اعضای هیات علمی

تکاور محمدیان

تکاور محمدیان

تکاور محمدیان    (EN Page)

دانشیار
شماره تماس: -
پست الکترونیکی: 

کتب



مقالات



مقالات (از کنفرانس)




نام و نام خانوادگی عنوان پروژه مقطع خلاصه پایان نامه تاریخ دفاع
غزل اسکوئی نژادمنفرد مقایسه تجویز ادامه دار و ناپیوسته باکتری های با توان پروبیوتیکی Lactobacillus sp.، Bacillus thuringiensis و B. cereus در جیره ی غذایی بر فراسنجه های بیوشیمیایی ماهی ‌باس دریایی آسیایی (Lates calcarifer) کارشناسی ارشد 1401/07/25
محمد تکافویان بررسی میزان ابتلا به کبد چرب در ماهی باس دریایی آسیایی تغذیه شده با جیره غذایی حاوی باکتریهای اسید لاکتیک و مقاومت در برابر سویه بیماریزای باکتری استرپتوکوکوس اینیه کارشناسی ارشد 1402/06/26
محمد خدادادی بررسی تغییرات سیستم ایمنی غیر اختصاصی در ماهی سی باس آسیایی ( Lates calcarifer) تغذیه شده با غذای حاوی باکتری درون¬ زاد پدیکوکوس اسیدی¬لاکتیسی به دنبال مواجهه با میکروپلاستیک پلی اتیلن کارشناسی ارشد 1403/07/10
علی روستا بررسی تغییرات سیستم دفاع آنتی اکسیدانی و فعالیت آنزیم¬های گوارشی در ماهی سی باس آسیایی ( Lates calcarifer) تغذیه شده با غذای حاوی پروبیوتیک به دنبال مواجهه با میکروپلاستیک پلی اتیلن کارشناسی ارشد 1403/04/17
نوراله شیخ ازادی جداسازی، شناسایی و ارزیابی توان پروبیوتیکی باکتری های اسید لاکتیک دستگاه گوارش ماهی ‌باس دریایی آسیایی (Lates calcarifer, Bloch 1790) و تاثیر آنها بر عملکرد رشد آن طی دوره پرورش دکتری 1402/04/07
مهدی شرعیاتی وزیری بررسی تغییرات فراسنجه های بیوشیمایی خون در ماهی سی باس آسیایی ( Lates calcarifer) تغذیه شده با غذای حاوی باکتری¬های درون¬ زاد به دنبال مواجهه با میکروپلاستیک پلی اتیلن کارشناسی ارشد
فاطمه طوبایی بررسی اثر مقایسه ای ایمپلنت¬های آهسته رهش و تزریق داخل صفاقی هورمون LHRHa2 بر شاخص های رسیدگی جنسی و میزان هورمون¬ها¬ی استروئیدی جنسی در ماهی اسکار کارشناسی ارشد 1402/11/30
عطا عبدالعزیز ماهر Effect of oral administration of quorum quenching bacteria on growth indices hemato- immunological parameters, intestinal flora and resistance against Aeromonas hydrophila infection in common carp دکتری 1403/07/04
محمدرضا مختاری تاثیر باکتری های اسید لاکتیک جدا شده از دستگاه گوارش ماهی ‌باس دریایی آسیایی (Lates calcarifer, Bloch 1790) بر سیستم دفاع آنتی اکسیدانی و برخی شاخص¬ای سلامت آن کارشناسی ارشد 1403/04/17
سیده پروا موسوی خراسانی بررسی اثرات جایگزینی نسبی پودر ماهی با پودر اسپیرولینا و ماکرو جلبک سارگاسوم بر شاخص های رشد، ایمنی و فعالیت آنزیم های گوارشی و آنتی اکسیدانی در ماهی باس دریایی آسیایی دکتری 1402/07/04
نادیا یاراحمدی مقایسه تنوع باکتریهای اسید لاکتیک به روش PCR_DGGE در کپور معمولی پرورش یافته در دو منطقه پرورش ماهی واقع در اهواز و شوشتر تحت استفاده از پروبیوتیکهای بومی و پروبیوتیک تجاری کارشناسی ارشد 1397/12/08
عبدالله بیت سیاح مطالعه مقایسه ای اثر سطوح مختلف اسیدیفایرهای پتاسیم دی فرمات و کلسیم دی فرمات بر کارایی تغذیه، شاخصهای استرس، وضعیت اکسیدان/آنتی اکسیدان، و برخی شاخصهای بیوشیمیایی سرم در فیل ماهی جوان Huso huso دکتری 1401/04/22
بخشی-حسن بررسی اثرات شوری ھای مختلف بر عملکرد رشد، فعالیت آنزیم ھای گوارشی و شاخص ھای استرسی در ماھی باس دریایی کارشناسی ارشد 1400/11/23
بهار بهروزخوش قلب بررسی اثر اواریکتومی جزیی و یک طرفه بر هورمونهای جنسی و شاخصهای استرس در مرحله 4 رسیدگی جنسی در ماهی کپور کارشناسی ارشد 1400/11/23
صادق رباطکریمی امکان سنجی اواریکتومی جزیی و یک طرفه در ماهی کپور معمولی. کارشناسی ارشد 1398/12/21
رضا قانعی مطلق جداسازی، شناسایی و ارزیابی باکتری‌های مهارگر سیستم درک حد نصاب ویبریو با توان پروبیوتیکی و تاثیر آنها بر برخی از شاخص‌های ایمنی ذاتی در ماهی ‌باس دریایی آسیایی دکتری 1398/11/27
سجاد منتیان مقایسه اثر باکتریهای لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس رامنوسوس جداشده از ماهی به صورت مجزا و ترکیب باهم در جیره بر عملکرد سیستم ایمنی ماهی کپور معمولی کارشناسی ارشد
نوید منجزی تاثیر مصرف خوراکی باکتری های با توان پروبیوتیکی بر میزان رشد ماهی، برخی آنزیم های گوارشی و شاخص های هیستوپاتولوژیک روده ماهی کپور معمولی کارشناسی ارشد
مریم موسوی بررسی تاثیر مکمل سینبیوتیکی لاکتوباسیلوس پنتوسوس به همراه بتاگلوکان بر پاسخ ایمنی ذاتی و فلور باکتریایی دستگاه گوارش ماهی قزل آلای رنگین کمان ((Oncorhynchus mykiss کارشناسی ارشد 1398/04/09
مهدیه نصیرپورشهرضا تأثیر استفاده از سطوح مختلف پربیوتیک تجاری ایمنوژن به همراه لاکتوباسیلوس کازئی بر فعالیت برخی آنزیمهای گوارشی ماهی کپور معمولی کارشناسی ارشد 1394/06/31
شماره تماس: -
پست الکترونیکی: