18 12 2022 02:23
کد خبر : 2082440
تعداد بازدید : 1

برگزاری سمینار استفاده از اسپکتروسکوپی مادون قرمز جهت تشخیص تقلبات اعتبار سنجی و کنترل کیفیت

 

برگزاری سمینار

استفاده از اسپکتروسکوپی مادون قرمز جهت تشخیص تقلبات اعتبار سنجی و کنترل کیفیت

به مناسبت هفته پژوهش و فناوری در آمفی تئاتر دانشکده دامپزشکی 

ارائه دهنده سرکار خانم دکتر مریم قادری قهفرخی عضو هیأت علمی دانشکده دامپزشکی

 

تکنیک طیف بینی مادون قرمز یکی از روش های غیر مخرب در آنالیز ، اعتبار سنجی، تشخیص تقلبات و کنترل کیفیت مواد غذایی محسوب می شود. از جمله مزیت های این روش سرعت بسیار بالا، عدم نیاز به روش های آماده سازی نمونه و مصرف حلال های شیمیایی می باشد. یکی دیگر از کاربردهای این روش تایید منشا مواد غذایی و تطابق اطلاعات درج شده روی بسته بندی محصول با هویت واقعی آن می باشد.

 

 در حال حاضر این روش به طور وسیعی برای، تشخیص تقلب در عسل، گوشت و فرآورده های گوشتی، فرآورده های لبنی و تخم مرغ مورد استفاده قرار گرفته است.

 

 

 

 

 

 

 

 

درج شده توسط: روابط عمومی دانشگاه