جلسه دفاع از پایان نامه خانم فرنوش فخاری دانشجوی دکتری PhD بهداشت مواد غذایی - دانشکده دامپزشکی
02 06 2021 22:46
کد خبر : 2087151
تعداد بازدید : 5

جلسه دفاع از پایان نامه خانم فرنوش فخاری دانشجوی دکتری PhD بهداشت مواد غذایی
عنوان
بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی پوشش خوراکی کازئینات سدیم حاوی نانوامولوسیون اسانس گیاه چویر بهمراه ویتامین E بر کیفیت و ماندگاری فیله مرغ طی نگهداری در یخچال
روز و ساعت و تاریخ جلسه
سه شنبه 11/3/1400 ساعت 12
لینک برگزاری به آدرس
htpp://webinar.bisturi.vet/ch/