منو اصلی
EN
FA
AR
FR
منو اصلی
صفحه اصلی
درباره دانشکده
گروه دامپزشکی از 1353 تا 1356 به آموزش دانشجویان کارشناسی دامپزشکی اشتغال داشت. دانشکده دامپزشکی اهواز در آذر ماه 1356 تاسیس و از مهر ماه 1357 با پذیرش دانشجو برای دکترای عمومی (دکترای حرفه ای) دامپزشکی شروع به فعالیت کرد.
تاریخچه
چارت سازمانی دانشکده
افتخارات دانشکده
شرح وظایف دانشکده
ریاست
رئیس فعلی
رؤسای قبلی
دفتر ریاست
دبیرخانه
حسابداری
فناوری اطلاعات دانشکده
اداره خدمات عمومی
کارپردازی
اموال دانشکده
روابط عمومی
کارکنان
فرم های مورد نیاز کارکنان
شرح وظایف ریاست دانشکده
معاونت آموزشی
معاون آموزشی فعلی
معاونین آموزشی قبلی
آموزش دانشکده
فرم های آموزشی
آیین نامه ها
پایان نامه
راهنمای گام به گام روندهای آموزشی
کمیته ترفیع
معاونت پژوهشی
معاونت پژوهش، فناوری و ارتباط با جامعه فعلی
کمیته منتخب
امور پژوهشی
فرم های پژوهشی
آیین نامه های پژوهشی
پورتال دانشکده
مجله دامپزشکی ایران
معاونین پژوهشی قبلی
گروه های آموزشی
این دانشکده متشکل از پنج گروه آموزشی در حوزه های علوم پایه ،پاتو بیولوژی ،بهداشت مواد غذایی، علوم درمانگاهی و بهداشت دام، طیور و آبزیان دانشجو می پذیرد .
گروه علوم پایه
گروه پاتوبیولوژی
گروه بهداشت مواد غذایی
گروه علوم درمانگاهی
گروه بهداشت دام، طیور و آبزیان
شرح وظایف گروههای آموزشی
شرح وظایف مدیران گروههای آموزشی
کتابخانه
تاریخچه کتابخانه
ساختمان و تجهیزات
مجموعه منابع کتابخانه
کارکنان کتابخانه
تازه های کتابخانه
سوالات متداول
ارتباط با کتابخانه
اطلاعیه و پیوندها
بیمارستان دامپزشکی
مدیریت
داروخانه
خدمات و سرویس بیمارستان
مرکز حیوانات آزمایشگاهی
معرفی مرکز
درباره ما
اهداف مرکز
فعالیت های مرکز
اعضای مرکز
کار با حیوانات
امکانات
آزمایشگاه تحقیقاتی
خدمات و تعرفه
فرم ها و دستورالعمل ها
ارتباط با ما
پنجشنبه، ۱ آذر ۱۴۰۳
صفحات مشترک
اعضای هیات علمی
سیاوش مکتبی
سیاوش مکتبی
(EN Page)
استاد
گروه بهداشت مواد غذایی
شماره تماس: 061-33329763
پست الکترونیکی:
مقالات و کتب
طرح های پژوهشی
فعالیت های اجرایی
پایان نامه ها و رساله ها
صفحات درسی استاد
تماس ها
کتب
سیاوش مکتبی : نویسنده اول, ,اصول تغذیه در حیوانات اهلی ,نشر تراوا ,1390 ,978-600-5620-90-0 ,ایران - خوزستان - اهواز ,
سیاوش مکتبی : نویسنده اول, ,فرآوری و نگهداری گوشت ,نشر تراوا ,1390 ,3-18-6349-600-978 ,ایران - خوزستان - اهواز ,
سیاوش مکتبی : نویسنده اول,حوریه محمد پور مطلق آزما : نویسنده دوم, ,مهمترین باکتریهای بیماریزای مواد غذایی ,انتشارات دانشگاه شهید چمران اهواز ,1400 ,978-600-141-286-8 ,ایران - خوزستان - اهواز ,
سیاوش مکتبی : نویسنده اول, ,سم شناسی و مسمومیت های غذازاد ,نشر تراوا ,1401 ,978-600-347-619-6 ,ایران - خوزستان - اهواز ,
مقالات
An outbreak of blindness in chicks associated with salmonella pullorum Infection , mansour mayahi : First author,ar.en sherma : second author,Siavash Maktabi : Third author, , Indian VeterinaryJournal , 1995-09-21 , 922-925 , - -
بررسی امکان باکتریزدایی از لاشه طیور به وسیله گاز ازون ، سیاوش مکتبی : نویسنده اول,روجر پارتون : نویسنده دوم, ، دامپزشکی و آزمایشگاه ، 1389/03/01 ، 31-41 ، ایران - سمنان - سمنان
بررسی آلودگی به انتروکک دربستنی های غیرپاستوریزه عرضه شده در اهواز با استفاده از دو روش مرجع و امپدانس و تعیین میزان تطابق آنها ، علی فضل آرا : نویسنده اول,سیاوش مکتبی : نویسنده دوم,اشرفالسادات نوری : نویسنده سوم, ، مجله میکرب شناسی پزشکی ایران ، 1389/06/31 ، 53-63 ، ایران - تهران - تهران
سنجش باقی مانده تتراسایکلین در گوشت مرغ مصرفی در شهر اهواز به وسیله کروماتوگرافی مایع با کارکرد بالا ، ادیب احسانی : نویسنده اول,علی فضل آرا : نویسنده دوم,سیاوش مکتبی : نویسنده سوم,حسین نجف زاده ورزی : نویسنده چهارم, ، دامپزشکی و آزمایشگاه ، 1389/09/20 ، 119-130 ، ایران - سمنان - سمنان
Synergistic effect of UV, laser and microwave radiation or conventional heating on E. coli and on some spoilage and pathogenic bacteria , Siavash Maktabi : First author,Ayan Vatson : second author,roojer partoon : Third author, , INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES , 2011-05-05 , 129-134 , england_united kingdom - - آکسفورد
Incidence of Listeria Species in Farmed Tropical Fish in Khuzestan, Iran , Siavash Maktabi : First author,ali fazlara : second author,samera abrahimian : Third author, , World Journal of Fish and Marine Sciences , 2011-06-20 , 206-209 , USA - امریکا - امریکا
بررسی میزان سطح آفلاتوکسین M1 در شیر گاوداری های منطقه اهواز به روش الیزا ، سیاوش مکتبی : نویسنده اول,محمدرحیم حاجی حاجیکلائی : نویسنده دوم,مسعود قربانپور : نویسنده سوم, ، دامپزشکی ایران (مجله علمی دانشکده دامپزشکی سابق) ، 1390/05/01 ، 44-49 ، ایران - خوزستان - اهواز
Determination of Aflatoxin M1 in UHT, pasteurized and GSM milks in Ahvaz (South-West of Iran) using ELISA , Siavash Maktabi : First author,mohammad Rahim haji Hajikolaei : second author,Masoud Ghorbanpoor : Third author,Mahdi Pourmahdi Borujeni : Fourth author, , Global Veterinaria , 2011-09-06 , 31-34 , egypt - -
Contamination of Ice Cream by Aflatoxin M1 in Iran , Siavash Maktabi : First author,ali fazlara : second author,Masoud Ghorbanpoor : Third author,Kolsoom Ghasemian yadegari : Fourth author, , American-Eurasian Journal of Toxicological Sciences , 2011-09-21 , 120-123 , USA - امریکا - امریکا
بررسی تاثیرغلظت های متفاوت H2O2 و تاثیرفاکتور دما بر کاهش سالمونلا بر روی پوست مرغ ، سیاوش مکتبی : نویسنده اول,صفورا خندان : نویسنده دوم,لیلا درخشان : نویسنده سوم, ، دامپزشکی و آزمایشگاه ، 1390/10/01 ، 33-42 ، ایران - سمنان - سمنان
Prevalence of Listeria monocytogenes, Vibrio parahaemolyticus, Staphylococcus aureus, and Salmonella spp. in Seafood Products Using Multiplex Polymerase Chain Reaction , Mehdi Zarei : First author,Siavash Maktabi : second author,Masoud Ghorbanpoor : Third author, , Foodborne Pathogens and Disease , 2012-08-22 , 108-112 , USA - امریکا - new york
Susceptibility of Morganella morganii to various environmental stresses after cold and heat shock treatements , Mehdi Zarei : First author,Siavash Maktabi : second author,Marjan Khezr zadeh : Third author,Amirhesam Jamnejad : Fourth author, , JOURNAL OF FOOD SAFETY , 2013-03-10 , 107-113 , USA - New Jersey - New Brunswick
Contamination of Household Refrigerators by Listeria Species in Ahvaz, Iran , Siavash Maktabi : First author,Amirhesam Jamnejad : second author,kokab faramarzeyan : Third author, , Jundishapur Journal of Microbiology - JJM , 2013-05-05 , 301-305 , Iran - a1 - osku
مطالعه آفلاتوکسین B1 در خوراک دام دامداری های گاو شیری سنتی اهواز ، سیاوش مکتبی : نویسنده اول,محمدرحیم حاجی حاجیکلائی : نویسنده دوم,مسعود قربانپور : نویسنده سوم,محمد کاظمی ورنام خواستی : نویسنده چهارم, ، مجله دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار ، 1393/01/01 ، 1-10 ، ایران - سمنان - گرمسار
Occurrence and Antibiotic Resistance of Listeria monocytogenes in Retail Minced Beef Distributed in Ahvaz, South-West of Iran , Siavash Maktabi : First author,Mahdi Pourmahdi Borujeni : second author,Mehdi Zarei : Third author,rezvan moalmian : Fourth author, , Journal of Food Quality and Hazards Control , 2015-09-10 , 101-106 , Iran - yazd - yazd
بررسی تاثیر طعم دار کردن محلی بر خصوصیات میکروبی و شیمیایی فیله ماهی قزل آلا در شرایط انجماد , Siavash Maktabi : First author,Mehdi Zarei : second author,Milad Chader baf : Third author, , Journal of Food Quality and Hazards Control , 2015-12-01 , 128-133 , Iran - yazd - yazd
Isolation and Molecular Characterization of Non-Sorbitol Fermenting Escherichia coli Isolated from Fresh Ground Beef , Siavash Maktabi : First author,Mehdi Zarei : second author,حوریه محمدپورمطلق ازما : Third author, , JundiShapur Journal of Health Sciences , 2016-01-15 , 20-24 , Iran - khouzestan - Ahvaz
Detection of Antibiotic Resistant Listeria spp. in Beef Burgers Distributed in Ahvaz City, Iran , Siavash Maktabi : First author,Mahdi Pourmahdi Borujeni : second author,Mehdi Zarei : Third author,amir foladgar : Fourth author, , JundiShapur Journal of Health Sciences , 2016-04-20 , 34780-34780 , Iran - khouzestan - Ahvaz
Occurrence of coliforms, E. coli type 1 and pathogenic serovar O157:H7 in Iranian burgers , Siavash Maktabi : First author,Zohreh Ahangari : second author,حوریه محمدپورمطلق ازما : Third author, , INTERNATIONAL JOURNAL OF PHARMACEUTICAL RESEARCH AND ALLIED SCIENCES , 2016-05-15 , 349-354 , India - india - MAHARASHTRA
بررسی مقایسه¬ای مدل¬های پیشگوی بار میکروبی بر پایه امپدانس در بستنی¬های وانیلی و کاکائویی تولیدی به روش های سنتی و صنعتی ، علی فضل آرا : نویسنده اول,سیاوش مکتبی : نویسنده دوم,فاطمه نوروزی : نویسنده سوم, ، نشریه میکروبیولوژی دامپزشکی ، 1395/03/01 ، 69-80 ، ایران - سمنان - گرمسار
Effect of a traditional marinating on properties of rainbow trout fillet during chilled storage , Siavash Maktabi : First author,Mehdi Zarei : second author,Milad Chader baf : Third author, , Veterinary Research Forum , 2016-09-14 , 295-300 , Iran - a - urmia
Fraud Identification of Cow’s Milk in Buffalo’s Milk and It’s Products Using the Polymerase Chain Reaction , Mehdi Zarei : First author,Siavash Maktabi : second author,mojtaba nasiri : Third author, , JundiShapur Journal of Health Sciences , 2016-10-16 , 3655-3655 , Iran - khouzestan - Ahvaz
Measurement and assessment of aflatoxin B1 and aflatoxin producing molds in Iranian sausages and burgers , Siavash Maktabi : First author,ali fazlara : second author,Masoud Ghorbanpoor : Third author,Ghanimeh talil : Fourth author,Mehrnaz Siavashi : Author5, , Journal of Kermanshah University of Medical Sciences , 2016-10-22 , 74-78 , Iran - kerman shah - kermanshah
Fraud Identification of Undeclared Milk Species in Composition of Sheep Yogurt and Cheese Using Multiplex PCR Assay , Mehdi Zarei : First author,Siavash Maktabi : second author,امین یوسف وند : Third author,سمانه تاج بخش : Fourth author, , Journal of Food Quality and Hazards Control , 2016-12-10 , 15-19 , Iran - yazd - yazd
تأثیر آب الکترولیز شده خنثی و اسید سیتریک بر کاهش بار باکتریایی میگو در طی نگهداری در دمای معمولی و یخچال و بررسی اثر باکتریکشی آن بر سطوح کا ، سیاوش مکتبی : نویسنده اول,علی فضل آرا : نویسنده دوم, محمدیاری-شیرین : نویسنده سوم, ، دامپزشکی ایران (مجله علمی دانشکده دامپزشکی سابق) ، 1395/11/18 ، 118-128 ، ایران - خوزستان - اهواز
Effect of sequential treatments with sodium dodecyl sulfate and citric acid or hydrogen peroxide on the reduction of some foodborne pathogens on eggshell , Siavash Maktabi : First author,Mehdi Zarei : second author,Roya Rashnavadi : Third author, , Iranian Journal of Veterinary Research , 2018-05-20 , 113-117 , Iran - fars - shiraz
بررسی اثر باکتریکشی سدیم دودسیلسولفات(SDS) بر روی تعدادی از باکتریهای بیماریزای غذایی در دمای معمولی و یخچال ، سیاوش مکتبی : نویسنده اول,مهدی زارعی : نویسنده دوم,رویا رستمی : نویسنده سوم, ، مجله میکروب شناسی مواد غذایی ، 1397/02/30 ، 55-65 ، ایران - چهارمحال و بختیاری - شهرکرد
مقایسهی دو آنتی ژن بروسلا آبورتوس و بروسلا ملی تنسیس جهت استفاده در آزمایش حلقهای شیر گوسفند ، سیاوش مکتبی : نویسنده اول,مهدی زارعی : نویسنده دوم,مسعود قربانپور : نویسنده سوم,طیبه طهماسبی : نویسنده چهارم,محسن پاک نژاد : نویسنده پنجم, ، مجله تحقیقات دامپزشکی ، 1397/08/20 ، 291-297 ، ایران - تهران - تهران
Detection of multi-antibiotic resistant Campylobacter coli and Campylobacter jejuni in beef, mutton, chicken and water buffalo meat in Ahvaz, Iran , Siavash Maktabi : First author,Masoud Ghorbanpoor : second author,Seyedeh Masoumeh Hosseini : Third author,Seyed AmirAbbas Motavali bashi : Fourth author, , veterinary research forum , 2019-03-15 , 37-42 , Iran - a - urmia
بررسی اثر پوشش خوراکی کیتوزان و اسانس زیره سبز بر ماندگاری گوشت گاو در بسته بندی اتمسفر اصلاح شده ، ارزو فتاحیان دهکردی : نویسنده اول,علی فضل آرا : نویسنده دوم,سیاوش مکتبی : نویسنده سوم,مهدی پورمهدی بروجنی : نویسنده چهارم,ندا باورصاد : نویسنده پنجم, ، علوم و صنایع غذایی ایران ، 1399/06/15 ، 79-91 ، ایران - تهران - تهران
Identification, phylogenetic characterisation and proteolytic activity quantification of high biofilm-forming Pseudomonas fluorescens group bacterial strains isolated from cold raw milk , Mehdi Zarei : First author,امین یوسف وند : second author,Siavash Maktabi : Third author,Mahdi Pourmahdi Borujeni : Fourth author,حوریه محمدپورمطلق آزما : Author5, , International Dairy Journal , 2020-10-11 , 1-9 , holland - هلند - sadas
Highly Sensitive Fluorescence Assay of Enterotoxin A in Milk Using Carbon Quantum Dots as a Fluorophore , مسعود ویسی : First author,Siavash Maktabi : second author,Zahra Ramezani : Third author,Mohammad Khosravi : Fourth author, , FOOD ANALYTICAL METHODS , 2021-03-25 , 1-11 , USA - امریکا - new york
Biotyping and enterotoxigenicity of coagulase-positive and coagulase-negative staphylococci isolated from different raw meat , Siavash Maktabi : First author,Mehdi Zarei : second author,زهرا غفوری : Third author,ramazanali Ataee : Fourth author, , Iranian journal of veterinary research , 2021-10-15 , 113-119 , Iran - fars - shiraz
The comparison of antimicrobial and antioxidant activity of essential oil of Oliveria decumbens and its nanoemulsion preparation to apply in food industry , leyila nikravan : First author,Siavash Maktabi : second author,Maryam Ghaderi-Ghahfarokhi : Third author,Mohammad Mahmoudisourestani : Fourth author, , مجله دامپزشکی ایران , 2021-12-06 , 78-87 , Iran - khouzestan - Ahvaz
The effects of chitosan containing nano‑capsulated Cuminum cyminum essential oil on the shelf‑life of veal in modified atmosphere packaging , ارزو فتاحیان دهکردی : First author,ali fazlara : second author,Siavash Maktabi : Third author,Mahdi Pourmahdi Borujeni : Fourth author,Neda Bavarsad : Author5, , Journal of Food Measurement and Characterization , 2022-02-25 , 920-933 , USA - امریکا - new york
A Survey on the Sanitary Condition and Prevalence of Listeria monocytogenes in Commercial Refrigerators in Khuzestan Province, Iran , Siavash Maktabi : First author,Mehdi Zarei : second author,هادی صالحی : Third author, , International Journal of Enteric Pathogens , 2022-05-15 , 38-43 , Iran - Alborz - Karaj
Inhibitory activity of Oliveria decumbens essential oil on Staphylococcus aureus biofilm and planktonic cells , mahshad javid moghadam : First author,Siavash Maktabi : second author,Mehdi Zarei : Third author,Pejman Mahmodi Kohi : Fourth author, , Avicenna Journal of Clinical Microbiology and Infection , 2022-06-29 , 109-114 , Iran - hamedan - hamedan
ردیابی باکتری اشریشیا کلی و سموم آن در مواد غذایی با واسطه ی نانو ذرات کوانتومی کربن کنژوگه به آنتی بادی ، مسعود ویسی : نویسنده اول,سیاوش مکتبی : نویسنده دوم,زهرا رمضانی : نویسنده سوم,محمد خسروی : نویسنده چهارم, ، مجله دامپزشکی ایران ، 1401/05/01 ، 1-12 ، ایران - خوزستان - اهواز
Detection of Enterotoxin A Gene (sea) and Determination of Different Biotypes of Staphylococcus Aureus Isolates From Milk and Cheese in Khuzestan Province, Iran , Siavash Maktabi : First author,Darioush Gharibi : second author,tahere hormozi : Third author, , International Journal of Enteric Pathogens , 2022-08-23 , 117-123 , Iran - Alborz - Karaj
Decontamination of Salmonella Typhimurium and Listeria monocytogenes on Food-Related Surfaces by a Combination of Sodium Dodecyl Sulfate, Lactic Acid, or Citric Acid Under Different Temperatures , Siavash Maktabi : First author,Mahdi Pourmahdi Borujeni : second author,لیلا الهی نیا : Third author, , Avicenna Journal of Clinical Microbiology and Infection , 2022-12-30 , 157-164 , Iran - hamedan - hamedan
Identification, proteolytic activity quantification and biofilm-forming characterization of Gram-positive, proteolytic, psychrotrophic bacteria isolated from cold raw milk , Mehdi Zarei : First author,سحر علمی انواری : second author,Siavash Maktabi : Third author,Per Erik Joakim Saris : Fourth author,Amin Yousefvand : Author5, , PLoS ONE , 2023-09-13 , 1-11 , USA - امریکا - SAN FRANCISCO
Examination of microbial and chemical properties of chicken fillet treated with Satureja rechingeri essential oil, sodium dodecyl sulfate and citric acid during refrigerated storage , Siavash Maktabi : First author,زینب صفدری : second author,Mahdi Pourmahdi Borujeni : Third author, , IRANIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , 2023-10-02 , 1-15 , Iran - Tehran - Tehran
Effective Inhibition of Listeria monocytogenes Biofilm Formation by Satureja rechingeri Essential Oil: Mechanisms and Implications , Siavash Maktabi : First author,Roya Rashnavadi : second author,Mohammadreza Tabandeh : Third author,Mohammad Mahmoudisourestani : Fourth author, , Current Microbiology , 2024-01-27 , 1-11 , USA - امریکا - new york
مقایسه پوشش حاوی نانوامولسیون و امولسیون اسانس لعل کوهستان بر باکتری¬های تلقیح شده به ماهی قزل آلا ، لیلا نیک روان - : نویسنده اول,سیاوش مکتبی : نویسنده دوم,مریم قادری قهفرخی : نویسنده سوم,محمد محمودی سورستانی : نویسنده چهارم, ، فرآوری و نگهداری مواد غذایی ، 1403/01/20 ، 33-48 ، ایران - گرگان - گرگان
Optimizing Shelf Life and Quality of Rainbow Trout Fillet Using slurry ice Containing Sodium Dodecyl Sulfate and Citric Acid , Siavash Maktabi : First author,Mahdi Pourmahdi Borujeni : second author,مریم حیدریان : Third author, , Journal of Food Measurement and Characterization , 2024-06-13 , 6310-6318 , USA - امریکا - new york
Controlling Staphylococcus aureus biofilm on food contact surfaces: the efficacy of Oliveria decumbens essential oil and its implications on biofilm-related genes , mahshad javid moghadam : First author,Siavash Maktabi : second author,Mehdi Zarei : Third author,Pejman Mahmodi Kohi : Fourth author, , JOURNAL OF APPLIED MICROBIOLOGY , 2024-07-25 , 1-11 , USA - امریکا - HOBOKEN
مقالات (از کنفرانس)
بررسی امکان کنترل میکروارگانیسمهای مولد فساد در مواد غذایی بوسیله دو نوع لیزر ، سیاوش مکتبی : نویسنده اول,روجر پارتون : نویسنده دوم,ایان واتسون : نویسنده سوم, ، همایش بهداشت و ایمنی غذا (دیماه) ، 1383/01/01 ، ایران - یزد - یزد
بررسی امکان کنترل سالمونلا در لاشههای مرغ کشتارگاهها بوسیله H2O2 و تعیین حداقل غلظت موثر آن ، سیاوش مکتبی : نویسنده اول,صفورا خندان : نویسنده دوم,لیلا درخشان : نویسنده سوم, ، چهاردهمین کنگره دامپزشکی ایران (اسفندماه ) ، 1384/12/29 ، ایران - آذربایجان شرقی - اسکو
ارزیابی بهداشتی همبرگرهای معمولی و ممتاز سطح شهر اهواز از نظر برخی پارامترهای میکروبی و مقایسه آنها با استانداردهای ملی ، علی فضل آرا : نویسنده دوم,سیاوش مکتبی : نویسنده سوم, ، چهاردهمین کنگره دامپزشکی ایران (اسفندماه ) ، 1384/12/29 ، ایران - آذربایجان شرقی - اسکو
بررسی میزان فراوانی لیستریا مونوسیتوژنز در ماهیان پرورشی گرمآبی استان خوزستان ، سیاوش مکتبی : نویسنده اول,علی فضل آرا : نویسنده دوم,سمیرا ابراهیمیان : نویسنده سوم, ، چهاردهمین کنفرانس سراسری و دومین کنفرانس بینالمللی زیست شناسی ایران (شهریورماه) ، 1385/01/01 ، ایران - تهران - تهران
ضدعفونی باکتریایی لاشه طیور در کشتارگاه بوسیلة گاز ازون به عنوان یک روش غیرحرارتی موثر ، سیاوش مکتبی : نویسنده اول,ایان واتسون : نویسنده دوم, ، چهاردهمین کنفرانس سراسری و دومین کنفرانس بینالمللی زیست شناسی ایران (شهریورماه) ، 1385/01/01 ، ایران - تهران - تهران
Hygienic evaluation of ordinary and special hamburgers in Ahvaz from the aspect of some microbiological parameters and comparing them with national standards , ali fazlara : First author,Siavash Maktabi : second author,؟/ naghavi : Third author, , اولین کنگره میکروبشناسی بالینی ایران(اردیبهشتماه) , 2007-03-21 , Iran - fars - shiraz
روشهای نوین در کنترل میکروارگانیسمهای مواد غذایی ، سیاوش مکتبی : نویسنده اول, ، پنجمین گردهمایی دامپزشکان علوم بالینی ایران ، 1386/11/23 ، ایران - خوزستان - اهواز
بررسی و شمارش انتروکوک ها دربستنی های غیر پاستوریزه مصرفی در شهر اهواز به روش مرجع و تطابق آن با تکنیک امپدانس و طراحی الگوی ریاضی مربوطه ، علی فضل آرا : نویسنده اول,سیاوش مکتبی : نویسنده دوم,اشرفالسادات نوری : نویسنده سوم, ، نهمین کنگره سراسری میکروب شناسی ایران ، 1386/12/14 ، ایران - کرمان - کرمان
بررسی امکان کاربرد گاز ازون در صنایع غذایی به عنوان یک روش غیرحرارتی موثر در کنترل میکروارگانیسمهیا موادغذایی و تجهیزات ، سیاوش مکتبی : نویسنده اول, ، پنجمین گردهمای دامپزشکان علوم بالینی ایران ، 1386/12/23 ، ایران - خوزستان - اهواز
Hygienic evaluation of Hamburgers from the aspect of some microbiological parameters and comparing them with national standards in Iran , ali fazlara : First author,Siavash Maktabi : second author,narges naghavey : Third author, , XXVJubilee World Buiatrics Congress , 2008-07-06 , hungary - sdafsa -
Killing effect of SDS on Listeria monocytogenes and E.coli in saline suspension , Siavash Maktabi : First author,roojer partoon : second author,Ayan Vatson : Third author, , Food Micro 2008 , 2008-08-31 , england_united kingdom - اسکاتلند - اسکاتلند
Investigation of feasibility of bacterial decontamination of milk using UV radiation , Siavash Maktabi : First author,Abdoalhosein Jangaran nezhad kahedi : second author,atefeh ashtari : Third author, , first international congress of food hygiene , 2009-04-25 , Iran - Tehran - Tehran
تعیین میزان Aflatoxin M1 در شیر خام گاوداری های اهواز به روش الیزا , Siavash Maktabi : First author,mohammad Rahim haji Hajikolaei : second author,Masoud Ghorbanpoor : Third author, , first international congress of food hygiene , 2009-04-25 , Iran - Tehran - Tehran
Evaluation and enumeration of entrococci in Iranian traditional icecream with reference method and it's correlation with impedance splitting method and designing their mathematical pattern , ali fazlara : First author,Siavash Maktabi : second author,ashrafe sadat noory : Third author, , Third congress of european microbiologist , 2009-06-28 , sweden - asa - Gothenburg
بررسی میزان شیوع لیستریا مونوسیتوژنز و سالمونلا در میگوهای عرضه شده در بازار اهواز با روش PCR ، مهدی زارعی : نویسنده اول,سیاوش مکتبی : نویسنده دوم,مسعود قربانپور : نویسنده سوم, ، سومین همایش میگوی ایران ، 1389/09/14 ، ایران - بوشهر - بوشهر
بررسی میزان شیوع استافیلوکوکوس آرئوس در میگوهای فرآوری شده به روش PCR ، مهدی زارعی : نویسنده اول,مسعود قربانپور : نویسنده دوم,سیاوش مکتبی : نویسنده سوم, ، سومین همایش میگوی ایران ، 1389/09/14 ، ایران - بوشهر - بوشهر
بررسی میزان گونه های لیستریا در یخچال های خانگی در اهواز ، سیاوش مکتبی : نویسنده اول,امیرحسام جم نژاد : نویسنده دوم,کوکب فرامرزیان : نویسنده سوم, ، دومین کنگره بین المللی بهداشت مواد غذایی ، 1390/02/10 ، ایران - تهران - تهران
بررسی اثر جایگزینی اوره با پودر ماهی در جیره پایانی بر روی خصوصیات رشد بره های نژاد عربی در شرایط استرس گرمایی ، سیاوش مکتبی : نویسنده اول,محمد عباسنیا : نویسنده دوم,امیر پویا بهمن ابادی : نویسنده سوم, ، نخستین سمینار ملی مدیریت پرورش دام و طیور در مناطق گرمسیری ، 1390/06/16 ، ایران - کرمان - کرمان
بررسی اثر مصرف سدیم اسموکتیت و اوره بر روی فاکتور های خونی بره های نژاد عربی در شرایط استرس گرمایی ، سیاوش مکتبی : نویسنده اول,محمد عباسنیا : نویسنده دوم,محمد محسن محمدی فتح ابادی : نویسنده سوم, ، نخستین سمینار ملی مدیریت پرورش دام و طیور در مناطق گرمسیری ، 1390/06/16 ، ایران - کرمان - کرمان
بررسی شیوع لیستریا در میگو های عرضه شده در شهر اهواز ، سیاوش مکتبی : نویسنده اول,آرش جاهدی : نویسنده دوم,سمیه کردانی : نویسنده سوم, ، نخستین همایش ملی صنعت و بهداشت مواد غذایی با منشاء دامی ، 1391/02/01 ، ایران - قم - قم
بررسی شیوع سالمونلا در شیر گاو وگاومیش عرضه شده در شهر اهواز ، سیاوش مکتبی : نویسنده اول,نادر آلبوشوکه : نویسنده دوم,زینب سعدونی : نویسنده سوم, ، نخستین همایش ملی صنعت و بهداشت مواد غذایی با منشاء دامی ، 1391/02/01 ، ایران - قم - قم
بررسی شیوع لیستریا در لاشه مرغ های کشتار روز در اهواز ، سیاوش مکتبی : نویسنده اول,نادر آلبوشوکه : نویسنده دوم,الهام اثنی عشری : نویسنده سوم, ، نخستین همایش ملی صنعت و بهداشت مواد غذایی با منشاء دامی ، 1391/02/01 ، ایران - قم - قم
بررسی آلودگی خرمای عرضه شده در اهواز به کپک و مخمر و راهکارهای کاهش آن ، زهره آهنگری : نویسنده اول,سیاوش مکتبی : نویسنده دوم, ، اولین همایش ملی خرما و امنیت غذایی ، 1391/07/26 ، ایران - خوزستان - اهواز
تاثیر طعم دار کردن بر پاره ای خصوصیات شیمیایی فیله ماهی قزل آلا طی نگهداری در یخچال ، میلاد چادر باف : نویسنده اول,سیاوش مکتبی : نویسنده دوم,مهدی زارعی : نویسنده سوم, ، کنگره ملی پژوهشگران و نخبگان ایمنی غذا ، 1391/11/30 ، ایران - تهران - تهران
تاثیر طعم دار کردن بر بار میکروبی فیله ماهی قزل آلا طی نگهداری در یخچال ، میلاد چادر باف : نویسنده اول,سیاوش مکتبی : نویسنده دوم,مهدی زارعی : نویسنده سوم, ، کنگره ملی پژوهشگران و نخبگان ایمنی غذا ، 1391/11/30 ، ایران - تهران - تهران
بررسی میزان آلودگی گوشت بلدرچین به سالمونلا در شهر اهواز ، سیاوش مکتبی : نویسنده اول,نادر آلبوشوکه : نویسنده دوم,نادیا سلامات : نویسنده سوم, ، کنگره ملی پژوهشگران و نخبگان ایمنی غذا ، 1391/11/30 ، ایران - تهران - تهران
بررسی میزان آلودگی بستنی های سنتی عرضه شده در شهر اهواز به لیستریا مونوسیتوژنز ، سیاوش مکتبی : نویسنده اول,نادر آلبوشوکه : نویسنده دوم,مریم لطیفی : نویسنده سوم, ، کنگره ملی پژوهشگران و نخبگان ایمنی غذا ، 1391/11/30 ، ایران - تهران - تهران
بررسی میزان سطح افلاتوکسین M1 در بستنی های سنتی و صنعتی عرضه شده در اهواز به روش الیزا ، سیاوش مکتبی : نویسنده اول,علی فضل آرا : نویسنده دوم,مسعود قربانپور : نویسنده سوم,کلثوم قاسمیان یادگاری : نویسنده چهارم, ، بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران ، 1392/08/07 ، ایران - فارس - شیراز
بررسی باکتریولوژیکی آبمیوه های سنتی عرضه شده در شهر اهواز با توجه به میزان pH ، سیاوش مکتبی : نویسنده اول,سمیرا ابراهیمیان : نویسنده دوم, ، بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران ، 1392/08/07 ، ایران - فارس - شیراز
آلودگی کپکی شیر های خام و پاستوریزه شهر اهواز ، سیاوش مکتبی : نویسنده اول,ناصر رضایی سرای : نویسنده دوم, ، بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران ، 1392/08/07 ، ایران - فارس - شیراز
تاثیر طعم دار کردن بر کیفیت میکروبی میگو Metapenaeus affinis) ) طی نگهداری تحت شرایط فوق سرد (Super chilling) ، سیاوش مکتبی : نویسنده اول,مهدی زارعی : نویسنده دوم,ملیحه کرمی : نویسنده سوم,مریم کرمی : نویسنده چهارم, ، سومین همایش ملی کشاورزی، آبزیان و غذا ، 1392/09/28 ، ایران - بوشهر - بوشهر
تاثیر طعم دار کردن برخصوصیات شیمیایی میگو Metapenaeus affinis) ) طی نگهداری تحت شرایط فوق سرد (Super chilling) ، سیاوش مکتبی : نویسنده اول,مهدی زارعی : نویسنده دوم,مریم کرمی : نویسنده سوم,ملیحه کرمی : نویسنده چهارم, ، سومین همایش ملی کشاورزی، آبزیان و غذا ، 1392/09/28 ، ایران - بوشهر - بوشهر
ارزیابی اثر مهارکنندگی سدیم دو دسیل سولفات بر باکتری اشریشیاکلای سویه O157:H7 در کاهو ، سیاوش مکتبی : نویسنده اول,حوریه محمدپورمطلق ازما : نویسنده دوم, ، اولین همایش ملی چالش های امنیت و سلامت در محصولات کشاورزی و آبزی پروری ، 1394/12/05 ، ایران - خوزستان - اهواز
بررسی امکان حذف باکتری اشریشیاکلای سویه O157:H7 در هویجهای حلقهشده با سدیم دودسیل سولفات ، سیاوش مکتبی : نویسنده اول,حوریه محمدپورمطلق ازما : نویسنده دوم,سیده معصومه حسینی : نویسنده سوم, ، اولین همایش ملی چالش های امنیت و سلامت در محصولات کشاورزی و آبزی پروری ، 1394/12/05 ، ایران - خوزستان - اهواز
مهار ملانوزیس در میگوی نگهداری شده در یخ به وسیله عصاره پوست انار ، مهدی زارعی : نویسنده اول,سیاوش مکتبی : نویسنده دوم,نیلوفر اسلامی : نویسنده سوم, ، اولین کنفرانس ملی و اولین کنفرانس بین المللی صنایع غذایی و محصولات ارگانیک ایران ، 1395/06/26 ، ایران - همدان - همدان
ردیابی کوکسیلا بورنتی در شیر گوسفندان استان خوزستان ، ملیحه کرمی : نویسنده اول,مهدی زارعی : نویسنده دوم,سیاوش مکتبی : نویسنده سوم, ، اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران ، 1395/07/27 ، ایران - تهران - تهران
بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره آبی و الکلی گیاه شنگ (Tragopogon collinus) برویژگی های کیفی گوشت چرخ کرده طی نگهداری در یخچال ، سیاوش مکتبی : نویسنده اول,زهرا غفوری : نویسنده دوم, ، کنفرانس سراسری تحقیق در علوم کشاورزی، منبع طبیعی و محیط زیست ، 1395/09/16 ، ایران - گلستان - گرگان
بررسی اثر ضد میکروبی عصاره آبی و الکلی گیاه شنگ (Tragopogoh collinus) در گوشت چرخکرده و بررسی تغییرات ارگانولپتیکی آن طی نگهداری در یخچال ، سیاوش مکتبی : نویسنده اول,زهرا غفوری : نویسنده دوم, ، کنفرانس سراسری تحقیق در علوم کشاورزی، منبع طبیعی و محیط زیست ، 1395/09/16 ، ایران - گلستان - گرگان
ارزیابی اثر سدیم دو دسیل سولفات بر مهار کپکزدگی توت فرنگی ، سیاوش مکتبی : نویسنده اول,فروغ ترازودار : نویسنده دوم, ، کنفرانس سراسری تحقیق در علوم کشاورزی، منبع طبیعی و محیط زیست ، 1395/09/16 ، ایران - گلستان - گرگان
حذف باکتری لیستریا مونوسیتوژنز بر روی طالبی با سدیم دودیسیل سولفات ، سیاوش مکتبی : نویسنده اول,طاهره هرمزی : نویسنده دوم, ، The 2nd international conference on applied research in agriculture, natural resources and environment ، 1397/02/06 ، ایران - همدان - همدان
ارزیابی اثر سدیم دودسیل سولفات بر خصوصیات ظاهری توت فرنگی ، سیاوش مکتبی : نویسنده اول,رویا رشنوادی : نویسنده دوم, ، The 2nd international conference on applied research in agriculture, natural resources and environment ، 1397/02/06 ، ایران - همدان - همدان
سدیم دودیسیل سولفات و کاربرد ضد میکروبی آن در صنایع غذایی ، سیاوش مکتبی : نویسنده اول, ، The 2nd international conference on applied research in agriculture, natural resources and environment ، 1397/02/06 ، ایران - همدان - همدان
بررسی اثر نگهدارندگی اسانس دارچین, هل و گل یاس بر روی شمارش کلی باکتری¬ها و کپک و مخمر در چای سیاه و سبز ، سیاوش مکتبی : نویسنده اول,مرضیه سپیدنامه : نویسنده دوم, ، سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران ، 1398/06/26 ، ایران - تهران - تهران
بررسی امکان حذف باکتری های بیماریزا بر روی سطوح استیل ضد زنگ مرتبط با صنایع مواد غذایی به وسیله عصاره گیاه بادمجان تاجریزی Solanum nigrum ، سیاوش مکتبی : نویسنده اول,لیلا الهی نیا : نویسنده دوم, ، سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران ، 1398/06/26 ، ایران - تهران - تهران
تاثیر عصاره گیاه بادمجان تاجریزی Solanum nigrum بر روی تعدادی از باکتری¬های پاتوژن¬ بر سطوح سرامیکی مرتبط با صنایع مواد غذایی ، سیاوش مکتبی : نویسنده اول,لیلا الهی نیا : نویسنده دوم, ، سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران ، 1398/06/26 ، ایران - تهران - تهران
The effects of edible chitosan coating containing nano-encapsulated Cuminum cyminum essential oil on the shelf-life of meat in Modified atmosphere packaging , ارزو فتاحیان دهکردی : First author,ali fazlara : second author,Siavash Maktabi : Third author,Mahdi Pourmahdi Borujeni : Fourth author,Neda Bavarsad : Author 5, , 3ʳᵈ Nanomedicine & Nanosafety Conference , 2020-01-25 , Iran - Tehran - Tehran
ارزیابی اثر میکروبی پوشش خوراکی کیتوزان و نانولیپوزوم های زیره سبز بر ماندگاری گوشت گوساله در بسته بندی اتمسفر اصلاح شده ، ارزو فتاحیان دهکردی : نویسنده اول,علی فضل آرا : نویسنده دوم,سیاوش مکتبی : نویسنده سوم,مهدی پورمهدی بروجنی : نویسنده چهارم,ندا باورصاد : نویسنده پنجم, ، همایش ملی بهداشت و صنایع غذایی ، 1399/10/10 ، ایران - خوزستان - اهواز
بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره آبی گیاه بادنجان تاجریزی (Solanum nigrum) در گوشت چرخ کرده گوساله و بررسی تغییرات ارگانولپتیکی آن طی نگهداری در یخچال ، سیاوش مکتبی : نویسنده اول,لیلا الهی نیا : نویسنده دوم,پریسا عوض زاده اصفهانی : نویسنده سوم, ، بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران ، 1399/11/14 ، ایران - خوزستان - ملاثانی
بررسی بار میکروبی و تغییرات ارگانولپتیکی گوشت مرغ تیمار شده با غلظت های مختلف عصاره آبی گیاه بادنجان تاج ریزی (Solanum nigrum) طی نگهداری در یخچال ، سیاوش مکتبی : نویسنده اول,لیلا الهی نیا : نویسنده دوم,پریسا عوض زاده اصفهانی : نویسنده سوم, ، بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران ، 1399/11/14 ، ایران - خوزستان - ملاثانی
تولید نانوکپسولاسیون اسانس زیره سبز (Cuminumcyminum) به روش Ethanol Injection و ارزیابی خصوصیات فیزیکی آن ، ارزو فتاحیان دهکردی : نویسنده اول,علی فضل آرا : نویسنده دوم,سیاوش مکتبی : نویسنده سوم,مهدی پورمهدی بروجنی : نویسنده چهارم,ندا باورصاد : نویسنده پنجم, ، بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران ، 1399/11/14 ، ایران - خوزستان - ملاثانی
خصوصیات دمنوش چای سفید و بررسی تاثیر اسانس های گیاهی بر کیفیت میکروبیولوژیکی آن ، سیاوش مکتبی : نویسنده اول,مرضیه سپیدنامه : نویسنده دوم, ، بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران ، 1400/12/04
تاثیر اضافه کردن اسانس هل, دارچین و گل یاس بر خصوصیات میکروبیولوژیکی برگه چای ترش ( Hibiscus sabdariffa ) ، سیاوش مکتبی : نویسنده اول,مرضیه سپیدنامه : نویسنده دوم, ، بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران ، 1400/12/04
ارزیابی اثر شیمیایی پوشش خوراکی کیتوزان و نانولیپوزوم¬های اسانس زیره سبز بر ماندگاری گوشت گوساله در بسته بندی اتمسفر اصلاح شده ، ارزو فتاحیان دهکردی : نویسنده اول,علی فضل آرا : نویسنده دوم,سیاوش مکتبی : نویسنده سوم,مهدی پورمهدی بروجنی : نویسنده چهارم,ندا باورصاد : نویسنده پنجم, ، بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران ، 1400/12/04
بررسی امکان حذف سالمونلا از لاشه طیور در کشتارگاه ها بوسیله پراکسید هیدروژن و تاثیر فاکتور دما بر کارایی آن ، سیاوش مکتبی : نویسنده اول, ، چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران ، 1402/02/12
استفاده از سدیم دودیسیل سولفات به عنوان یک ضدعفونی کننده نوین در زنجیره فراوری مواد غذایی ، سیاوش مکتبی : نویسنده اول, ، چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران ، 1402/02/12
کاربرد اشعه لیزر در بهداشت و کنترل کیفیت صنایع غذایی ، سیاوش مکتبی : نویسنده اول, ، دومین کنفرانس ملی فناوری های نوین دامپزشکی ، 1403/06/15
اثرات هم افزایی اسید سیتریک با سایر ترکیبات نگهدارنده و نقش آن در نگهداری مواد غذایی ، سیاوش مکتبی : نویسنده اول, ، دومین کنفرانس ملی فناوری های نوین دامپزشکی ، 1403/06/15
طرح های بنیادی
بررسی اثر جایگزینی اوره با پودرماهی در جیره پایانی به همراه مصرف سدیم اسموکتیت بر روی خصوصیات رشد بره های نژاد عربی ,سیاوش مکتبی : مجری مسئول, ,1387/01/01 ,
بررسی میزان آفلاتوکسین M1 در شیرهای پاستوریزه و استرلیزه شهر اهواز به روش الایزا ,محمدرحیم حاجی حاجیکلائی : مجری مسئول,سیاوش مکتبی : مجری مسئول,مسعود قربانپور : مجری سوم,مهدی پورمهدی بروجنی : مجری چهارم, ,1388/01/01 ,دانشگاه شهید چمران اهواز ,ایران - خوزستان - اهواز ,
فعالیت های اجرایی
مدیر گروه تغذیه و اصلاح نژاد دام ,1374/01/01 ,1375/12/29 ,دانشگاه شهید چمران اهواز ,ایران - خوزستان - اهواز ,
مدیریت امور اداری دانشگاه ,1374/01/01 ,1378/12/29 ,دانشگاه شهید چمران اهواز ,ایران - خوزستان - اهواز ,
تغذیه دانشجویی ,1385/07/25 ,دانشگاه شهید چمران اهواز ,ایران - خوزستان - اهواز ,
عضویت در مجامع ملی و بین المللی
عضو ,1381/01/01 ,انگلستان - انگلستان - انگلستان ,Society of general microbiology (Sgm) ,
عضویت ,1381/01/01 ,انگلستان - انگلستان - بدفورد ,Society for Applied Microbiology(SFAM) ,
نام و نام خانوادگی
عنوان پروژه
مقطع
خلاصه پایان نامه
تاریخ دفاع
پوراندخت برخورداری
بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی اسانس برگ گواوا (Psidium guajava) و مقایسه آن با اسانس گیاه لعل کوهستان(Oliveria decumbens) بر ویژگی های کیفی و ماندگاری گوشت گوساله چرخ شده طی نگهداری در یخچال
دکتری
ساناز ستوده
بررسی آلودگی کشتارگاه های اهواز و خرمشهر به اشریشیا کلای O157:H7 و بررسی حضور ژن های STX1 و STX2 در جدایه ها
کارشناسی ارشد
1402/11/02
علی طاهری منش
بررسی خصوصیات میکروبی و شیمیایی میگوی پوست کنده طی نگهداری در محلول نمکی، سدیم دودیسیل سولفات و اسید سیتریک تحت شرایط فوق سرد
کارشناسی ارشد
امین کمالی
تعیین مقدار فلزات سنگین در مواد غذایی تولیدی در استان خوزستان و بـــرآورد مواجهه انسان با فلزات سنگین
دکتری
فاطمه محمدی
بررسی تاثیر تیمار سدیم دودیسیل سولفات و اسید سیتریک بر خصوصیات میکروبی و شیمیایی لاشه طیور تحت شرایط فوق سرد
کارشناسی ارشد
سیده زهرا مهری نژادچوبری
بررسی اثر ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی پوشش خوراکی حاوی موسیلاژ آلوئه ورا، ژلاتین پای مرغ و عصاره تفاله زیتون بر ماندگاری گوشت ماکیان طی نگهداری در یخچال
دکتری
سمیرا ابراهیمیان
بررسی میزان فراوانی لیستریامونوسیتوژنز درماهیان پرورشی (آمور و کپور) عرضه شده در شهر اهواز
کارشناسی ارشد
1385/01/30
ادیب احسانی
بررسی باقیماندههای تترابایکلین در گوشت طیور در منطقه اهواز
کارشناسی ارشد
1389/03/16
لیلا الهی نیا
بررسی تاثیر باکتری کشی سدیم دودیسیل سولفات بر چهار باکتری پاتوژن مواد غذایی در شرایط مختلف دمایی، غلظت نمک و اسیدیته در طول زمان
کارشناسی ارشد
1398/07/24
مهشاد جاویدمقدم
بررسی تاثیراسانس گیاه لعل کوهستان بر تشکیل و بیان ژنهای مؤثر در تشکیل بیوفیلم استافیلوکوکوس ارئوس بر روی سطوح مختلف مرتبط با مواد غذایی
دکتری
1401/07/27
میلاد چادر باف
تاثیر طعم دار کردن بر پاره ای خصوصیات میکروبی و شیمیایی فیله ماهی قزل آلا طی نگهداری در یخچال و فریزر
کارشناسی ارشد
1392/04/12
مریم حیدریان
بررسی تغییرات خصوصیات میکروبی و شیمیایی فیله ماهی نگهداری شده در پودر یخ حاوی سدیم دودیسیل سولفات و اسید سیتریک
کارشناسی ارشد
1400/06/20
سیده معصومه حسینی
جداسازی و شناسایی کمپیلوباکتر ژژونی و کمپیلوباکتر کولای از گوشت ماکیان در اهواز
کارشناسی ارشد
1395/07/18
رویا رستمی
بررسی اثر باکتری کشی سدیم دودسیل سولفات(SDS) بر روی تعدادی از باکتری های بیماریزای غذایی در دمای معمولی و یخچال
کارشناسی ارشد
1394/06/28
رویا رشنوادی
مطالعه تاثیراسانس گیاه مرزه رشینگری بر تشکیل بیوفیلم و بیان ژنهای مرتبط با تشکیل بیوفیلم لیستریا مونوسیتوژنز بر روی سطوح مختلف مرتبط با مواد غذایی
دکتری
1403/03/29
رویا رشنوادی
اثر سدیم دودسیل سولفات همراه با اسید سیتریک یا پراکسید هیدروژن بر کاهش آلودگی تجربی برخی از باکتری های بیماریزای غذایی بر روی پوسته تخم مرغ
کارشناسی ارشد
1395/07/14
مهرناز سیاوشی
تعیین میزان آفلاتوکسین B1 در سوسیس، کالباس و برگرهای عرضه شده در اهواز
کارشناسی ارشد
1393/06/30
هادی صالحی
بررسی آلودگی یخچالهای صنعتی مراکز عرضه مواد غذایی به لیستریا مونوسیتوژنز در استان خوزستان
کارشناسی ارشد
1398/11/29
زینب صفدری
بررسی تغییرات خصوصیات میکروبی و شیمیایی فیله مرغ تیمار شده با اسانس مرزه رشینگری، سدیم دودیسیل سولفات و اسید سیتریک طی نگهداری در یخچال
کارشناسی ارشد
1400/07/04
غنیمه طلیل
ببررسی شیوع کپک های تولید کننده آفلاتوکسین در سوسیس، کالباس و برگرهای مصرفی در اهواز
کارشناسی ارشد
1393/06/29
طیبه طهماسبی
تشخیص بروسلوز در شیر گوسفند با دو روش تست حلقه ای و PCR
کارشناسی ارشد
1394/06/31
زهرا غفوری
جستجوی ژن های انتروتوکسین زای A و B در استافیلوکوکوس های کواگولاز مثبت و منفی جدا شده از گوشت قرمز و ماکیان در منطقه اهواز
کارشناسی ارشد
1396/06/29
فرنوش فخاری
بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی پوشش خوراکی کازئینات سدیم حاوی نانوامولسیون اسانس گیاه چویر به همراه ویتامین E بر کیفیت و ماندگاری فیله مرغ طی نگهداری در یخچال
دکتری
1400/03/11
امیر فولادگر
شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی جدایه های لیستریا مونوسیتوژنز در همبرگرهای تولیدی ایران
کارشناسی ارشد
1393/07/30
کلثوم قاسمیان یادگاری
بررسی میزان سطح افلاتوکسین M1 در بستنی های سنتی و صنعتی عرضه شده در اهواز به روش الیزا
کارشناسی ارشد
1389/09/08
محمد کاظمی ورنام خواستی
بررسی آلودگی خوراک دام گاوداری های شیری اهواز به آفلاتوکسین B1
کارشناسی ارشد
1392/03/21
کرم اله کیانی نسب
ارزیابی کاربرد نانوذرات مغناطیسی گیراندازنده آنتی بادی در تشخیص بروسلوز در شیر و سرم گوسفند و بز
کارشناسی ارشد
1400/02/15
سیدامیرعباس متولی بشی
بررسی آلودگی به کمپیلوباکتر ژژونی و کمپیلوباکتر کولای در گوشت گاو، گوسفند و گاومیش در اهواز
کارشناسی ارشد
1395/09/03
محمدیاری-شیرین
تاثیر آب الکترولیز شده خنثی و اسید سیتریک بر کاهش بار باکتریایی میگو و سطوح کار در طی نگهداری در دمای معمولی و یخچال
کارشناسی ارشد
1393/09/19
حوریه محمدپورمطلق ازما
جداسازی و شناسایی باکتری اشریشیا کلای سویه O157:H7 از گوشت گوساله چرخ شده در اهواز به روش PCR
کارشناسی ارشد
1394/04/13
رضوان معلمیان
شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی جدایه های لیستریا مونوسیتوژنز در گوشت خام چرخ شده گوساله
کارشناسی ارشد
1393/09/01
لیلا نیک روان -
بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی پوشش خوراکی کازئینات سدیم حاوی نانوامولسیون اسانس گیاه لعل کوهستان، ویتامین E و سدیم دودیسیل سولفات بر کیفیت و ماندگاری فیله ماهی
دکتری
1400/11/25
طاهره هرمزی
بیوتایپینگ و شناسایی ژن انتروتوکسین A در استافیلوکوکوس ارئوس های جدا شده از شیر و پنیر در استان خوزستان
کارشناسی ارشد
1397/09/20
مسعود ویسی
تهیه و ارزیابی کارایی حسگر فلوروایمنواسی بر پایه نقاط کوانتومی کربن برای تشخیص انتروتوکسینA استافیلوکوکی در مواد غذایی
دکتری
1399/06/22
عنوان
کارشناسی ارشد
(
مدیریت توسط
سیاوش مکتبی
تعداد
0
)
نمایش 1 نتیجه
شماره تماس: 061-33329763
پست الکترونیکی: