مهدی زارعی

استاد

تاریخ به‌روزرسانی: 1403/12/13

مهدی زارعی

دانشکده دامپزشکی / گروه بهداشت و کنترل مواد غذایی

مقالات علمی چاپ شده در مجلات

  1. "ویژگیهای تغذیه ای جوانه یونجه و تاثیر تخمیر با باکتری های پروبیوتیک بر ویژگی های آنتی‌اکسیدانی و ‏پری بیوتیکی آن"
    مریم قادری قهفرخی : نویسنده اول، سحر علمی انواری : نویسنده دوم، مریم شاکرمی : نویسنده سوم، مهدی زارعی : نویسنده چهارم
    فرآوری و نگهداری مواد غذایی، صفحات:55-78، 1403
  2. "تاٌثیر هیدروکلوئید پکتین بر ویژگیهای کیفی و ماندگاری کشک مایع صنعتی طی نگهداری در یخچال"
    رویا محمدنژاد : نویسنده اول، مریم قادری قهفرخی : نویسنده دوم، مهدی زارعی : نویسنده سوم، محمد صادق عرب : نویسنده چهارم
    علوم و صنایع غذایی ایران، صفحات:171-194، 1403
  3. "بررسی اثر کلر بر زنده مانی و تغییرات فراساختاری Acanthamoeba castellanii"
    زینب اسدی : نویسنده اول، سمیه بهرامی : نویسنده دوم، مهدی زارعی : نویسنده سوم، حسین حمیدی نجات : نویسنده چهارم
    زیست شناسی کاربردی، صفحات:75-94، 1402
  4. "تاثیر آب فعال شده با پلاسما بر آکانتاموبا کستلانی"
    مجتبی درویشی : نویسنده اول، سمیه بهرامی : نویسنده دوم، مهدی زارعی : نویسنده سوم، محمد صبائیان : نویسنده چهارم
    مجله دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، صفحات:214-224، 1400
  5. "ارزیابی تاثیر اسانس‌های آویشن شیرازی (Zataria Multiflora Boiss) و زیره سبز (Cuminum cyminum) روی مدت ماندگاری برگرهای بهینه‌شده با سوریمی"
    ازاده رشیدی مهر : نویسنده اول، علی فضل آرا : نویسنده دوم، مهدی زارعی : نویسنده سوم، مهدی پورمهدی بروجنی : نویسنده چهارم، محمد نوشاد : نویسنده پنجم
    علوم و صنایع غذایی ایران، صفحات:187-200، 1398
  6. "مقایسهی دو آنتی ژن بروسلا آبورتوس و بروسلا ملی تنسیس جهت استفاده در آزمایش حلقه‌ای شیر گوسفند‍‍"
    سیاوش مکتبی : نویسنده اول، مهدی زارعی : نویسنده دوم، مسعود قربانپور : نویسنده سوم، طیبه طهماسبی : نویسنده چهارم، محسن پاک نژاد : نویسنده پنجم
    مجله تحقیقات دامپزشکی، صفحات:291-297، 1397
  7. "بررسی اثر باکتری‌کشی سدیم دودسیل‌سولفات(SDS) بر روی تعدادی از باکتری‌های بیماری‌ز‌ای غذایی در دمای معمولی و یخچال"
    سیاوش مکتبی : نویسنده اول، مهدی زارعی : نویسنده دوم، رویا رستمی : نویسنده سوم
    مجله میکروب شناسی مواد غذایی، صفحات:55-65، 1397
  8. "ارزیابی میزان آفلاتوکسین B1 و اکتراتوکسین A در برنج های تولید شده دو استان خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد"
    سهند جرفی : نویسنده اول، سودابه پورفداکاری : نویسنده دوم، حکیمه پورحسینی : نویسنده سوم، مهدی زارعی : نویسنده چهارم، مهرنوش ابطحی : نویسنده پنجم، رضا سعیدی : نویسنده ششم
    مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران، صفحات:66-79، 1396
  9. "ارزیابی کمی میزان فعالیت آنزیم فسفاتاز قلیایی در برخی فرآورده¬های شیری صنعتی و سنتی عرضه شده در اهواز به عنوان شاخص پاستوریزاسیون"
    مهدی زارعی : نویسنده اول، مهدی پورمهدی بروجنی : نویسنده دوم، اتنا منافعیان : نویسنده سوم
    بهداشت مواد غذایی، صفحات:53-62، 1396
  10. "بررسی اثرات متقابل ویتامین E و سلنیوم بر فراسنجه‌های کیفی اسپرم قوچ عربی طی زمان‌های ذخیره سازی تحت شرایط مایع"
    پروانه محمدی : نویسنده اول، سیدصالح طباطبایی : نویسنده دوم، مرتضی ممویی : نویسنده سوم، جمال فیاضی : نویسنده چهارم، مهدی زارعی : نویسنده پنجم
    نشریه علوم دامی، صفحات:43-56، 1396
  11. "تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان - رزماری بر کیفیت و ماندگاری(shelf life) فیله تازه ماکیان در دمای یخچال"
    علی فضل آرا : نویسنده اول، مهدی پورمهدی بروجنی : نویسنده دوم، مهدی زارعی : نویسنده سوم، طاهره کریمی : نویسنده چهارم
    دامپزشکی ایران (مجله علمی دانشکده دامپزشکی سابق)، صفحات:78-90، 1396
  12. "اثر آب لیمو تازه بر استرس اکسیداتیو و سمیت کبدی در موش های صحرایی مسموم شده با آکریلامید"
    فاطمه حیدری : نویسنده اول، مجید محمد شاهی : نویسنده دوم، مهدی زارعی : نویسنده سوم، مژده فتحی : نویسنده چهارم
    علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، صفحات:9-16، 1395
  13. "ارزیابی محتوای هیستامین و احتمال مسمومیت زایی در برخی مواد غذایی مصرفی"
    مهدی زارعی : نویسنده اول، علی فضل آرا : نویسنده دوم، فرزانه زارع زاده : نویسنده سوم
    ارمغان دانش، صفحات:1115-1124، 1395
  14. "اثر منابع لیپید و سطوح مختلف روی بر عملکرد، فعالیت باکتریایی تخم مرغ و فراسنجه های تولید مثلی مرغ های تخم گذار"
    داریان شفیعی پورفرد : نویسنده اول، سمیه سالاری : نویسنده دوم، محسن ساری : نویسنده سوم، سامان آبدانان : نویسنده چهارم، مهدی زارعی : نویسنده پنجم
    تولیدات دامی، صفحات:539-552، 1395
  15. "بررسی آلودگی به یرسینیا انتروکولیتیکا در شیرهای خام گاو عرضه شده در منطقه¬ی اهواز و ارزیابی مقاومت آنتی بیوتیکی جدایه ها"
    علی فضل آرا : نویسنده اول، مهدی زارعی : نویسنده دوم، احمد موالی زاده : نویسنده سوم
    مجله میکروب شناسی مواد غذایی، صفحات:11-25، 1395
  16. "تعیین مقادیر بتاکاروتن و ویتامین Aسرم و کبد گوسفندان کشتارشده در کشتارگاه اهواز در فصول مختلف سال"
    نگار هدایت : نویسنده اول، علیرضا قدردان مشهدی : نویسنده دوم، علی شهریاری : نویسنده سوم، مهدی زارعی : نویسنده چهارم
    مجله آسیب شناسی درمانگاهی دامپزشکی، صفحات:213-224، 1395
  17. "حساس کردن اشریشیا کلای O157:H7 به شرایط اسیدی به وسیله کیتوزان و نانوکیتوزان"
    مهدی زارعی : نویسنده اول، مهدی پورمهدی بروجنی : نویسنده دوم، زهرا کشاورز : نویسنده سوم
    نشریه میکروبیولوژی دامپزشکی، صفحات:47-59، 1395
  18. "تاثیر مصرف خوراکی عصاره ی الکلی جلبکLaurencia snyderia و Sargassum angustifolium بر میزان رشد، بازماندگی و رنگدانه های پوست ماهی ماکرو (Labidochromis caeruleus)"
    زهرا طولابی دزفولی : نویسنده اول، مهرزاد مصباح : نویسنده دوم، رحیم پیغان : نویسنده سوم، علی فضل آرا : نویسنده چهارم، مهدی زارعی : نویسنده پنجم
    دامپزشکی ایران (مجله علمی دانشکده دامپزشکی سابق)، صفحات:43-52، 1395
  19. "بررسی اثر نانوکیتوزان بر ایمنی زایی واکسن خوراکی آئروموناس هیدروفیلا در ماهی کپور معمولی"
    مجتبی علیشاهی : نویسنده اول، مانا سعیدی منش : نویسنده دوم، مهرزاد مصباح : نویسنده سوم، مهدی زارعی : نویسنده چهارم
    دامپزشکی ایران (مجله علمی دانشکده دامپزشکی سابق)، صفحات:53-65، 1395
  20. "تاثیر دانه آنیسون بر (Pimpinella anisum L.) بر عملکرد، سیستم ایمنی، فعالیت آنتی اکسیدانی و غلظت استروژن خون جوجه های گوشتی"
    الهه رضایی : نویسنده اول، صالح طباطبائی وکیلی : نویسنده دوم، خلیل میرزاده : نویسنده سوم، سمیه سالاری : نویسنده چهارم، مهدی زارعی : نویسنده پنجم
    تولیدات دامی، صفحات:151-160، 1395
  21. "تاثیرکاربرد کود¬های زیستی بر جذب روی و برخی از صفات رشد رویشی ذرت (Zea Mays L.) در یک خاک غیر استریل آهکی با درجات مختلف شوری"
    بوستانی-حمیدرضا : نویسنده اول، مصطفی چرم : نویسنده دوم، عبدالامیر معزی : نویسنده سوم، نجفعلی کریمیان : نویسنده چهارم، نعیمه عنایتی‌ضمیر : نویسنده پنجم، مهدی زارعی : نویسنده ششم
    اکوفیزیولوژی گیاهی، صفحات:98-123، 1394
  22. "تاثیر فاز رشد، نوع اسید و محیط بر مقاومت اسیدی مرگانلا مرگانی (Morganella morganii) در pHهای مختلف"
    مهدی زارعی : نویسنده اول، مهدی پورمهدی بروجنی : نویسنده دوم، شیما نیازی : نویسنده سوم
    مجله علوم وصنایع غذایی ایران، صفحات:85-92، 1394
  23. "تاثیر آموزش تغذیه بر اساس راهنمای بشقاب من بر شاخص های تن سنجی و نشانگرهای خونی در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2"
    شیما شاهمرادی : نویسنده اول، مهرنوش ذاکرکیش : نویسنده دوم، سید محمود لطیفی : نویسنده سوم، نفیسه شکری : نویسنده چهارم، مهدی زارعی : نویسنده پنجم، مجید محمد شاهی : نویسنده ششم
    حیات مجله دانشکده پرستاری و مامایی تهران، صفحات:15-28، 1394
  24. "اثر جیره های حاوی سطوح مختلف دانه زنیان و ویتامین E بر خصوصیات کیفی تخم مرغ، عملکرد و وضعیت آنتی اکسیدانی خون در مرغ های تخم گذار"
    طاهره رشیدی مجد : نویسنده اول، خلیل میرزاده : نویسنده دوم، مرتضی چاجی : نویسنده سوم، مرتضی ممویی : نویسنده چهارم، مهدی زارعی : نویسنده پنجم
    دامپزشکی ایران (مجله علمی دانشکده دامپزشکی سابق)، صفحات:35-45، 1394
  25. "اثر کیتوزان و نانوکیتوزان بر کاهش تحمل اسیدی لیستریا مونوسایتوژنز"
    مهدی زارعی : نویسنده اول، مهدی پورمهدی بروجنی : نویسنده دوم، زهرا کشاورز : نویسنده سوم
    دامپزشکی ایران (مجله علمی دانشکده دامپزشکی سابق)، صفحات:56-66، 1394
  26. "مقایسه اثر شیر سویا و شیر گاو بر شاخص های بیماری قلبی عروقی و آدیپوسایتوکین ها در زنان مبتلا به آرتریت روماتوئید دارای اضافه وزن"
    راضیه چغاخوری : نویسنده اول، مجید محمد شاهی : نویسنده دوم، کریم مولا : نویسنده سوم، مهدی زارعی : نویسنده چهارم، فاطمه حیدری : نویسنده پنجم
    فصلنامه علمی ‌ـ ‌پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار، صفحات:1144-1153، 1393
  27. "تاثیر تجویز خوراکی کیتوزان استحصال شده از پوسته¬ی میگو پا سفید غربی(Litopenaeus vannamei) بر فاکتورهای خونی و رشد ماهی کپور معمولی( (Cyprinus carpio"
    امین اسمعیلی راد : نویسنده اول، مجتبی علیشاهی : نویسنده دوم، مسعود قربانپور : نویسنده سوم، مهدی زارعی : نویسنده چهارم
    مجله تحقیقات دامپزشکی (مجله دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران)، صفحات:385-393، 1393
  28. "اثر رب انار بر عوامل خطر بیماری های قلبی – عروقی در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2"
    فریده شیشه بر : نویسنده اول، مجید محمد شاهی : نویسنده دوم، مهرنوش ذاکرکیش : نویسنده سوم، آزاده ساکی : نویسنده چهارم، فاطمه شیرانی : نویسنده پنجم، مهدی زارعی : نویسنده ششم، مریم زارع : نویسنده هفتم
    مجله دانشکده پزشکی اصفهان، صفحات:1-10، 1393
  29. "مقایسه اثر ارده و روغن کنجد بر سطح قند خون و پروفایل لیپیدی در موش های صحرایی دیابتی"
    زهرا گرجی : نویسنده اول، مجید محمد شاهی : نویسنده دوم، مهدی زارعی : نویسنده سوم، فاطمه حیدری : نویسنده چهارم
    فصلنامه علمی ‌ـ ‌پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار، صفحات:856-863، 1393
  30. "اثر انزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی به عنوان بخشی از کنسانتره پروتئین شیر بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست اسفناج"
    وجیهه فدایی نوغانی : نویسنده اول، اعظم مفیدی : نویسنده دوم، مهدی زارعی : نویسنده سوم
    علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، صفحات:93-100، 1393
  31. "اثر جیره های حاوی سطوح مختلف برگ گردو و ویتامین E بر وضعیت آنتی اکسیدانی خون، عملکرد و خصوصیات کیفی تخم مرغ در مرغ های تخم گذار"
    وحید عباسی راد : نویسنده اول، خلیل میرزاده : نویسنده دوم، مرتضی ممویی : نویسنده سوم، سیدصالح طباطبایی : نویسنده چهارم، مهدی زارعی : نویسنده پنجم
    نشریه علوم دامی، صفحات:233-242، 1393
  32. "بررسی اثر افزودن سیاه دانه (Nigella sativa L.) به جیره در عملکرد و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی"
    پروین سعیدی : نویسنده اول، سیدصالح طباطبایی : نویسنده دوم، سمیه سالاری : نویسنده سوم، خلیل میرزاده : نویسنده چهارم، مهدی زارعی : نویسنده پنجم
    تولیدات دامی، صفحات:157-166، 1393
  33. "ارزیابی امکان حساس کردن مرگانلا مرگانی به شرایط اسیدی به وسیله اتانول و EDTA"
    مهدی زارعی : نویسنده اول، مهدی پورمهدی بروجنی : نویسنده دوم، سید علی جزایری : نویسنده سوم
    دامپزشکی ایران (مجله علمی دانشکده دامپزشکی سابق)، صفحات:19-28، 1393
  34. "مقایسه اثر آستاگزانتین و جلبک دونالیلا سالینا بر مییزان کاروتنوئید پوست، پراکسیداسیون لیپیدها و رنگ ماهی سوروم Herus severus"
    مجتبی علیشاهی : نویسنده اول، مسعود کرمی فر : نویسنده دوم، مهرزاد مصباح : نویسنده سوم، مهدی زارعی : نویسنده چهارم
    مجله تحقیقات دامپزشکی (مجله دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران)، صفحات:95-102، 1393
  35. "مقایسه ی اثر ضدمیکروبی جنیستئین و دایدزئین روی تعدادی از باکتریهای بیماریزای غذایی"
    مهدی زارعی : نویسنده اول، علی فضل آرا : نویسنده دوم، سمیه محمدی : نویسنده سوم
    دامپزشکی ایران (مجله علمی دانشکده دامپزشکی سابق)، صفحات:55-62، 1392
  36. "بررسی روش اندازه گیری بار میکروبی شیر خام و پاستوریزه با استفاده از اندازه گیری مقاومت الکتریکی (امپدانس) و تطابق آن با اسیدیته قابل تیتر شیر"
    علی فضل آرا : نویسنده اول، مهدی زارعی : نویسنده دوم، ناهید متقیان حسونی : نویسنده سوم
    دامپزشکی ایران (مجله علمی دانشکده دامپزشکی سابق)، صفحات:97-105، 1392
  37. "زدودن سم آفلاتوکسین M1 از شیر با کاربر مواد جاذب"
    محمد هادی اسکندری : نویسنده اول، مهدی زارعی : نویسنده دوم، شهرام شکرفروش : نویسنده سوم
    دامپزشکی ایران (مجله علمی دانشکده دامپزشکی سابق)، صفحات:13-20، 1391
  38. "بررسی میزان آلودگی باکتریایی اسکناس های رایج ایران"
    شهرام شکرفروش : نویسنده اول، الهه خواجه علی : نویسنده دوم، مهدی زارعی : نویسنده سوم
    مجله سلامت و محیط، صفحات:81-88، 1387
  39. "ارتباط پایداری کازئین شیر در برابر اتانول با اسیدیته، بار میکروبی و تعداد سلولهای سوماتیک شیر انفرادی گاو"
    شهرام شکرفروش : نویسنده اول، مهدی زارعی : نویسنده دوم، مهدی محبی فانی : نویسنده سوم، کریم نیری : نویسنده چهارم
    Iranian Journal of Veterinary Research، صفحات:122-130، 1383
  40. "کارایی آزمایش انعقاد الکل در ارزیابی شیر مخلوط گاو"
    شهرام شکرفروش : نویسنده اول، مهدی زارعی : نویسنده دوم، مهدی محبی فانی : نویسنده سوم
    مجله تحقیقات دامپزشکی (مجله دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران)، صفحات:169-175، 1382
  41. "The effect of L-carnitine supplementation on anthropometric and malnutrition status in acute ischemic stroke patients: a triple-blinded randomized clinical trial"
    Samaneh Hajjarzadeh : First author, Mehdi Zarei : second author, Samaneh Rafie : Third author, Davood Shalilahmadi : Fourth author, majid karandish : Author5
    BMC Nutrition, pp.1-11, 2025
  42. "Effect of Cinnamaldehyde and Its Nanoemulsion on Acanthamoeba castellanii Cysts and Trophozoites"
    Somayeh Bahrami : First author, فاطمه نويدي : second author, Maryam Ghaderi-Ghahfarokhi : Third author, Mehdi Zarei : Fourth author
    Acta Parasitologica, pp.1-10, 2025
  43. "Ultrasonic depolymerization of pomegranate peel pectin: Effect of sonication time on antioxidant, α-amylase inhibitory, and prebiotic properties"
    سحر بچاري : First author, Maryam Ghaderi-Ghahfarokhi : second author, hassan Ahmadi Gavlighi : Third author, Mehdi Zarei : Fourth author
    Food Chemistry-X, pp.1-12, 2024
  44. "Yogurts fortified with postbiotic powders derived from Lactobacillus acidophilus LA5: Physicochemical, rheological, antioxidant, and sensory properties"
    Quang-Hieu Pham : First author, Thao M Ho : second author, Per Erik Joakim Saris : Third author, Noora Mäkelä-Salmi : Fourth author, Saber Amiri : Author5, Mehdi Zarei : Author 6, Amin Yousefvand : Author 7
    LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, pp.1-11, 2024
  45. "Alfalfa sprout flour: A promising ingredient to improve probiotic survival and antioxidant activity in mint-flavored stirred yogurt"
    Maryam Ghaderi-Ghahfarokhi : First author, مريم شاكرمي : second author, Mehdi Zarei : Third author
    Applied Food Research, pp.1-12, 2024
  46. "Effect of plasma-activated water on planktonic and biofilm cells of Vibrio parahaemolyticus strains isolated from cutting board surfaces in retail seafood markets"
    Mehdi Zarei : First author, Maryam Ghaderi-Ghahfarokhi : second author, Mohammad Sabaeian : Third author, مهتاب سپاهي : Fourth author, ثريا عليرضائي ده ميراني : Author5, محدثه محبي : Author 6
    JOURNAL OF APPLIED MICROBIOLOGY, pp.1-9, 2024
  47. "Controlling Staphylococcus aureus biofilm on food contact surfaces: the efficacy of Oliveria decumbens essential oil and its implications on biofilm-related genes"
    mahshad javid moghadam : First author, Siavash Maktabi : second author, Mehdi Zarei : Third author, Pejman Mahmodi Kohi : Fourth author
    JOURNAL OF APPLIED MICROBIOLOGY, pp.1-11, 2024
  48. "First Report of Isolation and Characterization of Acanthamoeba spp. from the Milk Used for Calf Feeding"
    Somayeh Bahrami : First author, amirali orsji : second author, Mehdi Zarei : Third author, mohammad Rahim haji Hajikolaei : Fourth author
    Acta Parasitologica, pp.1-7, 2024
  49. "Effect of plasma-activated water on the biofilm-forming ability of Salmonella enterica serovar Enteritidis and expression of the related genes"
    Narjes Basiri : First author, Mehdi Zarei : second author, Mohammad Kargar : Third author, Farshid Kafil zadeh : Fourth author
    International Journal of Food Microbiology, pp.1-8, 2023
  50. "Identification, proteolytic activity quantification and biofilm-forming characterization of Gram-positive, proteolytic, psychrotrophic bacteria isolated from cold raw milk"
    Mehdi Zarei : First author, سحر علمي انواري : second author, Siavash Maktabi : Third author, Per Erik Joakim Saris : Fourth author, Amin Yousefvand : Author5
    PLoS ONE, pp.1-11, 2023
  51. "Sublethal Exposure to Plasma‑Activated Water Influences the Morphological Characteristics, Phagocytic Ability, and Virulence of Acanthamoeba castellanii"
    Somayeh Bahrami : First author, مجتبي درويشي : second author, Mehdi Zarei : Third author, Mohammad Sabaeian : Fourth author, Fiona L Henriquez : Author5
    Acta Parasitologica, pp.582-592, 2023
  52. "Sublethal chlorine stress promotes the biofilm-forming ability of Salmonella enterica serovars enteritidis and expression of the related genes"
    Mehdi Zarei : First author, محسن پاک نژاد : second author, Mohammad Hadi Eskandari : Third author
    Food Microbiology, pp.1-6, 2023
  53. "Exposure to sublethal concentrations of chlorine enhances the cytotoxicity of Acanthamoeba castellanii"
    Somayeh Bahrami : First author, زينب اسدي : second author, Mehdi Zarei : Third author, Hossein Hamidinejat : Fourth author, Fiona L Henriquez : Author5
    Parasitology Research, pp.1371-1380, 2023
  54. "High biofilm-forming Pseudomonas strains isolated from poultry slaughterhouse surfaces: Their importance in the persistence of Salmonella enteritidis in slaughterhouses"
    Mehdi Zarei : First author, saeed rahimi asfe salari : second author, ali fazlara : Third author, سحر علمي انواري : Fourth author
    International Journal of Food Microbiology, pp.1-8, 2023
  55. "Pseudomonas fluorescens group bacterial strains interact differently with pathogens during dual-species biofilm formation on stainless steel surfaces in milk"
    Mehdi Zarei : First author, saeed rahimi asfe salari : second author, Per Erik Joakim Saris : Third author, amin usefvand : Fourth author
    Frontiers in Microbiology, pp.1-9, 2022
  56. "Inhibitory activity of Oliveria decumbens essential oil on Staphylococcus aureus biofilm and planktonic cells"
    mahshad javid moghadam : First author, Siavash Maktabi : second author, Mehdi Zarei : Third author, Pejman Mahmodi Kohi : Fourth author
    Avicenna Journal of Clinical Microbiology and Infection, pp.109-114, 2022
  57. "Biofilm formation of Salmonella enterica serovar Enteritidis cocultured with Acanthamoeba castellanii responds to nutrient availability"
    Mehdi Zarei : First author, Somayeh Bahrami : second author, Karen Liljebjelke : Third author
    International Microbiology, pp.691-700, 2022
  58. "A Survey on the Sanitary Condition and Prevalence of Listeria monocytogenes in Commercial Refrigerators in Khuzestan Province, Iran"
    Siavash Maktabi : First author, Mehdi Zarei : second author, هادي صالحي : Third author
    International Journal of Enteric Pathogens, pp.38-43, 2022
  59. "PREDICTING SHELF LIFE OF CHICKEN BURGER PRODUCED FROM SURIMI UNDER COMBINED USE OF THYME ESSENTIAL OIL AND MODIFIED ATMOSPHERE PACKAGING"
    ازاده رشيدي مهر : First author, ali fazlara : second author, Mehdi Zarei : Third author, Mahdi Pourmahdi Borujeni : Fourth author, Mohammad Noshad : Author5
    Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Science, pp.1-6, 2022
  60. "Lacticaseibacillus rhamnosus GG Survival and Quality Parameters in Kefir Produced from Kefir Grains and Natural Kefir Starter Culture"
    amin usefvand : First author, Xin Huang : second author, Mehdi Zarei : Third author, Per Erik Joakim Saris : Fourth author
    FOODS, pp.1-14, 2022
  61. "Biotyping and enterotoxigenicity of coagulase-positive and coagulase-negative staphylococci isolated from different raw meat"
    Siavash Maktabi : First author, Mehdi Zarei : second author, زهرا غفوری : Third author, ramazanali Ataee : Fourth author
    Iranian journal of veterinary research, pp.113-119, 2021
  62. "Chlorine-stressed Salmonella cells are significantly more engulfed by Acanthamoeba trophozoites and have a longer intracystic survival than the non-stressed cells"
    Somayeh Bahrami : First author, Mehdi Zarei : second author, Karen Liljebjelke : Third author
    Food Microbiology, pp.1-7, 2021
  63. "The Effect of Pyridoxine Hydrochloride Supplementation on Leptin, Adiponectin, Glycemic Indices, and Anthropometric Indices in Obese and Overweight Women"
    Fatemeh Haidari : First author, Majid Mohammd sahi : second author, Mehdi Zarei : Third author, Mohammad-Hossein Haghighizade : Fourth author, Fatemeh Mirzaie : Author5
    CLINICAL NUTRITION RESEARCH, pp.230-242, 2021
  64. "Potential application of non-thermal atmospheric plasma in reducing the activity of Pseudomonas-secreted proteases in milk"
    حوريه محمدپورمطلق ازما : First author, Mehdi Zarei : second author, Patrick J. Cullen : Third author, Peter Valtchev : Fourth author, Aaron Schindeler : Author5, Fariba Dehghani : Author 6
    International Dairy Journal, pp.1-7, 2021
  65. "Detection of Mycobacterium avium subsp. paratuberculosis in liver of slaughtered cattle, sheep and goats by PCR and culture"
    Mehdi Zarei : First author, سمانه تاج بخش : second author, Masoud Ghorbanpoor : Third author, امين يوسف وند : Fourth author, saeed rahimi asfe salari : Author5, معصومه شاه پوری : Author 6, ara ameri : Author 7, Nader Mosavary : Author 8
    JOURNAL OF THE HELLENIC VETERINARY MEDICAL SOCIETY, pp.2683-2688, 2021
  66. "The effect of hydrolysed tragacanth gum and inulin on the probiotic viability and quality characteristics of low‐fat yoghurt"
    Maryam Ghaderi-Ghahfarokhi : First author, amin usefvand : second author, Hassan Ahmadi Gavlighi : Third author, Mehdi Zarei : Fourth author
    International Journal of Dairy Technology, pp.161-169, 2021
  67. "Identification, phylogenetic characterisation and proteolytic activity quantification of high biofilm-forming Pseudomonas fluorescens group bacterial strains isolated from cold raw milk"
    Mehdi Zarei : First author, امين يوسف وند : second author, Siavash Maktabi : Third author, Mahdi Pourmahdi Borujeni : Fourth author, حوريه محمدپورمطلق آزما : Author5
    International Dairy Journal, pp.1-9, 2020
  68. "Identification of Pseudomonas jessenii and Pseudomonas gessardii as the most proteolytic Pseudomonas isolates in Iranian raw milk and their impact on stability of sterilized milk during storage"
    Mehdi Zarei : First author, حوريه محمدپورمطلق آزما : second author, Darioush Gharibi : Third author, Mahdi Pourmahdi Borujeni : Fourth author
    Journal of Dairy Research, pp.368-374, 2020
  69. "Developing novel synbiotic low-fat yogurt with fucoxylogalacturonan from tragacanth gum: Investigation of quality parameters and Lactobacillus casei survival"
    Maryam Ghaderi-Ghahfarokhi : First author, امين يوسف وند : second author, Hassan Ahmadi Gavlighi : Third author, Mehdi Zarei : Fourth author, Peyman Farhangnia : Author5
    Food Science and Nutrition, pp.4491-4504, 2020
  70. "Cinnamon extract supplementation improves inflammation and oxidative stress induced by acrylamide: An experimental animal study"
    Fatemeh Haidari : First author, Majid Mohammd sahi : second author, Behnaz Abiri : Third author, Mehdi Zarei : Fourth author, Mojdeh Fathi : Author5
    avicenna journal of phytomedicine, pp.243-252, 2020
  71. "Evaluation of the changes in physicochemical and antioxidant properties of honey during storage"
    Mehdi Zarei : First author, ali fazlara : second author, nasim alijani : Third author
    Functional Foods in Health and Disease, pp.593-605, 2019
  72. "Effect of bacterial growth phase and co-culture conditions on the interaction of Acanthamoeba castellanii with Shigella dysenteriae, Shigella flexneri and Shigella sonnei"
    Mehdi Zarei : First author, سيده مژده امامي قهفرخي : second author, ali fazlara : Third author, Somayeh Bahrami : Fourth author
    Journal of Basic Microbiology, pp.735-743, 2019
  73. "Use of essential oils and vacuum packaging as a way to extend shelf life of burgers from surimi"
    ازاده رشيدي مهر : First author, ali fazlara : second author, Mehdi Zarei : Third author, Mahdi Pourmahdi Borujeni : Fourth author, Mohammad Noshad : Author5
    Foods and Raw Materials, pp.301-310, 2019
  74. "Protective effect of citrus lemon on inflammation and adipokine levels in acrylamide-induced oxidative stress in rats"
    Fatemeh Haidari : First author, Majid Mohammd sahi : second author, Mehdi Zarei : Third author, Mojdeh Fathi : Fourth author
    Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences, pp.1-7, 2019
  75. "Effect of thermal treatment on physicochemical and antioxidant properties of honey"
    Mehdi Zarei : First author, ali fazlara : second author, نوشين طولابي فرد : Third author
    HELIYON, pp.1-6, 2019
  76. "Toxoplasma gondii in sheep and goat livers: Risks for human consumption"
    Somayeh Bahrami : First author, Mehdi Zarei : second author, Masoud Ghorbanpoor : Third author, sara karami : Fourth author
    JOURNAL OF THE HELLENIC VETERINARY MEDICAL SOCIETY, pp.1387-1392, 2019
  77. "The Effect of Oral Administration of Zinc Oxide Nanoparticles on Quantitative and Qualitative Properties of Arabic Ram Sperm and Some Antioxidant Parameters of Seminal Plasma in the Non-Breeding Season"
    Hamid Abbaspour : First author, Moeteza Mamoee : second author, salleh Tabatabaei : Third author, Mehdi Zarei : Fourth author, Navid Dadashpour Davachi : Author5
    Archives of Razi Institute, pp.121-129, 2018
  78. "Physicochemical and antioxidant properties of Iranian commercial honeys"
    Mehdi Zarei : First author, ali fazlara : second author, مائده صلواتي همداني : Third author
    CURRENT NUTRITION & FOOD SCIENCE, pp.11-16, 2018
  79. "Effect of sequential treatments with sodium dodecyl sulfate and citric acid or hydrogen peroxide on the reduction of some foodborne pathogens on eggshell"
    Siavash Maktabi : First author, Mehdi Zarei : second author, Roya Rashnavadi : Third author
    Iranian Journal of Veterinary Research, pp.113-117, 2018
  80. "Astaxanthin improves glucose metabolism and reduces blood pressure in patients with type 2 diabetes mellitus"
    nafiseh shokri : First author, Mehrnoosh Zakerkish : second author, Javad Mohammadi-asl : Third author, Mehdi Zarei : Fourth author, Majid Mohammad Shahi : Author5, Mohammad-Hossein Haghighizade : Author 6
    Asia Pacific Journal of Clinical Nutrition, pp.341-346, 2018
  81. "Comparison of rapid diagnostic tests to detect Mycobacterium avium subsp. paratuberculosis disseminated infection in bovine liver"
    Mehdi Zarei : First author, Masoud Ghorbanpoor : second author, سمانه تاج بخش : Third author, Nader Mosavary : Fourth author
    Tropical Animal Health and Production, pp.1195-12000, 2017
  82. "Effect of cold and heat shock treatments on the response of Brucella melitensis to various environmental stresses"
    Mehdi Zarei : First author, Mahdi Pourmahdi Borujeni : second author, amin usefvand : Third author
    JOURNAL OF FOOD SAFETY, pp.1-4, 2017
  83. "Fraud Identification of Undeclared Milk Species in Composition of Sheep Yogurt and Cheese Using Multiplex PCR Assay"
    Mehdi Zarei : First author, Siavash Maktabi : second author, امين يوسف وند : Third author, سمانه تاج بخش : Fourth author
    Journal of Food Quality and Hazards Control, pp.15-19, 2016
  84. "Effects of genistein on melanosis and microbial quality of Litopenaeus vannamei during ice storage"
    Eshagh Zakipour Rahimabadi : First author, Kobra zarrin : second author, Mehdi Zarei : Third author, Mohammad Ghafari : Fourth author, mehdi Rahnama : Author5
    iranian journal of fisheries sciences, pp.436-445, 2016
  85. "Fraud Identification of Cow’s Milk in Buffalo’s Milk and It’s Products Using the Polymerase Chain Reaction"
    Mehdi Zarei : First author, Siavash Maktabi : second author, mojtaba nasiri : Third author
    JundiShapur Journal of Health Sciences, pp.3655-3655, 2016
  86. "Comparison of two methods for detection of E. coli O157H7 in unpasteurized milk"
    Maryam Farahmandfar : First author, naghmeh moori bakhtiari : second author, SAAD GOORANI NEJAD : Third author, Mehdi Zarei : Fourth author
    Iranian Journal of Microbiology, pp.282-286, 2016
  87. "Effect of a traditional marinating on properties of rainbow trout fillet during chilled storage"
    Siavash Maktabi : First author, Mehdi Zarei : second author, Milad Chader baf : Third author
    Veterinary Research Forum, pp.295-300, 2016
  88. "Detection of Antibiotic Resistant Listeria spp. in Beef Burgers Distributed in Ahvaz City, Iran"
    Siavash Maktabi : First author, Mahdi Pourmahdi Borujeni : second author, Mehdi Zarei : Third author, amir foladgar : Fourth author
    JundiShapur Journal of Health Sciences, pp.34780-34780, 2016
  89. "Effects of Sesame Butter (Ardeh) versus Sesame Oil on Metabolic and Oxidative Stress Markers in Streptozotocin-Induced Diabetic Rats"
    Fatemeh Haidari : First author, Majid Mohammad Shahi : second author, Mehdi Zarei : Third author, zahra gorgi : Fourth author
    Iranian Journal of Medical Sciences, pp.102-109, 2016
  90. "Isolation and Molecular Characterization of Non-Sorbitol Fermenting Escherichia coli Isolated from Fresh Ground Beef"
    Siavash Maktabi : First author, Mehdi Zarei : second author, حوريه محمدپورمطلق ازما : Third author
    JundiShapur Journal of Health Sciences, pp.20-24, 2016
  91. "Effects of Concentrated Pomegranate Juice on Subclinical Inflammation and Cardiometabolic Risk Factors for Type 2 Diabetes: A Quasi-Experimental Study"
    Farideh Shishebor : First author, Majid Mohammad Shahi : second author, Mehdi Zarei : Third author, Azadeh Saki : Fourth author, Mehrnoosh Zakerkish : Author5, Fatemeh Shirani : Author 6, Maryam Zare : Author 7
    INTERNATIONAL JOURNAL OF ENDOCRINOLOGY AND METABOLISM, pp.1-7, 2016
  92. "Potential application of nanochitosan film as a therapeutic agent against cutaneous leishmaniasis caused by L. major"
    Somayeh Bahrami : First author, Saleh Esmaeilzadeh : second author, Mehdi Zarei : Third author, Fatemeh Ahmadi : Fourth author
    Parasitology Research, pp.4617-4624, 2015
  93. "بررسی تاثیر طعم دار کردن محلی بر خصوصیات میکروبی و شیمیایی فیله ماهی قزل آلا در شرایط انجماد"
    Siavash Maktabi : First author, Mehdi Zarei : second author, Milad Chader baf : Third author
    Journal of Food Quality and Hazards Control, pp.128-133, 2015
  94. "Survival of Escherichia coli O157:H7 and Listeria monocytogenes in Doogh, a Traditi0onal Iranian Dairy Beverage"
    Mehdi Zarei : First author, ali fazlara : second author, Mahdi Pourmahdi Borujeni : Third author, كريمي-مسعود : Fourth author
    Journal of Food Quality and Hazards Control, pp.122-127, 2015
  95. "Occurrence and Antibiotic Resistance of Listeria monocytogenes in Retail Minced Beef Distributed in Ahvaz, South-West of Iran"
    Siavash Maktabi : First author, Mahdi Pourmahdi Borujeni : second author, Mehdi Zarei : Third author, rezvan moalmian : Fourth author
    Journal of Food Quality and Hazards Control, pp.101-106, 2015
  96. "The effect of vitamin K1 supplementation on sensitivity and insulin resistance via osteocalcin in prediabetic women: a double-blind randomized controlled clinical trial"
    Hamid Rasekhi : First author, majid karandish : second author, mohammad taha Jalali : Third author, Majid Mohammad Shahi : Fourth author, Mehdi Zarei : Author5, Azadeh Saki : Author 6, Hajjie Bibi Shahbazian : Author 7
    European Journal of Clinical Nutrition, pp.891-895, 2015
  97. "Coating effects of orange and pomegranate peel extracts combined with chitosan nanoparticles on the quality of refrigerated silver carp fillets"
    Mehdi Zarei : First author, Zahra Ramezani : second author, shokofe een tavasoli : Third author, Milad Chader baf : Fourth author
    JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION, pp.2180-2187, 2015
  98. "Phylloquinone supplementation improves glycemic status independent of the effects of adiponectin levels in premonopause women with prediabetes: a double-blind randomized controlled clinical trial"
    Hamid Rasekhi : First author, majid karandish : second author, mohammad taha Jalali : Third author, Majid Mohammad Shahi : Fourth author, Mehdi Zarei : Author5, Azadeh Saki : Author 6, Hajjie Bibi Shahbazian : Author 7
    Journal of Diabetes & Metabolic Disorders, pp.1-6, 2015
  99. "Comparing the effectiveness of chitosan and nanochitosan coatings on the quality of refrigerated silver carp fillets"
    zahra Ramezani : First author, Mehdi Zarei : second author, neda ramin nejad : Third author
    Food Control, pp.43-48, 2015
  100. "The Coenzyme Q10 Supplementation Effects on Lipid Profile, Fasting Blood Sugar, Blood Pressure and Oxidative Stress Status Among Non-Alcoholic Fatty Liver Disease Patients: A Randomized, Placebo-Contr"
    Majid Mohammad Shahi : First author, ّFarnaz Farsi : second author, seyed Pejman Alavinejad : Third author, Eskandar Hajiani : Fourth author, Mehdi Zarei : Author5, Kambiz Ahmadi Engali : Author 6
    Journal of Gastroenterology and Hepatology Research, pp.1108-1113, 2014
  101. "Efficiency of Different Extraction Solvents on Recovery of Histamine from Fresh, Frozen and Canned Fish"
    Mehdi Zarei : First author, ali fazlara : second author, HOSSEN NAJAFZADEH : Third author, Forogh Zoalfaghari karharoodi : Fourth author
    Journal of Food Quality and Hazards Control, pp.72-76, 2014
  102. "تاثیر تجویز خوراکی کیتوزان بر پاسخ ایمنی و مقاومت در برابر بیماری در ماهی کپور معمولی"
    mojtaba alishahi : First author, Amin Esmaili rad : second author, Mehdi Zarei : Third author, Masoud Ghorbanpoor : Fourth author
    IRANIAN JOURNAL OF VETERINARY MEDICINE, pp.125-133, 2014
  103. "Survival of normal and chlorine-stressed pathogenic and non-pathogenic Vibrio parahaemolyticus under adverse conditions"
    Mehdi Zarei : First author, Mohammad Hadi Eskandari : second author, Somayeh Keshtkaran : Third author
    Jundishapur Journal of Microbiology - JJM, pp.1-6, 2014
  104. "Hemato-immunological responses of Heros severus fed diets supplemented with different levels of Dunaliella salina"
    mojtaba alishahi : First author, Masood Karami far : second author, Mehrzad Mesbah : Third author, Mehdi Zarei : Fourth author
    Fish Physiology and Biochemistry, pp.57-65, 2014
  105. "Antibacterial Effect of Silver Nanoparticles Against Four Foodborne Pathogens"
    Mehdi Zarei : First author, Amirhesam Jamnejad : second author, Elahe Khajeh Ali : Third author
    Jundishapur Journal of Microbiology - JJM, pp.1-4, 2013
  106. "Prevalence of Escherichia coli O157:H7, Listeria monocytogenes and Salmonella spp. in Beef, Buffalo and Lamb Using Multiplex PCR"
    Mehdi Zarei : First author, Narjes Basiri : second author, Amirhesam Jamnejad : Third author, Mohammad hadi Eskandari : Fourth author
    Jundishapur Journal of Microbiology - JJM, pp.1-5, 2013
  107. "Susceptibility of Morganella morganii to various environmental stresses after cold and heat shock treatements"
    Mehdi Zarei : First author, Siavash Maktabi : second author, Marjan Khezr zadeh : Third author, Amirhesam Jamnejad : Fourth author
    JOURNAL OF FOOD SAFETY, pp.107-113, 2013
  108. "Green Tea (Camellia sinensis) Supplementation to Diabetic Rats Improves Serum and Hepatic Oxidative Stress Markers"
    Fatemeh Haidari : First author, Kosar Omidian : second author, Hossein Rafiei : Third author, Mehdi Zarei : Fourth author, Majid Mohammad Shahi : Author5
    Iranian Journal of Pharmaceutical Reaserch, pp.109-114, 2012
  109. "Effect of green tea extract on body weight, serum glucose and lipid profile in streptozotocin-induced diabetic rats"
    Fatemeh Haidari : First author, Majid Mohammad Shahi : second author, Mehdi Zarei : Third author, Hossein Rafiei : Fourth author, Kosar Omidian : Author5
    Saudi Medical Journal, pp.128-133, 2012
  110. "Prevalence of Listeria monocytogenes, Vibrio parahaemolyticus, Staphylococcus aureus, and Salmonella spp. in Seafood Products Using Multiplex Polymerase Chain Reaction"
    Mehdi Zarei : First author, Siavash Maktabi : second author, Masoud Ghorbanpoor : Third author
    Foodborne Pathogens and Disease, pp.108-112, 2012
  111. "Comparing the effect of NaCl and KCl on the growth of Listeria monocytogenes with a view to NaCl replacement"
    Mehdi Zarei : First author, Mahdi Pourmahdi Borujeni : second author, Marjan Khezr zadeh : Third author
    Iranian journal of veterinary research, pp.147-151, 2012
  112. "Chemical and microbial properties of Mahyaveh, a traditional Iranian fish sauce"
    Mehdi Zarei : First author, HOSSEN NAJAFZADEH : second author, Mohammad Hadi Eskandari : Third author, Marzieh pashm foroosh : Fourth author, Ala Enayati : Author5, Darioush Gharibi : Author 6, ali fazlara : Author 7
    Food Control, pp.211-214, 2012
  113. "Growth and Cell Morphology of Listeria monocytogenes as Affected by Various Concentrations of NaCl and KCl"
    Mehdi Zarei : First author, Mahdi Pourmahdi Borujeni : second author, Marjan Khezr zadeh : Third author, Samaneh Kazemipourporshokooh : Fourth author, Golnaz Hesami : Author5, Efat Bemani : Author 6
    Journal of Biological & Environmental Sciences, pp.99-104, 2012
  114. "Seasonal prevalence of Vibrio species in retail shrimps with an emphasis on Vibrio parahaemolyticus"
    Mehdi Zarei : First author, Mahdi Pourmahdi Borujeni : second author, Amirhesam Jamnejad : Third author, Marjan Khezr zadeh : Fourth author
    Food Control, pp.107-109, 2012
  115. "Biogenic Amines Content of Canned Tuna Fish Marketed in Iran"
    Mehdi Zarei : First author, HOSSEN NAJAFZADEH : second author, Ala Enayati : Third author, Marzieh pashm foroosh : Fourth author
    American-Eurasian Journal of Toxicological Sciences, pp.190-193, 2011
  116. "Determination of Heavy Metals Content of Refined Table Salts"
    Mehdi Zarei : First author, Mohammad Hadi Eskandari : second author, Sara Pakfetrat : Third author
    American-Eurasian Journal of Toxicological Sciences, pp.59-62, 2011
  117. "Microbial and Chemical Quality of Vacuum-packed Frozen Fillets of Narrow-barred Spanish Mackerel (Scomberomorus commerson) and Silver Pomfret (Pampus argenteus) Marketed in Iran"
    Mehdi Zarei : First author, ali fazlara : second author, Donya Jamaloadin : Third author, Maryam Mojtahedi : Fourth author
    World Journal of Fish and Marine Sciences, pp.410-413, 2011
  118. "Histamine and Heavy Metals Content of Canned Tuna Fish"
    Mehdi Zarei : First author, Alireza Mollaie : second author, Mohammad hadi Eskandari : Third author, Sara Pakfetrat : Fourth author, Shahram Shekarforoush : Author5
    Global Veterinaria, pp.259-263, 2010
  119. "The growth and survival of food-borne pathogens in sweet and fermenting brewers' wort"
    Garry Menz : First author, Frank Vrieskoop : second author, Mehdi Zarei : Third author, Bofei Zhu : Fourth author, Peter Aldred : Author5
    International Journal of Food Microbiology, pp.19-25, 2010
  120. "Antibacterial activity of lactoperoxidase system, activated by two different recommended methods against Escherichia coli O157:H7 in raw milk"
    Mehdi Zarei : First author, Shahram Shekarforoush : second author, Elahe Khajeh Ali : Third author, Abdollah Nazer : Fourth author
    MILCHWISSENSCHAFT-MILK SCIENCE INTERNATIONAL, pp.298-301, 2010
  121. "Generation of bioluminescent Morganella morganii and its potential usage in determination of growth limith and histamine production"
    Mehdi Zarei : First author, Arsalan Hosseini : second author, Shahram Shekarforoush : Third author
    JOURNAL OF FOOD SAFETY, pp.190-207, 2009

مقالات علمی ارائه شده در همایش‌ها

  1. "ترکیبات پکتیکی و پکتوالیگوساکاریدها : چشم اندازی بر فعالیت¬های بیولوژیکی ‏ و روش¬های تولید آن¬ها"
    سحر بچاری : نویسنده اول، مریم قادری قهفرخی : نویسنده دوم، حسن احمدی گاولیقی : نویسنده سوم، مهدی زارعی : نویسنده چهارم
    دومین کنفرانس ملی فناوری های نوین دامپزشکی، 1403
  2. "تاثیر آب فعال شده با پلاسما بر ویژگی¬های مورفولوژیک, توان فاگوسیتیک و حدت آکانتامبا کستلانی"
    سمیه بهرامی : نویسنده اول، مجتبی درویشی : نویسنده دوم، مهدی زارعی : نویسنده سوم، محمد صبائیان : نویسنده چهارم
    دومین کنگره‌ ملی بیماری‌های انگلی دام و انگل‌های مشترک انسان و حیوان، 1402
  3. "اثر اسانس مرزه خوزستانی بر تروفوزوئیت ها و کیستهای آکانتاموبا کستلانی"
    فاطمه نویدی : نویسنده اول، سمیه بهرامی : نویسنده دوم، مریم قادری قهفرخی : نویسنده سوم، مهدی زارعی : نویسنده چهارم
    دومین کنگره‌ ملی بیماری‌های انگلی دام و انگل‌های مشترک انسان و حیوان، 1402
  4. "بررسی آلودگی احتمالی به اشریشیاکلی O157:H7 در تخته‌های برش قصابی‌ها و ارزیابی مقاومت آنتی‌بیوتیکی جدایه‌ها"
    شکیلا نوروزی : نویسنده اول، علی فضل آرا : نویسنده دوم، مهدی زارعی : نویسنده سوم
    بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1400
  5. "تعیین ویژگیهای پریبیوتیکی پکتین پوست انار و صمغ مرو بر باکتری پروبیوتیک Lactobacillus acidophilus"
    سحر بچاری : نویسنده اول، ارزو امینیان دهکردی : نویسنده سوم، مهدی زارعی : نویسنده چهارم، مریم قادری قهفرخی : ارائه دهنده
    بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1400
  6. "چالش های موجود در زمینه زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در ماست"
    مریم شاکرمی : نویسنده اول، مریم قادری قهفرخی : نویسنده دوم، مهدی زارعی : نویسنده سوم
    اولین کنفرانس ملی فناوری های نوین دامپزشکی، 1400
  7. "ارزیابی پتانسیل پریبیوتیکی صمغ کتیرای هیدرولیز شده با پکتیناز بر باکتری بیفیدوباکتریوم بیفیدوم در شرایط i"
    مریم قادری قهفرخی : نویسنده اول، امین یوسف وند : نویسنده دوم، مهدی زارعی : نویسنده سوم، حسن احمدی گاولیقی : نویسنده چهارم
    بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1399
  8. "ارزیابی مدت‌زمان ماندگاری برگرهای بهینه‌شده تحت تاثیربسته‌بندی اتمسفر اصلاح‌شده"
    ازاده رشیدی مهر : نویسنده اول، علی فضل آرا : نویسنده دوم، مهدی زارعی : نویسنده سوم، مهدی پورمهدی بروجنی : نویسنده چهارم، محمد نوشاد : نویسنده پنجم
    کنفرانس بین المللی بسته بندی ایران، 1397
  9. "جداسازی و شناسایی سودوموناس¬های تولیدکننده آنزیم پروتئاز مقاوم به حرارت AprX در شیر خام"
    حوریه محمدپورمطلق آزما : نویسنده اول، مهدی زارعی : نویسنده دوم، داریوش غریبی : نویسنده سوم، مهدی پورمهدی بروجنی : نویسنده چهارم
    اولین کنگره ملی بهداشت مواد غذایی، 1397
  10. "بهینه‌سازی برگرهای مرغ با سوریمی"
    علی فضل آرا : نویسنده اول، ازاده رشیدی مهر : نویسنده دوم، مهدی زارعی : نویسنده سوم، مهدی پورمهدی بروجنی : نویسنده چهارم، محمد نوشاد : نویسنده پنجم
    اولین کنگره ملی بهداشت مواد غذایی، 1397
  11. "بررسی شیوع کوکسیلا بورنتی در کبد گاوها و گاومیش های کشتار شده در کشتارگاه اهواز"
    سیده مژده امامی قهفرخی : نویسنده اول، سعید رحیمی اسفه سالاری : نویسنده دوم، مهدی زارعی : نویسنده سوم
    اولین کنگره ملی بهداشت مواد غذایی، 1397
  12. "ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی عسل کنار استان خوزستان"
    مائده صلواتی همدانی : نویسنده اول، مهدی زارعی : نویسنده دوم، علی فضل آرا : نویسنده سوم
    دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی، 1397
  13. "ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی عسل کنار استان خوزستان"
    مائده صلواتی همدانی : نویسنده اول، مهدی زارعی : نویسنده دوم، علی فضل آرا : نویسنده سوم
    Second International and 25th Iranian Congress on Food Science and Technology، 1397
  14. "ارزیابی کیفیت بهداشتی دوغ های سنتی ایرانی"
    مرجان سیداقامیری : نویسنده اول، مهدی زارعی : نویسنده دوم، داریوش غریبی : نویسنده سوم
    اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1395
  15. "بررسی مقایسه ای روش های کشت مستقیم و غنی سازی در جداسازی یرسینیا انتروکولیتیکا از گوشت گاو، گوسفند و بز و تایید با روش PCR"
    علی فضل آرا : نویسنده اول، یوسف قادربیگی : نویسنده اول، مهدی زارعی : نویسنده سوم
    اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1395
  16. "بررسی شیوع بروسلا در کبد گوسفندان و بزهای کشتار شده در اهواز"
    زهرا حسنوند : نویسنده اول، مهدی زارعی : نویسنده دوم، مسعود قربانپور : نویسنده سوم
    اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1395
  17. "ردیابی کوکسیلا بورنتی در شیر گوسفندان استان خوزستان"
    ملیحه کرمی : نویسنده اول، مهدی زارعی : نویسنده دوم، سیاوش مکتبی : نویسنده سوم
    اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1395
  18. "مهار ملانوزیس در میگوی نگهداری شده در یخ به وسیله عصاره پوست انار"
    مهدی زارعی : نویسنده اول، سیاوش مکتبی : نویسنده دوم، نیلوفر اسلامی : نویسنده سوم
    اولین کنفرانس ملی و اولین کنفرانس بین المللی صنایع غذایی و محصولات ارگانیک ایران، 1395
  19. "تشخیص گوشت مرغ در همبرگر و کباب لقمه بدون ذکر بر روی بسته بندی"
    مهدی زارعی : نویسنده اول، علی فضل آرا : نویسنده دوم، یاشار روشنی : نویسنده سوم
    اولین کنفرانس ملی و اولین کنفرانس بین المللی صنایع غذایی و محصولات ارگانیک ایران، 1395
  20. "ارزیابی امکان حساس کردن اشریشیا کلای O157:H7 به شرایط اسیدی به وسیله عصاره پوست پرتقال"
    لیلا نیک روان : نویسنده اول، مهدی زارعی : نویسنده دوم، مهدی پورمهدی بروجنی : نویسنده سوم
    نوزدهمین کنگره دامپزشکی ایران، 1395
  21. "تاثیر هسپریدین بر کاهش مقاومت اسیدی لیستریا مونوسیتوژنز"
    مهدی زارعی : نویسنده اول، مهدی پورمهدی بروجنی : نویسنده دوم، لیلا نیک روان : نویسنده سوم
    نوزدهمین کنگره دامپزشکی ایران، 1395
  22. "بررسی شیوع سرمی آلودگی به مایکوباکتریوم اویوم زیرگونه پاراتوبرکلوزیس در گاوهای اهواز"
    سمانه تاج بخش : نویسنده اول، مهدی زارعی : نویسنده دوم، مسعود قربانپور : نویسنده سوم، نادر مصوری : نویسنده چهارم
    همایش ملی دامپزشکی در خدمت سلامت جامعه و بهداشت دام، 1394
  23. "اندازه گیری محتوای کلسترول مواد غذایی به روش آنزیمی"
    مهدی زارعی : نویسنده اول، سمانه تاج بخش : نویسنده دوم، امین یوسف وند : نویسنده سوم
    بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1394
  24. "تعیین مقادیر بتاکاروتن و ویتامین A سرم و کبد گوسفند در کشتارگاه اهواز در فصول مختلف سال"
    نگار هدایت : نویسنده اول، علیرضا قدردان مشهدی : نویسنده دوم، علی شهریاری : نویسنده سوم، مهدی زارعی : نویسنده چهارم
    نهمین گردهمایی دامپزشکان علوم بالینی، 1394
  25. "تآثیر استخراج چربی و تازگی نمونه بر اندازه گیری کلسترول در مواد غذایی به روش آنزیمی"
    مهدی زارعی : نویسنده اول، دنیا اسکندری : نویسنده دوم، علی شهریاری : نویسنده سوم، مهدی پورمهدی بروجنی : نویسنده چهارم
    چهارمین همایش ملی کشاورزی، آبزیان و غذا، 1393
  26. "تاثیر استخراج چربی و تازگی نمونه بر اندازه گیری کلسترول در مواد غذایی به روش آنزیمی"
    مهدی زارعی : نویسنده اول، دنیا اسکندری : نویسنده دوم، علی شهریاری : نویسنده سوم، مهدی پورمهدی بروجنی : نویسنده چهارم
    چهارمین همایش ملی کشاورزی، آبزیان و غذا، 1393
  27. "جداسازی و خالص سازی لاکتوفرین از آب پنیر"
    مهدی زارعی : نویسنده اول، محمدرضا تابنده : نویسنده دوم، علی شهریاری : نویسنده سوم
    چهارمین همایش ملی کشاورزی، آبزیان و غذا، 1393
  28. "تاثیر طعم دار کردن بر کیفیت میکروبی میگو Metapenaeus affinis) ) طی نگهداری تحت شرایط فوق سرد (Super chilling)"
    سیاوش مکتبی : نویسنده اول، مهدی زارعی : نویسنده دوم، ملیحه کرمی : نویسنده سوم، مریم کرمی : نویسنده چهارم
    سومین همایش ملی کشاورزی، آبزیان و غذا، 1392
  29. "تاثیر طعم دار کردن برخصوصیات شیمیایی میگو Metapenaeus affinis) ) طی نگهداری تحت شرایط فوق سرد (Super chilling)"
    سیاوش مکتبی : نویسنده اول، مهدی زارعی : نویسنده دوم، مریم کرمی : نویسنده سوم، ملیحه کرمی : نویسنده چهارم
    سومین همایش ملی کشاورزی، آبزیان و غذا، 1392
  30. "بررسی اثر ضد میکروبی جنیستئین روی تعدادی از باکتری¬های فسادزای غذایی"
    مهدی زارعی : نویسنده اول، علی فضل آرا : نویسنده دوم، سمانه کاظمی‌پورپرشکوه : نویسنده سوم
    بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1392
  31. "جداسازی و خالص سازی آنزیم لاکتوپراکسیداز از آب پنیر"
    مهدی زارعی : نویسنده اول، محمدرضا تابنده : نویسنده دوم، علی شهریاری : نویسنده سوم
    بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1392
  32. "بررسی میزان زنده مانی مرگانلا مرگانی در حضور اسیدهای آلی"
    مهدی زارعی : نویسنده اول، مهدی پورمهدی بروجنی : نویسنده دوم، شیما نیازی : نویسنده سوم
    بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1392
  33. "تاثیر طعم دار کردن بر پاره ای خصوصیات شیمیایی فیله ماهی قزل آلا طی نگهداری در یخچال"
    میلاد چادر باف : نویسنده اول، سیاوش مکتبی : نویسنده دوم، مهدی زارعی : نویسنده سوم
    کنگره ملی پژوهشگران و نخبگان ایمنی غذا، 1391
  34. "تاثیر طعم دار کردن بر بار میکروبی فیله ماهی قزل آلا طی نگهداری در یخچال"
    میلاد چادر باف : نویسنده اول، سیاوش مکتبی : نویسنده دوم، مهدی زارعی : نویسنده سوم
    کنگره ملی پژوهشگران و نخبگان ایمنی غذا، 1391
  35. "ارزیابی میزان هیستامین در ماهیان نمک سود شده دودی"
    مهدی زارعی : نویسنده اول، امیرحسام جم نژاد : نویسنده دوم
    همایش ملی آبزیان، 1391
  36. "ارزیابی کیفیت میکروبی ماهیان حلوا سفید منجمد بسته بندی شده در شرایط خلاء"
    مهدی زارعی : نویسنده اول، علی فضل آرا : نویسنده دوم، دنیا جمال الدین : نویسنده سوم
    همایش ملی آبزیان، 1391
  37. "ارزیابی کیفیت شیمیایی ماهیان شیر منجمد بسته بندی شده در شرایط خلاء"
    مهدی زارعی : نویسنده اول، علی فضل آرا : نویسنده دوم، دنیا جمال الدین : نویسنده سوم
    همایش ملی آبزیان، 1391
  38. "ارزیابی کیفیت شیمیایی ماهیان حلوا سفید منجمد بسته بندی شده در شرایط خلاء"
    مهدی زارعی : نویسنده اول، علی فضل آرا : نویسنده دوم، دنیا جمال الدین : نویسنده سوم
    دومین کنگره ملی علوم آزمایشگاهی دامپزشکی، 1391
  39. "ارزیابی کیفیت میکروبی ماهیان شیر منجمد بسته بندی شده در شرایط خلاء"
    مهدی زارعی : نویسنده اول، علی فضل آرا : نویسنده دوم، دنیا جمال الدین : نویسنده سوم
    دومین کنگره ملی علوم آزمایشگاهی دامپزشکی، 1391
  40. "ارزیابی میزان هیستامین در انواعی از پنیرهای سنتی"
    مهدی زارعی : نویسنده اول، امیرحسام جم نژاد : نویسنده دوم
    دومین کنگره ملی علوم آزمایشگاهی دامپزشکی، 1391
  41. "بررسی اثر تجویز خوراکی کیتوزان بر مقاومت ماهی کپور معمولی Cyprinus carpio در برابر عفونت با باکتری آئروموناس هیدروفیلا"
    امین اسمعیلی راد : نویسنده اول، مجتبی علیشاهی : نویسنده دوم، مهدی زارعی : نویسنده سوم، مسعود قربانپور : نویسنده چهارم
    هفدهمین کنگره دامپزشکی ایران، 1391
  42. "بررسی میزان تاٌثیر نانوذرات کلوئیدی نقره بر گونه های مختلف ویبریو جدا شده از میگو"
    مهدی زارعی : نویسنده اول، مجتبی علیشاهی : نویسنده دوم، امیرحسام جم نژاد : نویسنده سوم، آلا عنایتی : نویسنده چهارم
    اولین کنگره نانوداروها، 1389
  43. "بررسی امکان استفاده از نانوذرات کلوئیدی نقره در ضد عفونی کشتارگاههای دام و طیور با هدف از بین بردن پاتوژنهای غذازاد"
    مهدی زارعی : نویسنده اول، امیرحسام جم نژاد : نویسنده دوم، مرضیه پشم فروش : نویسنده سوم
    اولین کنگره نانوداروها، 1389
  44. "بررسی میزان شیوع استافیلوکوکوس آرئوس در میگوهای فرآوری شده به روش PCR"
    مهدی زارعی : نویسنده اول، مسعود قربانپور : نویسنده دوم، سیاوش مکتبی : نویسنده سوم
    سومین همایش میگوی ایران، 1389
  45. "بررسی میزان شیوع لیستریا مونوسیتوژنز و سالمونلا در میگوهای عرضه شده در بازار اهواز با روش PCR"
    مهدی زارعی : نویسنده اول، سیاوش مکتبی : نویسنده دوم، مسعود قربانپور : نویسنده سوم
    سومین همایش میگوی ایران، 1389
  46. "حذف آفلاتوکسین M1 از شیر با استفاده از زئولیت و بنتونیت"
    محمد هادی اسکندری : نویسنده اول، مهدی زارعی : نویسنده دوم، شهرام شکرفروش : نویسنده سوم
    سلامت شیر از تولید تا مصرف و اهمیت تغذیه ای آن، 1388
  47. "ارتباط پایداری کازئین شیر در برابر اتانول با اسیدیته، بار میکروبی و تعداد سلولهای سوماتیک شیر گاو"
    مهدی زارعی : نویسنده اول، شهرام شکرفروش : نویسنده دوم، مهدی محبی فانی : نویسنده سوم
    سلامت شیر از تولید تا مصرف و اهمیت تغذیه ای آن، 1388
  48. "استفاده بهینه از آب پنیر"
    مهدی زارعی : نویسنده اول، شهرام شکرفروش : نویسنده دوم
    دومین کنفرانس روش‌های پیشگیری از اتلاف منابع ملی(خردادماه)، 1384
  49. "بررسی تاثیر فعال سازی سیستم لاکتوپراکسیداز در حفظ کیفیت میکروبی شیر خام"
    مهدی زارعی : نویسنده اول، شهرام شکرفروش : نویسنده دوم
    همایش کشوری بهداشت و ایمنی غذا (دی‌ماه)، 1383
  50. "اندازه گیری هیستامین در کنسرو ماهی به روش اسپکتروفلورومتری"
    محمد هادی اسکندری : نویسنده اول، مهدی زارعی : نویسنده دوم، طالب واثقی : نویسنده سوم، محمود امین لاری : نویسنده چهارم، شهرام شکرفروش : نویسنده پنجم
    همایش کشوری بهداشت و ایمنی غذا (دی‌ماه)، 1383
  51. "Molecular and serological detection of Toxoplasma gondii in meat of chicken and ducks"
    Somayeh Bahrami : First author, Mehdi Zarei : second author, Masoud Ghorbanpoor : Third author, anis hajishah : Fourth author
    4th International & National Congress of Parasitology & Parasitic Diseases of Iran (NICOPA 11), 2019
  52. "Survey on contamination to Yersinia entrocolotica in chicken, turkey and ostrich meats distributed in Ahvaz area"
    ali fazlara : First author, Mehdi Zarei : second author, نسرين سوخته زار : Third author
    6th international veterinary poultry congress, 2018
  53. "The individuality and combined effects of neutral electrolyzed water and acetic acid on shelf life of turkey fillets during refrigerated storage"
    ali fazlara : First author, Mehdi Zarei : second author, hasan delfan : Third author
    6th international veterinary poultry congress, 2018
  54. "Detection of Escherichia coli O157:H7 in milk by direct PCR"
    naghmeh moori bakhtiari : First author, SAAD GOORANI NEJAD : second author, Mehdi Zarei : Third author, Maryam Farahmandfar : Fourth author
    15th international iranian congress of microbiology, 2014
  55. "Cell morphology of Listeria monocytogenes as affected by various solutions"
    Mehdi Zarei : First author, Marjan Khezr zadeh : second author, Samaneh Kazemipourporshokooh : Third author, Golnaz Hesami : Fourth author, Efat Bemani : Author 5
    2 nd International Congress of Food Hygiene, 2011
  56. "Effect of partial replacement of NaCl with KCl on the growth characteristics of Listeria monocytogenes"
    Mehdi Zarei : First author, Marjan Khezr zadeh : second author, Samaneh Kazemipourporshokooh : Third author, Golnaz Hesami : Fourth author, Efat Bemani : Author 5
    2 nd International Congress of Food Hygiene, 2011
  57. "The occurrence of Vibrio species in retail shrimp in Ahvaz"
    Mehdi Zarei : First author, Marjan Khezr zadeh : second author, Amirhesam Jamnejad : Third author
    2 nd International Congress of Food Hygiene, 2011
  58. "Effect of various concentrations of NaCl and KCl on the growth characteristics of Listeria monocytogenes"
    Mehdi Zarei : First author, Efat Bemani : second author, Golnaz Hesami : Third author, Samaneh Kazemipourporshokooh : Fourth author, Marjan Khezr zadeh : Author 5
    4th Iranian Congress of Clinical Microbiology, 2010
  59. "Determination of Histamine Content in Canned Tuna Fish Marketed in Iran"
    Mehdi Zarei : First author, Alireza Mollaie : second author, Mohammad hadi Eskandari : Third author
    EHEDG 1st Hygienic Engineering and Design Conference for Food Factories, 2010
  60. "Heavy Metals Content in Canned Tuna Fish Marketed in Iran"
    Mehdi Zarei : First author, Mohammad hadi Eskandari : second author, Sara Pakfetrat : Third author
    EHEDG 1st Hygienic Engineering and Design Conference for Food Factories, 2010
  61. "Generation of bioluminescent Morganella morganii and potential implication for determining growth limits and histamine production"
    Mehdi Zarei : First author, Arsalan Hosseini : second author, Shahram Shekarforoush : Third author
    first international congress of food hygiene, 2009
  62. "Antibacterial Activity of Lactoperoxidase System, Activated by Two Different Recommended Methods, against Escherichia coli O157:H7 in Raw Milk"
    Mehdi Zarei : First author, Shahram Shekarforoush : second author, Elahe Khajeh Ali : Third author, Abdollah Nazer : Fourth author
    first international congress of food hygiene, 2009
  63. "Evatuation of the bacteria contamination of the iranian currency notes"
    Shahram Shekarforoush : First author, Mehdi Zarei : second author, Elahe Khajeh Ali : Third author
    2nd iranian congress of clinical microbiology, 2008