جلسه دفاع از پایان نامه خانم ملیحه کرمی دانشجوی دکترای تخصصی بهداشت مواد غذایی

جلسه دفاع از پایان نامه خانم ملیحه کرمی دانشجوی دکترای تخصصی بهداشت مواد غذایی


جلسه دفاع از پایان نامه خانم ملیحه کرمی دانشجوی دکترای تخصصی بهداشت مواد غذایی

 

 

با عنوان:

تولید پودر نانوامولسیون روغن کنجد و اسانس زیره سبز به روش افشانه ای و تاثیر آن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی ماست

 

سه شنبه مورخ10/07/1403 ساعت 12

 

در آمفی تئاتر دانشکده دامپزشکی

دانشگاه شهید چمران اهواز

آدرس کوتاه :