اعضای هیات علمی

مهدی زارعی

مهدی زارعی

مهدی زارعی    (EN Page)

استاد
شماره تماس: 4090
پست الکترونیکی: 

مقالات



مقالات (از کنفرانس)



طرح های بنیادی




نام و نام خانوادگی عنوان پروژه مقطع خلاصه پایان نامه تاریخ دفاع
امیرحسین ارسته جداسازی و شناسایی باکتریهای گرم مثبت با توانایی تولید هیستامین از سطح تخته های برش در بازارهای خرده فروشی ماهی و مقایسه توانایی بیوفیلم سازی آنها کارشناسی ارشد
فاطمه انصاری چلچه ارزیابی میزان انتقال شیگلا فلکسنری از کاهو و کلم آلوده به سایر دسته های خرد شده متوالی از طریق تخته های برش کارشناسی ارشد
کتایون برزگربروجردی ارزیابی میزان بقاء سالمونلا تایفی موریوم، یرسینیا انتروکولیتیکا، اشریشیا کلای O157:H7 و لیستریا مونوسیتوژنز متصل به سطح تخته های برش پلاستیکی کارشناسی ارشد 1403/03/22
یاسمین بنی طرف ارزیابی نحوه تعامل شیگلا فلکسنری با سودوموناس فلورسنس در هنگام تشکیل بیوفیلم بر روی سطوح پلاستیکی و استیل ضدزنگ کارشناسی ارشد
کاظم صادقی زاده ارزیابی تاٌثیر مواجهه سالمونلا انترایتیدیس و یرسینیا انتروکولیتیکا با استرسهای غیرکشنده محیطی بر میزان زنده مانی آنها در کیستهای آکانتامبا کستلانی دکتری
شیرین صفائیان ارزیابی زنده مانی سالمونلا تایفی موریوم، لیستریا مونوسیتوژنز، اشریشیا کلای O157:H7 و استافیلوکوکوس آرئوس در کیست های آکانتامبا کستلانی در خیارشور و گل کلم شور دکتری
مهدیه طالبی ارزیابی توانایی لیستریا مونوسیتوژنز و اشریشیا کلای O157:H7 در تولید بیوفیلم بر روی سطح استیل ضدزنگ پس از مواجه با استرس غیرکشنده کلر کارشناسی ارشد 1402/02/18
سحر علمی انواری شناسایی باکتری‌های با توانایی بالا در تولید هیستامین جدا شده از سطح تخته‌های برش و ارزیابی میزان بقاء و انتقال آن‌ها از تخته‌های برش به فیله ماهی دکتری
مهدی فاطمی خادر ارزیابی زنده مانی سالمونلا تایفی موریوم، اشریشیا کلای O157:H7، لیستریا مونوسایتوژنز و استافیلوکوکوس آرئوس در کیست¬های آکانتامبا کستلانی بر روی سبزیجات خام و بخارپز دکتری
دنیا اسکندری تآثیر استخراج چربی و تازگی نمونه بر اندازه گیری کلسترول در مواد غذایی به روش آنزیمی کارشناسی ارشد 1393/03/28
نیلوفر اسلامی تأثیر عصاره پوست انار بر مهار ملانوزیس و کیفیت میکروبی و شیمیایی میگوی نگهداری شده در یخ کارشناسی ارشد 1394/03/25
سیده مژده امامی قهفرخی ارزیابی امکان زنده مانی و رشد شیگلا دیسنتری، شیگلا سونه ای و شیگلا فلکسنری در آکانتامبا کستلانی دکتری 1398/06/31
محسن پاک نژاد ارزیابی توانایی تولید بیوفیلم بر روی سطح استیل ضدزنگ و بیان ژن های مرتبط با آن در سالمونلا انترایتیدیس مواجه شده با استرس غیرکشنده کلر دکتری 1401/11/30
سمانه تاج بخش تشخیص مایکوباکتریوم اویوم زیرگونه پاراتوبرکلوزیس در کبد گاو کارشناسی ارشد 1394/10/26
فروغ ترازودار مقایسه میزان فعالیت و مقاومت حرارتی آنزیم لاکتوپراکسیداز در شیر گاو و گاومیش رودخانه ای و آب پنیر تولیدی کارشناسی ارشد 1394/06/30
سید علی جزایری ارزیابی امکان حساس کردن مرگانلا مرگانی به شرایط اسیدی به وسیله اتانول و EDTA کارشناسی ارشد 1392/04/05
دنیا جمال الدین ارزیابی کیفیت میکروبی و شیمیایی فیله ماهیان منجمد عرضه شده در بازار اهواز کارشناسی ارشد 1390/09/23
امیرحسام جم نژاد تاٌثیر شوک گرما بر حساسیت مرگانلا مرگانی(Morganella morganii) به استرسهای محیطی مختلف کارشناسی ارشد 1391/07/19
انیس حاجی شاه ردیابی مولکولی و سرولوژیک توکسوپلاسما گوندای در گوشت برخی پرندگان کارشناسی ارشد 1397/08/21
مهشاد حیدری زاد تاٌثیر دما بر نحوه تعامل سودوموناس فلورسنس با لیستریا مونوسیتوژنز در هنگام تشکیل بیوفیلم بر روی سطوح استیل ضدزنگ کارشناسی ارشد 1399/11/11
زهرا حسنوند ارزیابی احتمال حضور بروسلا در کبد گوسفندان و بزهای کشتار شده در اهواز کارشناسی ارشد 1395/07/11
مهسا خاکپور ارزیابی تغییرات ظرفیت آنتی اکسیدانی تام گوشت گاو، گاومیش، گوسفند و بز در حین پخت کارشناسی ارشد 1396/03/28
مرجان خضرزاده تاٌثیر شوک سرما بر حساسیت مرگانلا مرگانی (Morganella morganii) به استرسهای محیطی مختلف کارشناسی ارشد 1391/04/14
فروغ ذوالفقاری کرهرودی تأثیر نوع حلال استخراج کننده بر اندازه‌گیری هیستامین در ماهی تازه، منجمد و حرارت دیده کارشناسی ارشد 1393/03/13
ندا رامین نژاد مقایسه تأثیر پوشش‌های کیتوزان و نانوکیتوزان بر کیفیت فیله ماهی کپور نقره ای نگهداری شده در دمای یخچال کارشناسی ارشد
سعید رحیمی اسفه سالاری ارزیابی آلودگی احتمالی کبد به کوکسیلا بورنتی در گوسفندان و بزهای آلوده به کوکسیلا کارشناسی ارشد 1395/06/28
سعید رحیمی اسفه سالاری جداسازی و شناسایی سودوموناسهای با توانایی بالا در تولید بیوفیلم از سطوح مختلف کشتارگاههای طیور و ارزیابی نحوه تعامل آنها با سالمونلا انترایتیدیس و لیستریا مونوسیتوژنز بر روی سطوح استیل ضدزنگ دکتری 1402/11/29
مینا رحیمی نژاد جداسازی و شناسایی گونه های سایکروتروف پروتئولیتیک اسینتوباکتر از شیر خام کارشناسی ارشد
یاشار روشنی تشخیص گوشت مرغ در محصولات گوشتی قرمز کارشناسی ارشد 1394/07/11
فرزانه زارع زاده ارزیابی میزان هیستامین در بعضی مواد غذایی موجود در هرم غذایی کارشناسی ارشد 1393/12/06
مهتاب سپاهی تولید آب فعال شده با پلاسما و ارزیابی ویژگی های شیمیایی و ضدمیکروبی آن کارشناسی ارشد 1401/06/22
مرجان سیداقامیری ارزیابی کیفیت بهداشتی دوغ های سنتی ایرانی کارشناسی ارشد 1395/07/17
معصومه شاه پوری ارزیابی امکان جداسازی مایکوباکتریوم آویوم زیرگونه پاراتوبرکلوزیس از کبد گوسفندان آلوده کارشناسی ارشد
مائده صلواتی همدانی مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی، محتوای فنولی و ظرفیت آنتی اکسیدانی در عسل های تجاری ایران کارشناسی ارشد 1395/08/11
نوشین طولابی فرد تأثیر فرایند پاستوریزاسیون بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی عسل کارشناسی ارشد
ارا عامری ارزیابی امکان جداسازی مایکوباکتریوم آویوم زیرگونه پاراتوبرکلوزیس از کبد بزهای آلوده کارشناسی ارشد 1396/07/12
نسیم علیجانی ارزیابی تغییرات خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی عسل در طی دوره انبارداری کارشناسی ارشد 1396/07/11
ثریا علیرضائی ده میرانی تاٌثیر آب فعال شده با پلاسما بر سلول های پلانکتونی و بیوفیلمی ویبریو پاراهمولیتیکوس کارشناسی ارشد 1401/07/11
سحر علمی انواری جداسازی و شناسایی باکتریهای گرم مثبت سرماگرای پروتئولیتیک با توانایی تولید بیوفیلم از شیر خام کارشناسی ارشد 1398/07/20
شکوفه عین توسلی اثرات پوششی عصاره پوست انار به همراه نانوکیتوزان بر کیفیت فیله ماهی کپور نقره ای نگهداری شده در دمای یخچال کارشناسی ارشد
فاطمه غلامی بردجی مقایسه میزان فعالیت و مقاومت حرارتی آنزیم فسفاتاز قلیایی در شیر گاو و گاومیش رودخانه ای کارشناسی ارشد 1394/09/08
سمانه کاظمی‌پورپرشکوه مقایسه اثرات ضد میکروبی جنیستئین و دایدزئین بر روی تعدادی از باکتری های فسادزای غذایی کارشناسی ارشد 1391/07/22
سارا کرمی تشخیص مولکولی و سرولوژیک توکسوپلاسما گوندای در کبدهای گوسفند و بز در اهواز کارشناسی ارشد 1396/07/12
ملیحه کرمی ردیابی کوکسیلا بورنتی در شیر گوسفندان استان خوزستان کارشناسی ارشد 1394/12/22
کریمی-مسعود ارزیابی امکان رشد و زنده مانی لیستریا مونوسیتوژنز و اشریشیا کلای O157:H7 در دوغ های سنتی ایرانی کارشناسی ارشد 1393/07/08
زهرا کشاورز تأثیر کیتوزان و نانوکیتوزان بر مقاومت اسیدی لیستریا مونوسیتوژنز کارشناسی ارشد
محدثه محبی ارزیابی توانایی تولید بیوفیلم توسط سویه های ویبریو پاراهمولیتیکوس جدا شده از سطح تخته های برش در بازارهای خرده فروشی ماهی کارشناسی ارشد 1399/12/24
سمیه محمدی مقایسه اثرات ضد میکروبی جنیستئین و دایدزئین علیه تعدادی از باکتری های پاتوژن غذایی کارشناسی ارشد 1391/03/31
ملیکا محمدی تاٌثیر دما بر نحوه تعامل سودوموناس فلورسنس با یرسینیا انتروکولیتیکا در هنگام تشکیل بیوفیلم بر روی سطوح استیل ضدزنگ کارشناسی ارشد 1399/10/22
حوریه محمدپورمطلق آزما شناسایی سودوموناس های تولیدکننده آنزیم AprX در شیر خام و ارزیابی تأثیر آنزیم بر پایداری شیر استریلیزه در طی دوره نگهداری دکتری 1399/06/19
فاطمه معماری ارزیابی تغییرات ظرفیت آنتی اکسیدانی تام گوشت ماکیان، شترمرغ و بوقلمون در حین پخت کارشناسی ارشد
اتنا منافعیان ارزیابی میزان فعالیت آنزیم فسفاتاز قلیایی در محصولات لبنی صنعتی و سنتی به عنوان شاخص پاستوریزاسیون کارشناسی ارشد 1394/03/02
شیما نیازی تاٌثیر فاز رشد، نوع اسید و محیط بر مقاومت اسیدی مرگانلا مرگانی در pHهای مختلف کارشناسی ارشد 1391/08/10
مجتبی نصیری تشخیص شیر گاو در شیر گاومیش رودخانه ای و محصولات لبنی سنتی آن کارشناسی ارشد 1394/06/30
لیلا نیک روان ارزیابی امکان حساس کردن لیستریا مونوسیتوژنز و اشریشیا کلای O157:H7 به شرایط اسیدی به وسیله هسپریدین و عصاره پوست پرتقال کارشناسی ارشد 1393/09/25
امین یوسف وند تأثیر شوک های سرما و گرما بر حساسیت بروسلا ملی تنسیس به استرس های محیطی مختلف کارشناسی ارشد 1395/06/28
امین یوسف وند- جداسازی سودوموناس فلورسنس های با توانایی تولید بیوفیلم از شیر خام و ارزیابی امکان تولید بیوفیلم تکی و مخلوط بر روی سطوح استیل ضدزنگ دکتری 1399/12/06
شماره تماس: 4090
پست الکترونیکی: