صفحه اعضا هیئت علمی - دانشکده دامپزشکی
مقالات علمی چاپ شده در مجلات
-
"ویژگیهای تغذیه ای جوانه یونجه و تاثیر تخمیر با باکتری های پروبیوتیک بر ویژگی های آنتیاکسیدانی و پری بیوتیکی آن"
مریم قادری قهفرخی : نویسنده اول،
سحر علمی انواری : نویسنده دوم،
مریم شاکرمی : نویسنده سوم،
مهدی زارعی : نویسنده چهارم
فرآوری و نگهداری مواد غذایی،
صفحات:55-78،
1403
-
"تاٌثیر هیدروکلوئید پکتین بر ویژگیهای کیفی و ماندگاری کشک مایع صنعتی طی نگهداری در یخچال"
رویا محمدنژاد : نویسنده اول،
مریم قادری قهفرخی : نویسنده دوم،
مهدی زارعی : نویسنده سوم،
محمد صادق عرب : نویسنده چهارم
علوم و صنایع غذایی ایران،
صفحات:171-194،
1403
-
"بررسی اثر کلر بر زنده مانی و تغییرات فراساختاری Acanthamoeba castellanii"
زینب اسدی : نویسنده اول،
سمیه بهرامی : نویسنده دوم،
مهدی زارعی : نویسنده سوم،
حسین حمیدی نجات : نویسنده چهارم
زیست شناسی کاربردی،
صفحات:75-94،
1402
-
"تاثیر آب فعال شده با پلاسما بر آکانتاموبا کستلانی"
مجتبی درویشی : نویسنده اول،
سمیه بهرامی : نویسنده دوم،
مهدی زارعی : نویسنده سوم،
محمد صبائیان : نویسنده چهارم
مجله دانشگاه علوم پزشکی اردبیل،
صفحات:214-224،
1400
-
"ارزیابی تاثیر اسانسهای آویشن شیرازی (Zataria Multiflora Boiss) و زیره سبز (Cuminum cyminum) روی مدت ماندگاری برگرهای بهینهشده با سوریمی"
ازاده رشیدی مهر : نویسنده اول،
علی فضل آرا : نویسنده دوم،
مهدی زارعی : نویسنده سوم،
مهدی پورمهدی بروجنی : نویسنده چهارم،
محمد نوشاد : نویسنده پنجم
علوم و صنایع غذایی ایران،
صفحات:187-200،
1398
-
"مقایسهی دو آنتی ژن بروسلا آبورتوس و بروسلا ملی تنسیس جهت استفاده در آزمایش حلقهای شیر گوسفند"
سیاوش مکتبی : نویسنده اول،
مهدی زارعی : نویسنده دوم،
مسعود قربانپور : نویسنده سوم،
طیبه طهماسبی : نویسنده چهارم،
محسن پاک نژاد : نویسنده پنجم
مجله تحقیقات دامپزشکی،
صفحات:291-297،
1397
-
"بررسی اثر باکتریکشی سدیم دودسیلسولفات(SDS) بر روی تعدادی از باکتریهای بیماریزای غذایی در دمای معمولی و یخچال"
سیاوش مکتبی : نویسنده اول،
مهدی زارعی : نویسنده دوم،
رویا رستمی : نویسنده سوم
مجله میکروب شناسی مواد غذایی،
صفحات:55-65،
1397
-
"ارزیابی میزان آفلاتوکسین B1 و اکتراتوکسین A در برنج های تولید شده دو استان خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد"
سهند جرفی : نویسنده اول،
سودابه پورفداکاری : نویسنده دوم،
حکیمه پورحسینی : نویسنده سوم،
مهدی زارعی : نویسنده چهارم،
مهرنوش ابطحی : نویسنده پنجم،
رضا سعیدی : نویسنده ششم
مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران،
صفحات:66-79،
1396
-
"ارزیابی کمی میزان فعالیت آنزیم فسفاتاز قلیایی در برخی فرآورده¬های شیری صنعتی و سنتی عرضه شده در اهواز به عنوان شاخص پاستوریزاسیون"
مهدی زارعی : نویسنده اول،
مهدی پورمهدی بروجنی : نویسنده دوم،
اتنا منافعیان : نویسنده سوم
بهداشت مواد غذایی،
صفحات:53-62،
1396
-
"بررسی اثرات متقابل ویتامین E و سلنیوم بر فراسنجههای کیفی اسپرم قوچ عربی طی زمانهای ذخیره سازی تحت شرایط مایع"
پروانه محمدی : نویسنده اول،
سیدصالح طباطبایی : نویسنده دوم،
مرتضی ممویی : نویسنده سوم،
جمال فیاضی : نویسنده چهارم،
مهدی زارعی : نویسنده پنجم
نشریه علوم دامی،
صفحات:43-56،
1396
-
"تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان - رزماری بر کیفیت و ماندگاری(shelf life) فیله تازه ماکیان در دمای یخچال"
علی فضل آرا : نویسنده اول،
مهدی پورمهدی بروجنی : نویسنده دوم،
مهدی زارعی : نویسنده سوم،
طاهره کریمی : نویسنده چهارم
دامپزشکی ایران (مجله علمی دانشکده دامپزشکی سابق)،
صفحات:78-90،
1396
-
"اثر آب لیمو تازه بر استرس اکسیداتیو و سمیت کبدی در موش های صحرایی مسموم شده با آکریلامید"
فاطمه حیدری : نویسنده اول،
مجید محمد شاهی : نویسنده دوم،
مهدی زارعی : نویسنده سوم،
مژده فتحی : نویسنده چهارم
علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران،
صفحات:9-16،
1395
-
"ارزیابی محتوای هیستامین و احتمال مسمومیت زایی در برخی مواد غذایی مصرفی"
مهدی زارعی : نویسنده اول،
علی فضل آرا : نویسنده دوم،
فرزانه زارع زاده : نویسنده سوم
ارمغان دانش،
صفحات:1115-1124،
1395
-
"اثر منابع لیپید و سطوح مختلف روی بر عملکرد، فعالیت باکتریایی تخم مرغ و فراسنجه های تولید مثلی مرغ های تخم گذار"
داریان شفیعی پورفرد : نویسنده اول،
سمیه سالاری : نویسنده دوم،
محسن ساری : نویسنده سوم،
سامان آبدانان : نویسنده چهارم،
مهدی زارعی : نویسنده پنجم
تولیدات دامی،
صفحات:539-552،
1395
-
"بررسی آلودگی به یرسینیا انتروکولیتیکا در شیرهای خام گاو عرضه شده در منطقه¬ی اهواز و ارزیابی مقاومت آنتی بیوتیکی جدایه ها"
علی فضل آرا : نویسنده اول،
مهدی زارعی : نویسنده دوم،
احمد موالی زاده : نویسنده سوم
مجله میکروب شناسی مواد غذایی،
صفحات:11-25،
1395
-
"تعیین مقادیر بتاکاروتن و ویتامین Aسرم و کبد گوسفندان کشتارشده در کشتارگاه اهواز در فصول مختلف سال"
نگار هدایت : نویسنده اول،
علیرضا قدردان مشهدی : نویسنده دوم،
علی شهریاری : نویسنده سوم،
مهدی زارعی : نویسنده چهارم
مجله آسیب شناسی درمانگاهی دامپزشکی،
صفحات:213-224،
1395
-
"حساس کردن اشریشیا کلای O157:H7 به شرایط اسیدی به وسیله کیتوزان و نانوکیتوزان"
مهدی زارعی : نویسنده اول،
مهدی پورمهدی بروجنی : نویسنده دوم،
زهرا کشاورز : نویسنده سوم
نشریه میکروبیولوژی دامپزشکی،
صفحات:47-59،
1395
-
"تاثیر مصرف خوراکی عصاره ی الکلی جلبکLaurencia snyderia و Sargassum angustifolium بر میزان رشد، بازماندگی و رنگدانه های پوست ماهی ماکرو (Labidochromis caeruleus)"
زهرا طولابی دزفولی : نویسنده اول،
مهرزاد مصباح : نویسنده دوم،
رحیم پیغان : نویسنده سوم،
علی فضل آرا : نویسنده چهارم،
مهدی زارعی : نویسنده پنجم
دامپزشکی ایران (مجله علمی دانشکده دامپزشکی سابق)،
صفحات:43-52،
1395
-
"بررسی اثر نانوکیتوزان بر ایمنی زایی واکسن خوراکی آئروموناس هیدروفیلا در ماهی کپور معمولی"
مجتبی علیشاهی : نویسنده اول،
مانا سعیدی منش : نویسنده دوم،
مهرزاد مصباح : نویسنده سوم،
مهدی زارعی : نویسنده چهارم
دامپزشکی ایران (مجله علمی دانشکده دامپزشکی سابق)،
صفحات:53-65،
1395
-
"تاثیر دانه آنیسون بر (Pimpinella anisum L.) بر عملکرد، سیستم ایمنی، فعالیت آنتی اکسیدانی و غلظت استروژن خون جوجه های گوشتی"
الهه رضایی : نویسنده اول،
صالح طباطبائی وکیلی : نویسنده دوم،
خلیل میرزاده : نویسنده سوم،
سمیه سالاری : نویسنده چهارم،
مهدی زارعی : نویسنده پنجم
تولیدات دامی،
صفحات:151-160،
1395
-
"تاثیرکاربرد کود¬های زیستی بر جذب روی و برخی از صفات رشد رویشی ذرت (Zea Mays L.) در یک خاک غیر استریل آهکی با درجات مختلف شوری"
بوستانی-حمیدرضا : نویسنده اول،
مصطفی چرم : نویسنده دوم،
عبدالامیر معزی : نویسنده سوم،
نجفعلی کریمیان : نویسنده چهارم،
نعیمه عنایتیضمیر : نویسنده پنجم،
مهدی زارعی : نویسنده ششم
اکوفیزیولوژی گیاهی،
صفحات:98-123،
1394
-
"تاثیر فاز رشد، نوع اسید و محیط بر مقاومت اسیدی مرگانلا مرگانی (Morganella morganii) در pHهای مختلف"
مهدی زارعی : نویسنده اول،
مهدی پورمهدی بروجنی : نویسنده دوم،
شیما نیازی : نویسنده سوم
مجله علوم وصنایع غذایی ایران،
صفحات:85-92،
1394
-
"تاثیر آموزش تغذیه بر اساس راهنمای بشقاب من بر شاخص های تن سنجی و نشانگرهای خونی در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2"
شیما شاهمرادی : نویسنده اول،
مهرنوش ذاکرکیش : نویسنده دوم،
سید محمود لطیفی : نویسنده سوم،
نفیسه شکری : نویسنده چهارم،
مهدی زارعی : نویسنده پنجم،
مجید محمد شاهی : نویسنده ششم
حیات مجله دانشکده پرستاری و مامایی تهران،
صفحات:15-28،
1394
-
"اثر جیره های حاوی سطوح مختلف دانه زنیان و ویتامین E بر خصوصیات کیفی تخم مرغ، عملکرد و وضعیت آنتی اکسیدانی خون در مرغ های تخم گذار"
طاهره رشیدی مجد : نویسنده اول،
خلیل میرزاده : نویسنده دوم،
مرتضی چاجی : نویسنده سوم،
مرتضی ممویی : نویسنده چهارم،
مهدی زارعی : نویسنده پنجم
دامپزشکی ایران (مجله علمی دانشکده دامپزشکی سابق)،
صفحات:35-45،
1394
-
"اثر کیتوزان و نانوکیتوزان بر کاهش تحمل اسیدی لیستریا مونوسایتوژنز"
مهدی زارعی : نویسنده اول،
مهدی پورمهدی بروجنی : نویسنده دوم،
زهرا کشاورز : نویسنده سوم
دامپزشکی ایران (مجله علمی دانشکده دامپزشکی سابق)،
صفحات:56-66،
1394
-
"مقایسه اثر شیر سویا و شیر گاو بر شاخص های بیماری قلبی عروقی و آدیپوسایتوکین ها در زنان مبتلا به آرتریت روماتوئید دارای اضافه وزن"
راضیه چغاخوری : نویسنده اول،
مجید محمد شاهی : نویسنده دوم،
کریم مولا : نویسنده سوم،
مهدی زارعی : نویسنده چهارم،
فاطمه حیدری : نویسنده پنجم
فصلنامه علمی ـ پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار،
صفحات:1144-1153،
1393
-
"تاثیر تجویز خوراکی کیتوزان استحصال شده از پوسته¬ی میگو پا سفید غربی(Litopenaeus vannamei) بر فاکتورهای خونی و رشد ماهی کپور معمولی( (Cyprinus carpio"
امین اسمعیلی راد : نویسنده اول،
مجتبی علیشاهی : نویسنده دوم،
مسعود قربانپور : نویسنده سوم،
مهدی زارعی : نویسنده چهارم
مجله تحقیقات دامپزشکی (مجله دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران)،
صفحات:385-393،
1393
-
"اثر رب انار بر عوامل خطر بیماری های قلبی – عروقی در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2"
فریده شیشه بر : نویسنده اول،
مجید محمد شاهی : نویسنده دوم،
مهرنوش ذاکرکیش : نویسنده سوم،
آزاده ساکی : نویسنده چهارم،
فاطمه شیرانی : نویسنده پنجم،
مهدی زارعی : نویسنده ششم،
مریم زارع : نویسنده هفتم
مجله دانشکده پزشکی اصفهان،
صفحات:1-10،
1393
-
"مقایسه اثر ارده و روغن کنجد بر سطح قند خون و پروفایل لیپیدی در موش های صحرایی دیابتی"
زهرا گرجی : نویسنده اول،
مجید محمد شاهی : نویسنده دوم،
مهدی زارعی : نویسنده سوم،
فاطمه حیدری : نویسنده چهارم
فصلنامه علمی ـ پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار،
صفحات:856-863،
1393
-
"اثر انزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی به عنوان بخشی از کنسانتره پروتئین شیر بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست اسفناج"
وجیهه فدایی نوغانی : نویسنده اول،
اعظم مفیدی : نویسنده دوم،
مهدی زارعی : نویسنده سوم
علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران،
صفحات:93-100،
1393
-
"اثر جیره های حاوی سطوح مختلف برگ گردو و ویتامین E بر وضعیت آنتی اکسیدانی خون، عملکرد و خصوصیات کیفی تخم مرغ در مرغ های تخم گذار"
وحید عباسی راد : نویسنده اول،
خلیل میرزاده : نویسنده دوم،
مرتضی ممویی : نویسنده سوم،
سیدصالح طباطبایی : نویسنده چهارم،
مهدی زارعی : نویسنده پنجم
نشریه علوم دامی،
صفحات:233-242،
1393
-
"بررسی اثر افزودن سیاه دانه (Nigella sativa L.) به جیره در عملکرد و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی"
پروین سعیدی : نویسنده اول،
سیدصالح طباطبایی : نویسنده دوم،
سمیه سالاری : نویسنده سوم،
خلیل میرزاده : نویسنده چهارم،
مهدی زارعی : نویسنده پنجم
تولیدات دامی،
صفحات:157-166،
1393
-
"ارزیابی امکان حساس کردن مرگانلا مرگانی به شرایط اسیدی به وسیله اتانول و EDTA"
مهدی زارعی : نویسنده اول،
مهدی پورمهدی بروجنی : نویسنده دوم،
سید علی جزایری : نویسنده سوم
دامپزشکی ایران (مجله علمی دانشکده دامپزشکی سابق)،
صفحات:19-28،
1393
-
"مقایسه اثر آستاگزانتین و جلبک دونالیلا سالینا بر مییزان کاروتنوئید پوست، پراکسیداسیون لیپیدها و رنگ ماهی سوروم Herus severus"
مجتبی علیشاهی : نویسنده اول،
مسعود کرمی فر : نویسنده دوم،
مهرزاد مصباح : نویسنده سوم،
مهدی زارعی : نویسنده چهارم
مجله تحقیقات دامپزشکی (مجله دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران)،
صفحات:95-102،
1393
-
"مقایسه ی اثر ضدمیکروبی جنیستئین و دایدزئین روی تعدادی از باکتریهای بیماریزای غذایی"
مهدی زارعی : نویسنده اول،
علی فضل آرا : نویسنده دوم،
سمیه محمدی : نویسنده سوم
دامپزشکی ایران (مجله علمی دانشکده دامپزشکی سابق)،
صفحات:55-62،
1392
-
"بررسی روش اندازه گیری بار میکروبی شیر خام و پاستوریزه با استفاده از اندازه گیری مقاومت الکتریکی (امپدانس) و تطابق آن با اسیدیته قابل تیتر شیر"
علی فضل آرا : نویسنده اول،
مهدی زارعی : نویسنده دوم،
ناهید متقیان حسونی : نویسنده سوم
دامپزشکی ایران (مجله علمی دانشکده دامپزشکی سابق)،
صفحات:97-105،
1392
-
"زدودن سم آفلاتوکسین M1 از شیر با کاربر مواد جاذب"
محمد هادی اسکندری : نویسنده اول،
مهدی زارعی : نویسنده دوم،
شهرام شکرفروش : نویسنده سوم
دامپزشکی ایران (مجله علمی دانشکده دامپزشکی سابق)،
صفحات:13-20،
1391
-
"بررسی میزان آلودگی باکتریایی اسکناس های رایج ایران"
شهرام شکرفروش : نویسنده اول،
الهه خواجه علی : نویسنده دوم،
مهدی زارعی : نویسنده سوم
مجله سلامت و محیط،
صفحات:81-88،
1387
-
"ارتباط پایداری کازئین شیر در برابر اتانول با اسیدیته، بار میکروبی و تعداد سلولهای سوماتیک شیر انفرادی گاو"
شهرام شکرفروش : نویسنده اول،
مهدی زارعی : نویسنده دوم،
مهدی محبی فانی : نویسنده سوم،
کریم نیری : نویسنده چهارم
Iranian Journal of Veterinary Research،
صفحات:122-130،
1383
-
"کارایی آزمایش انعقاد الکل در ارزیابی شیر مخلوط گاو"
شهرام شکرفروش : نویسنده اول،
مهدی زارعی : نویسنده دوم،
مهدی محبی فانی : نویسنده سوم
مجله تحقیقات دامپزشکی (مجله دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران)،
صفحات:169-175،
1382
-
"The effect of L-carnitine supplementation on anthropometric and malnutrition status in acute ischemic stroke patients: a triple-blinded randomized clinical trial"
Samaneh Hajjarzadeh : First author,
Mehdi Zarei : second author,
Samaneh Rafie : Third author,
Davood Shalilahmadi : Fourth author,
majid karandish : Author5
BMC Nutrition,
pp.1-11,
2025
-
"Effect of Cinnamaldehyde and Its Nanoemulsion on Acanthamoeba castellanii Cysts and Trophozoites"
Somayeh Bahrami : First author,
فاطمه نويدي : second author,
Maryam Ghaderi-Ghahfarokhi : Third author,
Mehdi Zarei : Fourth author
Acta Parasitologica,
pp.1-10,
2025
-
"Ultrasonic depolymerization of pomegranate peel pectin: Effect of sonication time on antioxidant, α-amylase inhibitory, and prebiotic properties"
سحر بچاري : First author,
Maryam Ghaderi-Ghahfarokhi : second author,
hassan Ahmadi Gavlighi : Third author,
Mehdi Zarei : Fourth author
Food Chemistry-X,
pp.1-12,
2024
-
"Yogurts fortified with postbiotic powders derived from Lactobacillus acidophilus LA5: Physicochemical, rheological, antioxidant, and sensory properties"
Quang-Hieu Pham : First author,
Thao M Ho : second author,
Per Erik Joakim Saris : Third author,
Noora Mäkelä-Salmi : Fourth author,
Saber Amiri : Author5,
Mehdi Zarei : Author 6,
Amin Yousefvand : Author 7
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY,
pp.1-11,
2024
-
"Alfalfa sprout flour: A promising ingredient to improve probiotic survival and antioxidant activity in mint-flavored stirred yogurt"
Maryam Ghaderi-Ghahfarokhi : First author,
مريم شاكرمي : second author,
Mehdi Zarei : Third author
Applied Food Research,
pp.1-12,
2024
-
"Effect of plasma-activated water on planktonic and biofilm cells of Vibrio parahaemolyticus strains isolated from cutting board surfaces in retail seafood markets"
Mehdi Zarei : First author,
Maryam Ghaderi-Ghahfarokhi : second author,
Mohammad Sabaeian : Third author,
مهتاب سپاهي : Fourth author,
ثريا عليرضائي ده ميراني : Author5,
محدثه محبي : Author 6
JOURNAL OF APPLIED MICROBIOLOGY,
pp.1-9,
2024
-
"Controlling Staphylococcus aureus biofilm on food contact surfaces: the efficacy of Oliveria decumbens essential oil and its implications on biofilm-related genes"
mahshad javid moghadam : First author,
Siavash Maktabi : second author,
Mehdi Zarei : Third author,
Pejman Mahmodi Kohi : Fourth author
JOURNAL OF APPLIED MICROBIOLOGY,
pp.1-11,
2024
-
"First Report of Isolation and Characterization of Acanthamoeba spp. from the Milk Used for Calf Feeding"
Somayeh Bahrami : First author,
amirali orsji : second author,
Mehdi Zarei : Third author,
mohammad Rahim haji Hajikolaei : Fourth author
Acta Parasitologica,
pp.1-7,
2024
-
"Effect of plasma-activated water on the biofilm-forming ability of Salmonella enterica serovar Enteritidis and expression of the related genes"
Narjes Basiri : First author,
Mehdi Zarei : second author,
Mohammad Kargar : Third author,
Farshid Kafil zadeh : Fourth author
International Journal of Food Microbiology,
pp.1-8,
2023
-
"Identification, proteolytic activity quantification and biofilm-forming characterization of Gram-positive, proteolytic, psychrotrophic bacteria isolated from cold raw milk"
Mehdi Zarei : First author,
سحر علمي انواري : second author,
Siavash Maktabi : Third author,
Per Erik Joakim Saris : Fourth author,
Amin Yousefvand : Author5
PLoS ONE,
pp.1-11,
2023
-
"Sublethal Exposure to Plasma‑Activated Water Influences the Morphological Characteristics, Phagocytic Ability, and Virulence of Acanthamoeba castellanii"
Somayeh Bahrami : First author,
مجتبي درويشي : second author,
Mehdi Zarei : Third author,
Mohammad Sabaeian : Fourth author,
Fiona L Henriquez : Author5
Acta Parasitologica,
pp.582-592,
2023
-
"Sublethal chlorine stress promotes the biofilm-forming ability of Salmonella enterica serovars enteritidis and expression of the related genes"
Mehdi Zarei : First author,
محسن پاک نژاد : second author,
Mohammad Hadi Eskandari : Third author
Food Microbiology,
pp.1-6,
2023
-
"Exposure to sublethal concentrations of chlorine enhances the cytotoxicity of Acanthamoeba castellanii"
Somayeh Bahrami : First author,
زينب اسدي : second author,
Mehdi Zarei : Third author,
Hossein Hamidinejat : Fourth author,
Fiona L Henriquez : Author5
Parasitology Research,
pp.1371-1380,
2023
-
"High biofilm-forming Pseudomonas strains isolated from poultry slaughterhouse surfaces: Their importance in the persistence of Salmonella enteritidis in slaughterhouses"
Mehdi Zarei : First author,
saeed rahimi asfe salari : second author,
ali fazlara : Third author,
سحر علمي انواري : Fourth author
International Journal of Food Microbiology,
pp.1-8,
2023
-
"Pseudomonas fluorescens group bacterial strains interact differently with pathogens during dual-species biofilm formation on stainless steel surfaces in milk"
Mehdi Zarei : First author,
saeed rahimi asfe salari : second author,
Per Erik Joakim Saris : Third author,
amin usefvand : Fourth author
Frontiers in Microbiology,
pp.1-9,
2022
-
"Inhibitory activity of Oliveria decumbens essential oil on Staphylococcus aureus biofilm and planktonic cells"
mahshad javid moghadam : First author,
Siavash Maktabi : second author,
Mehdi Zarei : Third author,
Pejman Mahmodi Kohi : Fourth author
Avicenna Journal of Clinical Microbiology and Infection,
pp.109-114,
2022
-
"Biofilm formation of Salmonella enterica serovar Enteritidis cocultured with Acanthamoeba castellanii responds to nutrient availability"
Mehdi Zarei : First author,
Somayeh Bahrami : second author,
Karen Liljebjelke : Third author
International Microbiology,
pp.691-700,
2022
-
"A Survey on the Sanitary Condition and Prevalence of Listeria monocytogenes in Commercial Refrigerators in Khuzestan Province, Iran"
Siavash Maktabi : First author,
Mehdi Zarei : second author,
هادي صالحي : Third author
International Journal of Enteric Pathogens,
pp.38-43,
2022
-
"PREDICTING SHELF LIFE OF CHICKEN BURGER PRODUCED FROM SURIMI UNDER COMBINED USE OF THYME ESSENTIAL OIL AND MODIFIED ATMOSPHERE PACKAGING"
ازاده رشيدي مهر : First author,
ali fazlara : second author,
Mehdi Zarei : Third author,
Mahdi Pourmahdi Borujeni : Fourth author,
Mohammad Noshad : Author5
Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Science,
pp.1-6,
2022
-
"Lacticaseibacillus rhamnosus GG Survival and Quality Parameters in Kefir Produced from Kefir Grains and Natural Kefir Starter Culture"
amin usefvand : First author,
Xin Huang : second author,
Mehdi Zarei : Third author,
Per Erik Joakim Saris : Fourth author
FOODS,
pp.1-14,
2022
-
"Biotyping and enterotoxigenicity of coagulase-positive and coagulase-negative staphylococci isolated from different raw meat"
Siavash Maktabi : First author,
Mehdi Zarei : second author,
زهرا غفوری : Third author,
ramazanali Ataee : Fourth author
Iranian journal of veterinary research,
pp.113-119,
2021
-
"Chlorine-stressed Salmonella cells are significantly more engulfed by Acanthamoeba trophozoites and have a longer intracystic survival than the non-stressed cells"
Somayeh Bahrami : First author,
Mehdi Zarei : second author,
Karen Liljebjelke : Third author
Food Microbiology,
pp.1-7,
2021
-
"The Effect of Pyridoxine Hydrochloride Supplementation on Leptin, Adiponectin, Glycemic Indices, and Anthropometric Indices in Obese and Overweight Women"
Fatemeh Haidari : First author,
Majid Mohammd sahi : second author,
Mehdi Zarei : Third author,
Mohammad-Hossein Haghighizade : Fourth author,
Fatemeh Mirzaie : Author5
CLINICAL NUTRITION RESEARCH,
pp.230-242,
2021
-
"Potential application of non-thermal atmospheric plasma in reducing the activity of Pseudomonas-secreted proteases in milk"
حوريه محمدپورمطلق ازما : First author,
Mehdi Zarei : second author,
Patrick J. Cullen : Third author,
Peter Valtchev : Fourth author,
Aaron Schindeler : Author5,
Fariba Dehghani : Author 6
International Dairy Journal,
pp.1-7,
2021
-
"Detection of Mycobacterium avium subsp. paratuberculosis in liver of slaughtered cattle, sheep and goats by PCR and culture"
Mehdi Zarei : First author,
سمانه تاج بخش : second author,
Masoud Ghorbanpoor : Third author,
امين يوسف وند : Fourth author,
saeed rahimi asfe salari : Author5,
معصومه شاه پوری : Author 6,
ara ameri : Author 7,
Nader Mosavary : Author 8
JOURNAL OF THE HELLENIC VETERINARY MEDICAL SOCIETY,
pp.2683-2688,
2021
-
"The effect of hydrolysed tragacanth gum and inulin on the probiotic viability and quality characteristics of low‐fat yoghurt"
Maryam Ghaderi-Ghahfarokhi : First author,
amin usefvand : second author,
Hassan Ahmadi Gavlighi : Third author,
Mehdi Zarei : Fourth author
International Journal of Dairy Technology,
pp.161-169,
2021
-
"Identification, phylogenetic characterisation and proteolytic activity quantification of high biofilm-forming Pseudomonas fluorescens group bacterial strains isolated from cold raw milk"
Mehdi Zarei : First author,
امين يوسف وند : second author,
Siavash Maktabi : Third author,
Mahdi Pourmahdi Borujeni : Fourth author,
حوريه محمدپورمطلق آزما : Author5
International Dairy Journal,
pp.1-9,
2020
-
"Identification of Pseudomonas jessenii and Pseudomonas gessardii as the most proteolytic Pseudomonas isolates in Iranian raw milk and their impact on stability of sterilized milk during storage"
Mehdi Zarei : First author,
حوريه محمدپورمطلق آزما : second author,
Darioush Gharibi : Third author,
Mahdi Pourmahdi Borujeni : Fourth author
Journal of Dairy Research,
pp.368-374,
2020
-
"Developing novel synbiotic low-fat yogurt with fucoxylogalacturonan from tragacanth gum: Investigation of quality parameters and Lactobacillus casei survival"
Maryam Ghaderi-Ghahfarokhi : First author,
امين يوسف وند : second author,
Hassan Ahmadi Gavlighi : Third author,
Mehdi Zarei : Fourth author,
Peyman Farhangnia : Author5
Food Science and Nutrition,
pp.4491-4504,
2020
-
"Cinnamon extract supplementation improves inflammation and oxidative stress induced by acrylamide: An experimental animal study"
Fatemeh Haidari : First author,
Majid Mohammd sahi : second author,
Behnaz Abiri : Third author,
Mehdi Zarei : Fourth author,
Mojdeh Fathi : Author5
avicenna journal of phytomedicine,
pp.243-252,
2020
-
"Evaluation of the changes in physicochemical and antioxidant properties of honey during storage"
Mehdi Zarei : First author,
ali fazlara : second author,
nasim alijani : Third author
Functional Foods in Health and Disease,
pp.593-605,
2019
-
"Effect of bacterial growth phase and co-culture conditions on the interaction of Acanthamoeba castellanii with Shigella dysenteriae, Shigella flexneri and Shigella sonnei"
Mehdi Zarei : First author,
سيده مژده امامي قهفرخي : second author,
ali fazlara : Third author,
Somayeh Bahrami : Fourth author
Journal of Basic Microbiology,
pp.735-743,
2019
-
"Use of essential oils and vacuum packaging as a way to extend shelf life of burgers from surimi"
ازاده رشيدي مهر : First author,
ali fazlara : second author,
Mehdi Zarei : Third author,
Mahdi Pourmahdi Borujeni : Fourth author,
Mohammad Noshad : Author5
Foods and Raw Materials,
pp.301-310,
2019
-
"Protective effect of citrus lemon on inflammation and adipokine levels in acrylamide-induced oxidative stress in rats"
Fatemeh Haidari : First author,
Majid Mohammd sahi : second author,
Mehdi Zarei : Third author,
Mojdeh Fathi : Fourth author
Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences,
pp.1-7,
2019
-
"Effect of thermal treatment on physicochemical and antioxidant properties of honey"
Mehdi Zarei : First author,
ali fazlara : second author,
نوشين طولابي فرد : Third author
HELIYON,
pp.1-6,
2019
-
"Toxoplasma gondii in sheep and goat livers: Risks for human consumption"
Somayeh Bahrami : First author,
Mehdi Zarei : second author,
Masoud Ghorbanpoor : Third author,
sara karami : Fourth author
JOURNAL OF THE HELLENIC VETERINARY MEDICAL SOCIETY,
pp.1387-1392,
2019
-
"The Effect of Oral Administration of Zinc Oxide Nanoparticles on Quantitative and Qualitative Properties of Arabic Ram Sperm and Some Antioxidant Parameters of Seminal Plasma in the Non-Breeding Season"
Hamid Abbaspour : First author,
Moeteza Mamoee : second author,
salleh Tabatabaei : Third author,
Mehdi Zarei : Fourth author,
Navid Dadashpour Davachi : Author5
Archives of Razi Institute,
pp.121-129,
2018
-
"Physicochemical and antioxidant properties of Iranian commercial honeys"
Mehdi Zarei : First author,
ali fazlara : second author,
مائده صلواتي همداني : Third author
CURRENT NUTRITION & FOOD SCIENCE,
pp.11-16,
2018
-
"Effect of sequential treatments with sodium dodecyl sulfate and citric acid or hydrogen peroxide on the reduction of some foodborne pathogens on eggshell"
Siavash Maktabi : First author,
Mehdi Zarei : second author,
Roya Rashnavadi : Third author
Iranian Journal of Veterinary Research,
pp.113-117,
2018
-
"Astaxanthin improves glucose metabolism and reduces blood pressure in patients with type 2 diabetes mellitus"
nafiseh shokri : First author,
Mehrnoosh Zakerkish : second author,
Javad Mohammadi-asl : Third author,
Mehdi Zarei : Fourth author,
Majid Mohammad Shahi : Author5,
Mohammad-Hossein Haghighizade : Author 6
Asia Pacific Journal of Clinical Nutrition,
pp.341-346,
2018
-
"Comparison of rapid diagnostic tests to detect Mycobacterium avium subsp. paratuberculosis disseminated infection in bovine liver"
Mehdi Zarei : First author,
Masoud Ghorbanpoor : second author,
سمانه تاج بخش : Third author,
Nader Mosavary : Fourth author
Tropical Animal Health and Production,
pp.1195-12000,
2017
-
"Effect of cold and heat shock treatments on the response of Brucella melitensis to various environmental stresses"
Mehdi Zarei : First author,
Mahdi Pourmahdi Borujeni : second author,
amin usefvand : Third author
JOURNAL OF FOOD SAFETY,
pp.1-4,
2017
-
"Fraud Identification of Undeclared Milk Species in Composition of Sheep Yogurt and Cheese Using Multiplex PCR Assay"
Mehdi Zarei : First author,
Siavash Maktabi : second author,
امين يوسف وند : Third author,
سمانه تاج بخش : Fourth author
Journal of Food Quality and Hazards Control,
pp.15-19,
2016
-
"Effects of genistein on melanosis and microbial quality of Litopenaeus vannamei during ice storage"
Eshagh Zakipour Rahimabadi : First author,
Kobra zarrin : second author,
Mehdi Zarei : Third author,
Mohammad Ghafari : Fourth author,
mehdi Rahnama : Author5
iranian journal of fisheries sciences,
pp.436-445,
2016
-
"Fraud Identification of Cow’s Milk in Buffalo’s Milk and It’s Products Using the Polymerase Chain Reaction"
Mehdi Zarei : First author,
Siavash Maktabi : second author,
mojtaba nasiri : Third author
JundiShapur Journal of Health Sciences,
pp.3655-3655,
2016
-
"Comparison of two methods for detection of E. coli O157H7 in unpasteurized milk"
Maryam Farahmandfar : First author,
naghmeh moori bakhtiari : second author,
SAAD GOORANI NEJAD : Third author,
Mehdi Zarei : Fourth author
Iranian Journal of Microbiology,
pp.282-286,
2016
-
"Effect of a traditional marinating on properties of rainbow trout fillet during chilled storage"
Siavash Maktabi : First author,
Mehdi Zarei : second author,
Milad Chader baf : Third author
Veterinary Research Forum,
pp.295-300,
2016
-
"Detection of Antibiotic Resistant Listeria spp. in Beef Burgers Distributed in Ahvaz City, Iran"
Siavash Maktabi : First author,
Mahdi Pourmahdi Borujeni : second author,
Mehdi Zarei : Third author,
amir foladgar : Fourth author
JundiShapur Journal of Health Sciences,
pp.34780-34780,
2016
-
"Effects of Sesame Butter (Ardeh) versus Sesame Oil on Metabolic and Oxidative Stress Markers in Streptozotocin-Induced Diabetic Rats"
Fatemeh Haidari : First author,
Majid Mohammad Shahi : second author,
Mehdi Zarei : Third author,
zahra gorgi : Fourth author
Iranian Journal of Medical Sciences,
pp.102-109,
2016
-
"Isolation and Molecular Characterization of Non-Sorbitol Fermenting Escherichia coli Isolated from Fresh Ground Beef"
Siavash Maktabi : First author,
Mehdi Zarei : second author,
حوريه محمدپورمطلق ازما : Third author
JundiShapur Journal of Health Sciences,
pp.20-24,
2016
-
"Effects of Concentrated Pomegranate Juice on Subclinical Inflammation and Cardiometabolic Risk Factors for Type 2 Diabetes: A Quasi-Experimental Study"
Farideh Shishebor : First author,
Majid Mohammad Shahi : second author,
Mehdi Zarei : Third author,
Azadeh Saki : Fourth author,
Mehrnoosh Zakerkish : Author5,
Fatemeh Shirani : Author 6,
Maryam Zare : Author 7
INTERNATIONAL JOURNAL OF ENDOCRINOLOGY AND METABOLISM,
pp.1-7,
2016
-
"Potential application of nanochitosan film as a therapeutic agent against cutaneous leishmaniasis caused by L. major"
Somayeh Bahrami : First author,
Saleh Esmaeilzadeh : second author,
Mehdi Zarei : Third author,
Fatemeh Ahmadi : Fourth author
Parasitology Research,
pp.4617-4624,
2015
-
"بررسی تاثیر طعم دار کردن محلی بر خصوصیات میکروبی و شیمیایی فیله ماهی قزل آلا در شرایط انجماد"
Siavash Maktabi : First author,
Mehdi Zarei : second author,
Milad Chader baf : Third author
Journal of Food Quality and Hazards Control,
pp.128-133,
2015
-
"Survival of Escherichia coli O157:H7 and Listeria monocytogenes in Doogh, a Traditi0onal Iranian Dairy Beverage"
Mehdi Zarei : First author,
ali fazlara : second author,
Mahdi Pourmahdi Borujeni : Third author,
كريمي-مسعود : Fourth author
Journal of Food Quality and Hazards Control,
pp.122-127,
2015
-
"Occurrence and Antibiotic Resistance of Listeria monocytogenes in Retail Minced Beef Distributed in Ahvaz, South-West of Iran"
Siavash Maktabi : First author,
Mahdi Pourmahdi Borujeni : second author,
Mehdi Zarei : Third author,
rezvan moalmian : Fourth author
Journal of Food Quality and Hazards Control,
pp.101-106,
2015
-
"The effect of vitamin K1 supplementation on sensitivity and insulin resistance via osteocalcin in prediabetic women: a double-blind randomized controlled clinical trial"
Hamid Rasekhi : First author,
majid karandish : second author,
mohammad taha Jalali : Third author,
Majid Mohammad Shahi : Fourth author,
Mehdi Zarei : Author5,
Azadeh Saki : Author 6,
Hajjie Bibi Shahbazian : Author 7
European Journal of Clinical Nutrition,
pp.891-895,
2015
-
"Coating effects of orange and pomegranate peel extracts combined with chitosan nanoparticles on the quality of refrigerated silver carp fillets"
Mehdi Zarei : First author,
Zahra Ramezani : second author,
shokofe een tavasoli : Third author,
Milad Chader baf : Fourth author
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION,
pp.2180-2187,
2015
-
"Phylloquinone supplementation improves glycemic status independent of the effects of adiponectin levels in premonopause women with prediabetes: a double-blind randomized controlled clinical trial"
Hamid Rasekhi : First author,
majid karandish : second author,
mohammad taha Jalali : Third author,
Majid Mohammad Shahi : Fourth author,
Mehdi Zarei : Author5,
Azadeh Saki : Author 6,
Hajjie Bibi Shahbazian : Author 7
Journal of Diabetes & Metabolic Disorders,
pp.1-6,
2015
-
"Comparing the effectiveness of chitosan and nanochitosan coatings on the quality of refrigerated silver carp fillets"
zahra Ramezani : First author,
Mehdi Zarei : second author,
neda ramin nejad : Third author
Food Control,
pp.43-48,
2015
-
"The Coenzyme Q10 Supplementation Effects on Lipid Profile, Fasting Blood Sugar, Blood Pressure and Oxidative Stress Status Among Non-Alcoholic Fatty Liver Disease Patients: A Randomized, Placebo-Contr"
Majid Mohammad Shahi : First author,
ّFarnaz Farsi : second author,
seyed Pejman Alavinejad : Third author,
Eskandar Hajiani : Fourth author,
Mehdi Zarei : Author5,
Kambiz Ahmadi Engali : Author 6
Journal of Gastroenterology and Hepatology Research,
pp.1108-1113,
2014
-
"Efficiency of Different Extraction Solvents on Recovery of Histamine from Fresh, Frozen and Canned Fish"
Mehdi Zarei : First author,
ali fazlara : second author,
HOSSEN NAJAFZADEH : Third author,
Forogh Zoalfaghari karharoodi : Fourth author
Journal of Food Quality and Hazards Control,
pp.72-76,
2014
-
"تاثیر تجویز خوراکی کیتوزان بر پاسخ ایمنی و مقاومت در برابر بیماری در ماهی کپور معمولی"
mojtaba alishahi : First author,
Amin Esmaili rad : second author,
Mehdi Zarei : Third author,
Masoud Ghorbanpoor : Fourth author
IRANIAN JOURNAL OF VETERINARY MEDICINE,
pp.125-133,
2014
-
"Survival of normal and chlorine-stressed pathogenic and non-pathogenic Vibrio parahaemolyticus under adverse conditions"
Mehdi Zarei : First author,
Mohammad Hadi Eskandari : second author,
Somayeh Keshtkaran : Third author
Jundishapur Journal of Microbiology - JJM,
pp.1-6,
2014
-
"Hemato-immunological responses of Heros severus fed diets supplemented with different levels of Dunaliella salina"
mojtaba alishahi : First author,
Masood Karami far : second author,
Mehrzad Mesbah : Third author,
Mehdi Zarei : Fourth author
Fish Physiology and Biochemistry,
pp.57-65,
2014
-
"Antibacterial Effect of Silver Nanoparticles Against Four Foodborne Pathogens"
Mehdi Zarei : First author,
Amirhesam Jamnejad : second author,
Elahe Khajeh Ali : Third author
Jundishapur Journal of Microbiology - JJM,
pp.1-4,
2013
-
"Prevalence of Escherichia coli O157:H7, Listeria monocytogenes and Salmonella spp. in Beef, Buffalo and Lamb Using Multiplex PCR"
Mehdi Zarei : First author,
Narjes Basiri : second author,
Amirhesam Jamnejad : Third author,
Mohammad hadi Eskandari : Fourth author
Jundishapur Journal of Microbiology - JJM,
pp.1-5,
2013
-
"Susceptibility of Morganella morganii to various environmental stresses after cold and heat shock treatements"
Mehdi Zarei : First author,
Siavash Maktabi : second author,
Marjan Khezr zadeh : Third author,
Amirhesam Jamnejad : Fourth author
JOURNAL OF FOOD SAFETY,
pp.107-113,
2013
-
"Green Tea (Camellia sinensis) Supplementation to Diabetic Rats Improves Serum and Hepatic Oxidative Stress Markers"
Fatemeh Haidari : First author,
Kosar Omidian : second author,
Hossein Rafiei : Third author,
Mehdi Zarei : Fourth author,
Majid Mohammad Shahi : Author5
Iranian Journal of Pharmaceutical Reaserch,
pp.109-114,
2012
-
"Effect of green tea extract on body weight, serum glucose and lipid profile in streptozotocin-induced diabetic rats"
Fatemeh Haidari : First author,
Majid Mohammad Shahi : second author,
Mehdi Zarei : Third author,
Hossein Rafiei : Fourth author,
Kosar Omidian : Author5
Saudi Medical Journal,
pp.128-133,
2012
-
"Prevalence of Listeria monocytogenes, Vibrio parahaemolyticus, Staphylococcus aureus, and Salmonella spp. in Seafood Products Using Multiplex Polymerase Chain Reaction"
Mehdi Zarei : First author,
Siavash Maktabi : second author,
Masoud Ghorbanpoor : Third author
Foodborne Pathogens and Disease,
pp.108-112,
2012
-
"Comparing the effect of NaCl and KCl on the growth of Listeria monocytogenes with a view to NaCl replacement"
Mehdi Zarei : First author,
Mahdi Pourmahdi Borujeni : second author,
Marjan Khezr zadeh : Third author
Iranian journal of veterinary research,
pp.147-151,
2012
-
"Chemical and microbial properties of Mahyaveh, a traditional Iranian fish sauce"
Mehdi Zarei : First author,
HOSSEN NAJAFZADEH : second author,
Mohammad Hadi Eskandari : Third author,
Marzieh pashm foroosh : Fourth author,
Ala Enayati : Author5,
Darioush Gharibi : Author 6,
ali fazlara : Author 7
Food Control,
pp.211-214,
2012
-
"Growth and Cell Morphology of Listeria monocytogenes as Affected by Various Concentrations of NaCl and KCl"
Mehdi Zarei : First author,
Mahdi Pourmahdi Borujeni : second author,
Marjan Khezr zadeh : Third author,
Samaneh Kazemipourporshokooh : Fourth author,
Golnaz Hesami : Author5,
Efat Bemani : Author 6
Journal of Biological & Environmental Sciences,
pp.99-104,
2012
-
"Seasonal prevalence of Vibrio species in retail shrimps with an emphasis on Vibrio parahaemolyticus"
Mehdi Zarei : First author,
Mahdi Pourmahdi Borujeni : second author,
Amirhesam Jamnejad : Third author,
Marjan Khezr zadeh : Fourth author
Food Control,
pp.107-109,
2012
-
"Biogenic Amines Content of Canned Tuna Fish Marketed in Iran"
Mehdi Zarei : First author,
HOSSEN NAJAFZADEH : second author,
Ala Enayati : Third author,
Marzieh pashm foroosh : Fourth author
American-Eurasian Journal of Toxicological Sciences,
pp.190-193,
2011
-
"Determination of Heavy Metals Content of Refined Table Salts"
Mehdi Zarei : First author,
Mohammad Hadi Eskandari : second author,
Sara Pakfetrat : Third author
American-Eurasian Journal of Toxicological Sciences,
pp.59-62,
2011
-
"Microbial and Chemical Quality of Vacuum-packed Frozen Fillets of Narrow-barred Spanish Mackerel (Scomberomorus commerson) and Silver Pomfret (Pampus argenteus) Marketed in Iran"
Mehdi Zarei : First author,
ali fazlara : second author,
Donya Jamaloadin : Third author,
Maryam Mojtahedi : Fourth author
World Journal of Fish and Marine Sciences,
pp.410-413,
2011
-
"Histamine and Heavy Metals Content of Canned Tuna Fish"
Mehdi Zarei : First author,
Alireza Mollaie : second author,
Mohammad hadi Eskandari : Third author,
Sara Pakfetrat : Fourth author,
Shahram Shekarforoush : Author5
Global Veterinaria,
pp.259-263,
2010
-
"The growth and survival of food-borne pathogens in sweet and fermenting brewers' wort"
Garry Menz : First author,
Frank Vrieskoop : second author,
Mehdi Zarei : Third author,
Bofei Zhu : Fourth author,
Peter Aldred : Author5
International Journal of Food Microbiology,
pp.19-25,
2010
-
"Antibacterial activity of lactoperoxidase system, activated by two different recommended methods against Escherichia coli O157:H7 in raw milk"
Mehdi Zarei : First author,
Shahram Shekarforoush : second author,
Elahe Khajeh Ali : Third author,
Abdollah Nazer : Fourth author
MILCHWISSENSCHAFT-MILK SCIENCE INTERNATIONAL,
pp.298-301,
2010
-
"Generation of bioluminescent Morganella morganii and its potential usage in determination of growth limith and histamine production"
Mehdi Zarei : First author,
Arsalan Hosseini : second author,
Shahram Shekarforoush : Third author
JOURNAL OF FOOD SAFETY,
pp.190-207,
2009
مقالات علمی ارائه شده در همایشها
-
"ترکیبات پکتیکی و پکتوالیگوساکاریدها : چشم اندازی بر فعالیت¬های بیولوژیکی و روش¬های تولید آن¬ها"
سحر بچاری : نویسنده اول،
مریم قادری قهفرخی : نویسنده دوم،
حسن احمدی گاولیقی : نویسنده سوم،
مهدی زارعی : نویسنده چهارم
دومین کنفرانس ملی فناوری های نوین دامپزشکی،
1403
-
"تاثیر آب فعال شده با پلاسما بر ویژگی¬های مورفولوژیک, توان فاگوسیتیک و حدت آکانتامبا کستلانی"
سمیه بهرامی : نویسنده اول،
مجتبی درویشی : نویسنده دوم،
مهدی زارعی : نویسنده سوم،
محمد صبائیان : نویسنده چهارم
دومین کنگره ملی بیماریهای انگلی دام و انگلهای مشترک انسان و حیوان،
1402
-
"اثر اسانس مرزه خوزستانی بر تروفوزوئیت ها و کیستهای آکانتاموبا کستلانی"
فاطمه نویدی : نویسنده اول،
سمیه بهرامی : نویسنده دوم،
مریم قادری قهفرخی : نویسنده سوم،
مهدی زارعی : نویسنده چهارم
دومین کنگره ملی بیماریهای انگلی دام و انگلهای مشترک انسان و حیوان،
1402
-
"بررسی آلودگی احتمالی به اشریشیاکلی O157:H7 در تختههای برش قصابیها و ارزیابی مقاومت آنتیبیوتیکی جدایهها"
شکیلا نوروزی : نویسنده اول،
علی فضل آرا : نویسنده دوم،
مهدی زارعی : نویسنده سوم
بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران،
1400
-
"تعیین ویژگیهای پریبیوتیکی پکتین پوست انار و صمغ مرو بر باکتری پروبیوتیک Lactobacillus acidophilus"
سحر بچاری : نویسنده اول،
ارزو امینیان دهکردی : نویسنده سوم،
مهدی زارعی : نویسنده چهارم،
مریم قادری قهفرخی : ارائه دهنده
بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران،
1400
-
"چالش های موجود در زمینه زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در ماست"
مریم شاکرمی : نویسنده اول،
مریم قادری قهفرخی : نویسنده دوم،
مهدی زارعی : نویسنده سوم
اولین کنفرانس ملی فناوری های نوین دامپزشکی،
1400
-
"ارزیابی پتانسیل پریبیوتیکی صمغ کتیرای هیدرولیز شده با پکتیناز بر باکتری بیفیدوباکتریوم بیفیدوم در شرایط i"
مریم قادری قهفرخی : نویسنده اول،
امین یوسف وند : نویسنده دوم،
مهدی زارعی : نویسنده سوم،
حسن احمدی گاولیقی : نویسنده چهارم
بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران،
1399
-
"ارزیابی مدتزمان ماندگاری برگرهای بهینهشده تحت تاثیربستهبندی اتمسفر اصلاحشده"
ازاده رشیدی مهر : نویسنده اول،
علی فضل آرا : نویسنده دوم،
مهدی زارعی : نویسنده سوم،
مهدی پورمهدی بروجنی : نویسنده چهارم،
محمد نوشاد : نویسنده پنجم
کنفرانس بین المللی بسته بندی ایران،
1397
-
"جداسازی و شناسایی سودوموناس¬های تولیدکننده آنزیم پروتئاز مقاوم به حرارت AprX در شیر خام"
حوریه محمدپورمطلق آزما : نویسنده اول،
مهدی زارعی : نویسنده دوم،
داریوش غریبی : نویسنده سوم،
مهدی پورمهدی بروجنی : نویسنده چهارم
اولین کنگره ملی بهداشت مواد غذایی،
1397
-
"بهینهسازی برگرهای مرغ با سوریمی"
علی فضل آرا : نویسنده اول،
ازاده رشیدی مهر : نویسنده دوم،
مهدی زارعی : نویسنده سوم،
مهدی پورمهدی بروجنی : نویسنده چهارم،
محمد نوشاد : نویسنده پنجم
اولین کنگره ملی بهداشت مواد غذایی،
1397
-
"بررسی شیوع کوکسیلا بورنتی در کبد گاوها و گاومیش های کشتار شده در کشتارگاه اهواز"
سیده مژده امامی قهفرخی : نویسنده اول،
سعید رحیمی اسفه سالاری : نویسنده دوم،
مهدی زارعی : نویسنده سوم
اولین کنگره ملی بهداشت مواد غذایی،
1397
-
"ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی عسل کنار استان خوزستان"
مائده صلواتی همدانی : نویسنده اول،
مهدی زارعی : نویسنده دوم،
علی فضل آرا : نویسنده سوم
دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی،
1397
-
"ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی عسل کنار استان خوزستان"
مائده صلواتی همدانی : نویسنده اول،
مهدی زارعی : نویسنده دوم،
علی فضل آرا : نویسنده سوم
Second International and 25th Iranian Congress on Food Science and Technology،
1397
-
"ارزیابی کیفیت بهداشتی دوغ های سنتی ایرانی"
مرجان سیداقامیری : نویسنده اول،
مهدی زارعی : نویسنده دوم،
داریوش غریبی : نویسنده سوم
اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران،
1395
-
"بررسی مقایسه ای روش های کشت مستقیم و غنی سازی در جداسازی یرسینیا انتروکولیتیکا از گوشت گاو، گوسفند و بز و تایید با روش PCR"
علی فضل آرا : نویسنده اول،
یوسف قادربیگی : نویسنده اول،
مهدی زارعی : نویسنده سوم
اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران،
1395
-
"بررسی شیوع بروسلا در کبد گوسفندان و بزهای کشتار شده در اهواز"
زهرا حسنوند : نویسنده اول،
مهدی زارعی : نویسنده دوم،
مسعود قربانپور : نویسنده سوم
اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران،
1395
-
"ردیابی کوکسیلا بورنتی در شیر گوسفندان استان خوزستان"
ملیحه کرمی : نویسنده اول،
مهدی زارعی : نویسنده دوم،
سیاوش مکتبی : نویسنده سوم
اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران،
1395
-
"مهار ملانوزیس در میگوی نگهداری شده در یخ به وسیله عصاره پوست انار"
مهدی زارعی : نویسنده اول،
سیاوش مکتبی : نویسنده دوم،
نیلوفر اسلامی : نویسنده سوم
اولین کنفرانس ملی و اولین کنفرانس بین المللی صنایع غذایی و محصولات ارگانیک ایران،
1395
-
"تشخیص گوشت مرغ در همبرگر و کباب لقمه بدون ذکر بر روی بسته بندی"
مهدی زارعی : نویسنده اول،
علی فضل آرا : نویسنده دوم،
یاشار روشنی : نویسنده سوم
اولین کنفرانس ملی و اولین کنفرانس بین المللی صنایع غذایی و محصولات ارگانیک ایران،
1395
-
"ارزیابی امکان حساس کردن اشریشیا کلای O157:H7 به شرایط اسیدی به وسیله عصاره پوست پرتقال"
لیلا نیک روان : نویسنده اول،
مهدی زارعی : نویسنده دوم،
مهدی پورمهدی بروجنی : نویسنده سوم
نوزدهمین کنگره دامپزشکی ایران،
1395
-
"تاثیر هسپریدین بر کاهش مقاومت اسیدی لیستریا مونوسیتوژنز"
مهدی زارعی : نویسنده اول،
مهدی پورمهدی بروجنی : نویسنده دوم،
لیلا نیک روان : نویسنده سوم
نوزدهمین کنگره دامپزشکی ایران،
1395
-
"بررسی شیوع سرمی آلودگی به مایکوباکتریوم اویوم زیرگونه پاراتوبرکلوزیس در گاوهای اهواز"
سمانه تاج بخش : نویسنده اول،
مهدی زارعی : نویسنده دوم،
مسعود قربانپور : نویسنده سوم،
نادر مصوری : نویسنده چهارم
همایش ملی دامپزشکی در خدمت سلامت جامعه و بهداشت دام،
1394
-
"اندازه گیری محتوای کلسترول مواد غذایی به روش آنزیمی"
مهدی زارعی : نویسنده اول،
سمانه تاج بخش : نویسنده دوم،
امین یوسف وند : نویسنده سوم
بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران،
1394
-
"تعیین مقادیر بتاکاروتن و ویتامین A سرم و کبد گوسفند در کشتارگاه اهواز در فصول مختلف سال"
نگار هدایت : نویسنده اول،
علیرضا قدردان مشهدی : نویسنده دوم،
علی شهریاری : نویسنده سوم،
مهدی زارعی : نویسنده چهارم
نهمین گردهمایی دامپزشکان علوم بالینی،
1394
-
"تآثیر استخراج چربی و تازگی نمونه بر اندازه گیری کلسترول در مواد غذایی به روش آنزیمی"
مهدی زارعی : نویسنده اول،
دنیا اسکندری : نویسنده دوم،
علی شهریاری : نویسنده سوم،
مهدی پورمهدی بروجنی : نویسنده چهارم
چهارمین همایش ملی کشاورزی، آبزیان و غذا،
1393
-
"تاثیر استخراج چربی و تازگی نمونه بر اندازه گیری کلسترول در مواد غذایی به روش آنزیمی"
مهدی زارعی : نویسنده اول،
دنیا اسکندری : نویسنده دوم،
علی شهریاری : نویسنده سوم،
مهدی پورمهدی بروجنی : نویسنده چهارم
چهارمین همایش ملی کشاورزی، آبزیان و غذا،
1393
-
"جداسازی و خالص سازی لاکتوفرین از آب پنیر"
مهدی زارعی : نویسنده اول،
محمدرضا تابنده : نویسنده دوم،
علی شهریاری : نویسنده سوم
چهارمین همایش ملی کشاورزی، آبزیان و غذا،
1393
-
"تاثیر طعم دار کردن بر کیفیت میکروبی میگو Metapenaeus affinis) ) طی نگهداری تحت شرایط فوق سرد (Super chilling)"
سیاوش مکتبی : نویسنده اول،
مهدی زارعی : نویسنده دوم،
ملیحه کرمی : نویسنده سوم،
مریم کرمی : نویسنده چهارم
سومین همایش ملی کشاورزی، آبزیان و غذا،
1392
-
"تاثیر طعم دار کردن برخصوصیات شیمیایی میگو Metapenaeus affinis) ) طی نگهداری تحت شرایط فوق سرد (Super chilling)"
سیاوش مکتبی : نویسنده اول،
مهدی زارعی : نویسنده دوم،
مریم کرمی : نویسنده سوم،
ملیحه کرمی : نویسنده چهارم
سومین همایش ملی کشاورزی، آبزیان و غذا،
1392
-
"بررسی اثر ضد میکروبی جنیستئین روی تعدادی از باکتری¬های فسادزای غذایی"
مهدی زارعی : نویسنده اول،
علی فضل آرا : نویسنده دوم،
سمانه کاظمیپورپرشکوه : نویسنده سوم
بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران،
1392
-
"جداسازی و خالص سازی آنزیم لاکتوپراکسیداز از آب پنیر"
مهدی زارعی : نویسنده اول،
محمدرضا تابنده : نویسنده دوم،
علی شهریاری : نویسنده سوم
بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران،
1392
-
"بررسی میزان زنده مانی مرگانلا مرگانی در حضور اسیدهای آلی"
مهدی زارعی : نویسنده اول،
مهدی پورمهدی بروجنی : نویسنده دوم،
شیما نیازی : نویسنده سوم
بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران،
1392
-
"تاثیر طعم دار کردن بر پاره ای خصوصیات شیمیایی فیله ماهی قزل آلا طی نگهداری در یخچال"
میلاد چادر باف : نویسنده اول،
سیاوش مکتبی : نویسنده دوم،
مهدی زارعی : نویسنده سوم
کنگره ملی پژوهشگران و نخبگان ایمنی غذا،
1391
-
"تاثیر طعم دار کردن بر بار میکروبی فیله ماهی قزل آلا طی نگهداری در یخچال"
میلاد چادر باف : نویسنده اول،
سیاوش مکتبی : نویسنده دوم،
مهدی زارعی : نویسنده سوم
کنگره ملی پژوهشگران و نخبگان ایمنی غذا،
1391
-
"ارزیابی میزان هیستامین در ماهیان نمک سود شده دودی"
مهدی زارعی : نویسنده اول،
امیرحسام جم نژاد : نویسنده دوم
همایش ملی آبزیان،
1391
-
"ارزیابی کیفیت میکروبی ماهیان حلوا سفید منجمد بسته بندی شده در شرایط خلاء"
مهدی زارعی : نویسنده اول،
علی فضل آرا : نویسنده دوم،
دنیا جمال الدین : نویسنده سوم
همایش ملی آبزیان،
1391
-
"ارزیابی کیفیت شیمیایی ماهیان شیر منجمد بسته بندی شده در شرایط خلاء"
مهدی زارعی : نویسنده اول،
علی فضل آرا : نویسنده دوم،
دنیا جمال الدین : نویسنده سوم
همایش ملی آبزیان،
1391
-
"ارزیابی کیفیت شیمیایی ماهیان حلوا سفید منجمد بسته بندی شده در شرایط خلاء"
مهدی زارعی : نویسنده اول،
علی فضل آرا : نویسنده دوم،
دنیا جمال الدین : نویسنده سوم
دومین کنگره ملی علوم آزمایشگاهی دامپزشکی،
1391
-
"ارزیابی کیفیت میکروبی ماهیان شیر منجمد بسته بندی شده در شرایط خلاء"
مهدی زارعی : نویسنده اول،
علی فضل آرا : نویسنده دوم،
دنیا جمال الدین : نویسنده سوم
دومین کنگره ملی علوم آزمایشگاهی دامپزشکی،
1391
-
"ارزیابی میزان هیستامین در انواعی از پنیرهای سنتی"
مهدی زارعی : نویسنده اول،
امیرحسام جم نژاد : نویسنده دوم
دومین کنگره ملی علوم آزمایشگاهی دامپزشکی،
1391
-
"بررسی اثر تجویز خوراکی کیتوزان بر مقاومت ماهی کپور معمولی Cyprinus carpio در برابر عفونت با باکتری آئروموناس هیدروفیلا"
امین اسمعیلی راد : نویسنده اول،
مجتبی علیشاهی : نویسنده دوم،
مهدی زارعی : نویسنده سوم،
مسعود قربانپور : نویسنده چهارم
هفدهمین کنگره دامپزشکی ایران،
1391
-
"بررسی میزان تاٌثیر نانوذرات کلوئیدی نقره بر گونه های مختلف ویبریو جدا شده از میگو"
مهدی زارعی : نویسنده اول،
مجتبی علیشاهی : نویسنده دوم،
امیرحسام جم نژاد : نویسنده سوم،
آلا عنایتی : نویسنده چهارم
اولین کنگره نانوداروها،
1389
-
"بررسی امکان استفاده از نانوذرات کلوئیدی نقره در ضد عفونی کشتارگاههای دام و طیور با هدف از بین بردن پاتوژنهای غذازاد"
مهدی زارعی : نویسنده اول،
امیرحسام جم نژاد : نویسنده دوم،
مرضیه پشم فروش : نویسنده سوم
اولین کنگره نانوداروها،
1389
-
"بررسی میزان شیوع استافیلوکوکوس آرئوس در میگوهای فرآوری شده به روش PCR"
مهدی زارعی : نویسنده اول،
مسعود قربانپور : نویسنده دوم،
سیاوش مکتبی : نویسنده سوم
سومین همایش میگوی ایران،
1389
-
"بررسی میزان شیوع لیستریا مونوسیتوژنز و سالمونلا در میگوهای عرضه شده در بازار اهواز با روش PCR"
مهدی زارعی : نویسنده اول،
سیاوش مکتبی : نویسنده دوم،
مسعود قربانپور : نویسنده سوم
سومین همایش میگوی ایران،
1389
-
"حذف آفلاتوکسین M1 از شیر با استفاده از زئولیت و بنتونیت"
محمد هادی اسکندری : نویسنده اول،
مهدی زارعی : نویسنده دوم،
شهرام شکرفروش : نویسنده سوم
سلامت شیر از تولید تا مصرف و اهمیت تغذیه ای آن،
1388
-
"ارتباط پایداری کازئین شیر در برابر اتانول با اسیدیته، بار میکروبی و تعداد سلولهای سوماتیک شیر گاو"
مهدی زارعی : نویسنده اول،
شهرام شکرفروش : نویسنده دوم،
مهدی محبی فانی : نویسنده سوم
سلامت شیر از تولید تا مصرف و اهمیت تغذیه ای آن،
1388
-
"استفاده بهینه از آب پنیر"
مهدی زارعی : نویسنده اول،
شهرام شکرفروش : نویسنده دوم
دومین کنفرانس روشهای پیشگیری از اتلاف منابع ملی(خردادماه)،
1384
-
"بررسی تاثیر فعال سازی سیستم لاکتوپراکسیداز در حفظ کیفیت میکروبی شیر خام"
مهدی زارعی : نویسنده اول،
شهرام شکرفروش : نویسنده دوم
همایش کشوری بهداشت و ایمنی غذا (دیماه)،
1383
-
"اندازه گیری هیستامین در کنسرو ماهی به روش اسپکتروفلورومتری"
محمد هادی اسکندری : نویسنده اول،
مهدی زارعی : نویسنده دوم،
طالب واثقی : نویسنده سوم،
محمود امین لاری : نویسنده چهارم،
شهرام شکرفروش : نویسنده پنجم
همایش کشوری بهداشت و ایمنی غذا (دیماه)،
1383
-
"Molecular and serological detection of Toxoplasma gondii in meat of chicken and ducks"
Somayeh Bahrami : First author,
Mehdi Zarei : second author,
Masoud Ghorbanpoor : Third author,
anis hajishah : Fourth author
4th International & National Congress of Parasitology & Parasitic Diseases of Iran (NICOPA 11),
2019
-
"Survey on contamination to Yersinia entrocolotica in chicken, turkey and ostrich meats distributed in Ahvaz area"
ali fazlara : First author,
Mehdi Zarei : second author,
نسرين سوخته زار : Third author
6th international veterinary poultry congress,
2018
-
"The individuality and combined effects of neutral electrolyzed water and acetic acid on shelf life of turkey fillets during refrigerated storage"
ali fazlara : First author,
Mehdi Zarei : second author,
hasan delfan : Third author
6th international veterinary poultry congress,
2018
-
"Detection of Escherichia coli O157:H7 in milk by direct PCR"
naghmeh moori bakhtiari : First author,
SAAD GOORANI NEJAD : second author,
Mehdi Zarei : Third author,
Maryam Farahmandfar : Fourth author
15th international iranian congress of microbiology,
2014
-
"Cell morphology of Listeria monocytogenes as affected by various solutions"
Mehdi Zarei : First author,
Marjan Khezr zadeh : second author,
Samaneh Kazemipourporshokooh : Third author,
Golnaz Hesami : Fourth author,
Efat Bemani : Author 5
2 nd International Congress of Food Hygiene,
2011
-
"Effect of partial replacement of NaCl with KCl on the growth characteristics of Listeria monocytogenes"
Mehdi Zarei : First author,
Marjan Khezr zadeh : second author,
Samaneh Kazemipourporshokooh : Third author,
Golnaz Hesami : Fourth author,
Efat Bemani : Author 5
2 nd International Congress of Food Hygiene,
2011
-
"The occurrence of Vibrio species in retail shrimp in Ahvaz"
Mehdi Zarei : First author,
Marjan Khezr zadeh : second author,
Amirhesam Jamnejad : Third author
2 nd International Congress of Food Hygiene,
2011
-
"Effect of various concentrations of NaCl and KCl on the growth characteristics of Listeria monocytogenes"
Mehdi Zarei : First author,
Efat Bemani : second author,
Golnaz Hesami : Third author,
Samaneh Kazemipourporshokooh : Fourth author,
Marjan Khezr zadeh : Author 5
4th Iranian Congress of Clinical Microbiology,
2010
-
"Determination of Histamine Content in Canned Tuna Fish Marketed in Iran"
Mehdi Zarei : First author,
Alireza Mollaie : second author,
Mohammad hadi Eskandari : Third author
EHEDG 1st Hygienic Engineering and Design Conference for Food Factories,
2010
-
"Heavy Metals Content in Canned Tuna Fish Marketed in Iran"
Mehdi Zarei : First author,
Mohammad hadi Eskandari : second author,
Sara Pakfetrat : Third author
EHEDG 1st Hygienic Engineering and Design Conference for Food Factories,
2010
-
"Generation of bioluminescent Morganella morganii and potential implication for determining growth limits and histamine production"
Mehdi Zarei : First author,
Arsalan Hosseini : second author,
Shahram Shekarforoush : Third author
first international congress of food hygiene,
2009
-
"Antibacterial Activity of Lactoperoxidase System, Activated by Two Different Recommended Methods, against Escherichia coli O157:H7 in Raw Milk"
Mehdi Zarei : First author,
Shahram Shekarforoush : second author,
Elahe Khajeh Ali : Third author,
Abdollah Nazer : Fourth author
first international congress of food hygiene,
2009
-
"Evatuation of the bacteria contamination of the iranian currency notes"
Shahram Shekarforoush : First author,
Mehdi Zarei : second author,
Elahe Khajeh Ali : Third author
2nd iranian congress of clinical microbiology,
2008