گزارش برنامه های روز دوم هفته پژوهش دانشکده دامپزشکی

گزارش برنامه های روز دوم هفته پژوهش دانشکده دامپزشکی


دوشنبه 12 آذرماه 1402

گزارش برنامه های روز دوم هفته پژوهش دانشکده دامپزشکی

 

 

دانلود برنامه های هفته پژوهش دانشکده دامپزشکی 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

صنعت تولید و تجارت آبزیان در خوزستان؛ رکن موثری در توسعه اقتصادی کشور است. وجود عناصر و مولفه های تولید آبزیان نظیر اقلیم مناسب، برخورداری از نیمی از مساحت آب هـای طبیعی و نیمه طبیعی کشور، وجود پنج رودخانه دائمی و پرآب، بیش از ۲۲۰ کیلومتر مرز آبی در سواحل خلیج فارس و فرهنگ پرورش و مصرف آبزیان؛ خوزستان را به یکی از قطب های شیلاتی کشور تبدیل کرده است.

 

 

 

 

 

اجرای مدل زنجیره ارزش شیلات یکی از موضوعات اولویت دار در زمینه خلق ثروت، اشتغال، جذب سرمایه گذاری و توسعه پایدار در حلقه های تامین، تولید، فرآوری، لجستیک، بازار، بورس و صادرات محصولات شیلاتی به شمار می رود.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

امروزه اهمیت آبزی پروری و گسترش روز افزون آن بر کسی پوشیده نبوده و  به جهت حفظ و صیانت از سرمایه گذاری قابل توجه در این بخش، اهمیت پیشگیری و مقابله از بروز بیماری های مهلکی که آسیب های اقتصادی بسیار زیادی را به آبزی پروران تحمیل می نماید بیش از پیش نمایان می گردد. تدوین دستورالعمل و شیوه نامه هایی که با اجرای آنها بتوان  تا حد زیادی از بروز بیماری یا مقابله با آنها پرداخت اهمیت زیادی دارد که در این راستا سازمان دامپزشکی کشور دستورالعمل هایی را  جهت مقابله با انواع بیماری ها تدوین نموده است.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

همزمان سازی فحلی در گاو شیری حائز اهمیت است از جمله در یکدست کردن تلقیح ها و متعاقب آن زایمان ها، در صنعت انتقال جنین ، درمان ناباروری و نیز بهره بهتر از گاو های شیری در زمان های مختلف سال خواهد بود.

 

 

 

 

 

 

محور های اصلی کارگاه توضیحاتی در مورد مفهوم ایده و خصوصیات افراد ایده پرداز می باشد. همچنین توضیحاتی در مورد توانایی های ایده پردازی و مهارت های تقویت خلق ایده بیان خواهد شد.

 

 

 

آدرس کوتاه :