اعضای هیات علمی

سیاوش مکتبی

سیاوش مکتبی

سیاوش مکتبی    (EN Page)

استاد
شماره تماس: 061-33329763
پست الکترونیکی: 

کتب



مقالات



مقالات (از کنفرانس)




نام و نام خانوادگی عنوان پروژه مقطع خلاصه پایان نامه تاریخ دفاع
پوراندخت برخورداری بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی اسانس برگ گواوا (Psidium guajava) و مقایسه آن با اسانس گیاه لعل کوهستان(Oliveria decumbens) بر ویژگی های کیفی و ماندگاری گوشت گوساله چرخ شده طی نگهداری در یخچال دکتری
ساناز ستوده بررسی آلودگی کشتارگاه های اهواز و خرمشهر به اشریشیا کلای O157:H7 و بررسی حضور ژن های STX1 و STX2 در جدایه ها کارشناسی ارشد 1402/11/02
علی طاهری منش بررسی خصوصیات میکروبی و شیمیایی میگوی پوست کنده طی نگهداری در محلول نمکی، سدیم دودیسیل سولفات و اسید سیتریک تحت شرایط فوق سرد کارشناسی ارشد
امین کمالی تعیین مقدار فلزات سنگین در مواد غذایی تولیدی در استان خوزستان و بـــرآورد مواجهه انسان با فلزات سنگین دکتری
فاطمه محمدی بررسی تاثیر تیمار سدیم دودیسیل سولفات و اسید سیتریک بر خصوصیات میکروبی و شیمیایی لاشه طیور تحت شرایط فوق سرد کارشناسی ارشد
سیده زهرا مهری نژادچوبری بررسی اثر ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی پوشش خوراکی حاوی موسیلاژ آلوئه ورا، ژلاتین پای مرغ و عصاره تفاله زیتون بر ماندگاری گوشت ماکیان طی نگهداری در یخچال دکتری
سمیرا ابراهیمیان بررسی میزان فراوانی لیستریامونوسیتوژنز درماهیان پرورشی (آمور و کپور) عرضه شده در شهر اهواز کارشناسی ارشد 1385/01/30
ادیب احسانی بررسی باقیمانده‌های تترابایکلین در گوشت طیور در منطقه اهواز کارشناسی ارشد 1389/03/16
لیلا الهی نیا بررسی تاثیر باکتری کشی سدیم دودیسیل سولفات بر چهار باکتری پاتوژن مواد غذایی در شرایط مختلف دمایی، غلظت نمک و اسیدیته در طول زمان کارشناسی ارشد 1398/07/24
مهشاد جاویدمقدم بررسی تاثیراسانس گیاه لعل کوهستان بر تشکیل و بیان ژن‌های مؤثر در تشکیل بیوفیلم استافیلوکوکوس ارئوس بر روی سطوح مختلف مرتبط با مواد غذایی دکتری 1401/07/27
میلاد چادر باف تاثیر طعم دار کردن بر پاره ای خصوصیات میکروبی و شیمیایی فیله ماهی قزل آلا طی نگهداری در یخچال و فریزر کارشناسی ارشد 1392/04/12
مریم حیدریان بررسی تغییرات خصوصیات میکروبی و شیمیایی فیله ماهی نگهداری شده در پودر یخ حاوی سدیم دودیسیل سولفات و اسید سیتریک کارشناسی ارشد 1400/06/20
سیده معصومه حسینی جداسازی و شناسایی کمپیلوباکتر ژژونی و کمپیلوباکتر کولای از گوشت ماکیان در اهواز کارشناسی ارشد 1395/07/18
رویا رستمی بررسی اثر باکتری کشی سدیم دودسیل سولفات(SDS) بر روی تعدادی از باکتری های بیماریزای غذایی در دمای معمولی و یخچال کارشناسی ارشد 1394/06/28
رویا رشنوادی مطالعه تاثیراسانس گیاه مرزه رشینگری بر تشکیل بیوفیلم و بیان ژن‌های مرتبط با تشکیل بیوفیلم لیستریا مونوسیتوژنز بر روی سطوح مختلف مرتبط با مواد غذایی دکتری 1403/03/29
رویا رشنوادی اثر سدیم دودسیل سولفات همراه با اسید سیتریک یا پراکسید هیدروژن بر کاهش آلودگی تجربی برخی از باکتری های بیماریزای غذایی بر روی پوسته تخم مرغ کارشناسی ارشد 1395/07/14
مهرناز سیاوشی تعیین میزان آفلاتوکسین B1 در سوسیس، کالباس و برگرهای عرضه شده در اهواز کارشناسی ارشد 1393/06/30
هادی صالحی بررسی آلودگی یخچالهای صنعتی مراکز عرضه مواد غذایی به لیستریا مونوسیتوژنز در استان خوزستان کارشناسی ارشد 1398/11/29
زینب صفدری بررسی تغییرات خصوصیات میکروبی و شیمیایی فیله مرغ تیمار شده با اسانس مرزه رشینگری، سدیم دودیسیل سولفات و اسید سیتریک طی نگهداری در یخچال کارشناسی ارشد 1400/07/04
غنیمه طلیل ببررسی شیوع کپک های تولید کننده آفلاتوکسین در سوسیس، کالباس و برگرهای مصرفی در اهواز کارشناسی ارشد 1393/06/29
طیبه طهماسبی تشخیص بروسلوز در شیر گوسفند با دو روش تست حلقه ای و ‍‍PCR کارشناسی ارشد 1394/06/31
زهرا غفوری جستجوی ژن های انتروتوکسین زای A و B در استافیلوکوکوس های کواگولاز مثبت و منفی جدا شده از گوشت قرمز و ماکیان در منطقه اهواز کارشناسی ارشد 1396/06/29
فرنوش فخاری بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی پوشش خوراکی کازئینات سدیم حاوی نانوامولسیون اسانس گیاه چویر به همراه ویتامین E بر کیفیت و ماندگاری فیله مرغ طی نگهداری در یخچال دکتری 1400/03/11
امیر فولادگر شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی جدایه های لیستریا مونوسیتوژنز در همبرگرهای تولیدی ایران کارشناسی ارشد 1393/07/30
کلثوم قاسمیان یادگاری بررسی میزان سطح افلاتوکسین M1 در بستنی های سنتی و صنعتی عرضه شده در اهواز به روش الیزا کارشناسی ارشد 1389/09/08
محمد کاظمی ورنام خواستی بررسی آلودگی خوراک دام گاوداری های شیری اهواز به آفلاتوکسین B1 کارشناسی ارشد 1392/03/21
کرم اله کیانی نسب ارزیابی کاربرد نانوذرات مغناطیسی گیراندازنده آنتی بادی در تشخیص بروسلوز در شیر و سرم گوسفند و بز کارشناسی ارشد 1400/02/15
سیدامیرعباس متولی بشی بررسی آلودگی به کمپیلوباکتر ژژونی و کمپیلوباکتر کولای در گوشت گاو، گوسفند و گاومیش در اهواز کارشناسی ارشد 1395/09/03
محمدیاری-شیرین تاثیر آب الکترولیز شده خنثی و اسید سیتریک بر کاهش بار باکتریایی میگو و سطوح کار در طی نگهداری در دمای معمولی و یخچال کارشناسی ارشد 1393/09/19
حوریه محمدپورمطلق ازما جداسازی و شناسایی باکتری اشریشیا کلای سویه O157:H7 از گوشت گوساله چرخ شده در اهواز به روش PCR کارشناسی ارشد 1394/04/13
رضوان معلمیان شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی جدایه های لیستریا مونوسیتوژنز در گوشت خام چرخ شده گوساله کارشناسی ارشد 1393/09/01
لیلا نیک روان - بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی پوشش خوراکی کازئینات سدیم حاوی نانوامولسیون اسانس گیاه لعل کوهستان، ویتامین E و سدیم دودیسیل سولفات بر کیفیت و ماندگاری فیله ماهی دکتری 1400/11/25
طاهره هرمزی بیوتایپینگ و شناسایی ژن انتروتوکسین A در استافیلوکوکوس ارئوس های جدا شده از شیر و پنیر در استان خوزستان کارشناسی ارشد 1397/09/20
مسعود ویسی تهیه و ارزیابی کارایی حسگر فلوروایمنواسی بر پایه نقاط کوانتومی کربن برای تشخیص انتروتوکسینA استافیلوکوکی در مواد غذایی دکتری 1399/06/22
شماره تماس: 061-33329763
پست الکترونیکی: