جلسه دفاع از پایان نامه خانم فرنوش فخاری دانشجوی دکتری PhD بهداشت مواد غذایی

جلسه دفاع از پایان نامه خانم فرنوش فخاری دانشجوی دکتری PhD بهداشت مواد غذایی


جلسه دفاع از پایان نامه خانم فرنوش فخاری دانشجوی دکتری PhD بهداشت مواد غذایی

 

 

جلسه دفاع از پایان نامه خانم فرنوش فخاری دانشجوی دکتری PhD بهداشت مواد غذایی

 

عنوان

بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی پوشش خوراکی کازئینات سدیم حاوی نانوامولوسیون اسانس گیاه چویر بهمراه ویتامین E بر کیفیت و ماندگاری فیله مرغ طی نگهداری در یخچال

 

روز و ساعت و تاریخ جلسه

سه ­شنبه  11/3/1400 ساعت 12

 

لینک برگزاری به آدرس

 

htpp://webinar.bisturi.vet/ch/defa