01 09 2022 06:04
کد خبر : 2085021
تعداد بازدید : 1

پکیج دوره های HACCP ،GHP ،GMP و اصول نمونه برداری از مواد غذایی

 

 

18 ساعت آموزش در ارتباط با اصول و مبانی HACCP ،GHP ،GMP

و روش های نمونه برداری از مواد غذایی، ویژه مسئولین فنی و بهداشتی دامپزشکی کشور

مدرس دوره:
جناب آقای دکتر علی فضل آرا
  • متخصص بهداشت مواد غذایی
  • استاد تمام دانشگاه شهید چمران اهواز
  • مشاور کارخانجات صنایع غذایی در زمینه های کنترل کیفیت، ISO 22000، استقرار HACCP و …

 

درج شده توسط: روابط عمومی دانشگاه