اعضای هیات علمی

مهرزاد مصباح

مهرزاد مصباح

مهرزاد مصباح    (EN Page)

استاد
شماره تماس: 3330012-19 ?????
پست الکترونیکی: 

کتب



مقالات



مقالات (از کنفرانس)



طرح های بنیادی




نام و نام خانوادگی عنوان پروژه مقطع خلاصه پایان نامه تاریخ دفاع
عذرا یوسفوند بررسی آلودگی کرمی ماهیان رودخانهی کشکان استان لرستان و شناسایی نماتودهای جدا شده بر روش مولکولی دکتری
مریم احمدی بابادی بررسی اثر مقادیر مختلف عصاره خام گیاه آلو ئه ورا در روند ترمیم زخم در ماهی کپورمعمولی کارشناسی ارشد 1391/06/27
زهرا ایزدخواستی بررسی برخی از پارامترهای غیرالکترولیتی سرم خون ماهی شیربت پرورشی خوزستان کارشناسی ارشد 1387/01/01
سارا افتخاریان اندازه‌گیری میزان تغییرات TVN و برخی آیین‌های بیوژن و ارتباط آن‌ها با شمارش کلی باکتری‌های هوازی ساکروفیل و متروفیل در ماهی شیربت نگهداری شده کارشناسی ارشد 1388/07/28
عباس اکبرزاده بررسی انگل‌های دستگاه گوارش، عضلات و چشم ماهی شیربت رودخانه کرخه کارشناسی ارشد 1387/01/01
شیما پاپری ثابت اثر مسمومیت مزمن با سم علف کش آترازین بر برخی فاکتورهای خونی و بیوشیمیایی کپور علفخوار کارشناسی ارشد 1392/04/05
خاج - حسین مقایسه تأثیر واکسن دوگانه ی استرپتوکوکوزیس Aquavac و واکسن تولیدی داخل بر پاسخ های ایمنی و بیان برخی از ژنهای ایمنی در ماهی قزل آلای رنگین کمان دکتری 1395/12/17
عقیل دشتیان نسب بررسی امکان ارتقای رشد و بقای بچه میگوهای سفید غربی Litopenaeus vannamei توسط برخی جلبکهای دریایی خلیج فارس دکتری 1394/03/09
امین رنجبر مقایسه تأثیر برخی باکتری‌های دارای توان پروبیوتیکی بر فعالیت آنزیم‌های گوارشی و بیان ژنهای مرتبط با رشد و ایمنی در ماهی قزل آلای رنگین کمان دکتری
مرضیه زهیری بررسی انگلهای کرمی دستگاه گوارش وعضلات ماهیان برزم(Barbus barbulus) رودخانه کارون منطقه اهواز کارشناسی ارشد 1391/06/29
مصیب سیدی اب الوان مقایسه تأثیر پروبیوتیک های فاقد و واجد خاصیت کوئوروم کوئنچینگ بر عملکرد رشد، فعالیت آنزیم های گوارشی و اکسیداتیو در ماهی ‌باس دریایی آسیایی در دو تراکم مختلف دکتری 1400/07/22
بیتا سراج بررسی تاثیر نانو ذرات نقره سنتز شده با استفاده از عصاره جلبک دریایی Sargassum angustifolium بر وضعیت اکسیدان/آنتی اکسیدان، شاخص های ایمنی و فلور باکتریایی پوست و آبشش کپور معمولی دکتری 1393/10/20
محمد مهدی سیمرونی مولکولار اپیدمیولوژی ویروس بیماری لکه سفید(WSSV) درمیگوی پا سفید غربی(لیتوپنئوس وانامی) در استانهای بوشهر و خوزستان دکتری 1292/10/30
زهرا طولابی دزفولی تاثیرمصرف خوراکی عصاره الکلی دو جلبک Laurencia snyderiaوSargassum angustifolium برمیزان رشد، بازماندگی و رنگدانه های پوست ماهی ماکرو (Labidochromis caeruleus) کارشناسی ارشد 1393/11/20
محسن کاظمی تأثیر استفاده از غلظتهای مختلف اسیدیفایر دی فرمات سدیم در جیره غذایی بر عملکرد رشد، فعالیت آنزیمهای گوارشی، برخی شاخصهای سیستم ایمنی ذاتی و تغییرات مورفولوژی و ساختاری روده در تاس ماهی سیبری دکتری 1401/10/04
عبدالرحمان کاظمی حسنوند بررسی تاثیر لاکتوباسیلوس پلنتاروم و لاکتوباسیلوس پنتوسئوس به تنهایی همراه با بتاگلوکان بر فاکتورهای رشد و آنزیم-های گوارشی قزل آلای رنگین کمان ((Oncorhynchus mykiss کارشناسی ارشد 1398/04/04
حمزه محتشمی پور بررسی میزان رشد و کبد چرب در جیره غذایی حاوی پروتئین های گیاهی و اسیدی فایر در ماهی باس دریایی آسیایی دکتری 1400/09/27
فروغ محمدی بررسی آلودگی کرمی اندامهای حفره شکمی و چشم ماهی بنی(Mesopotamichthys sharpeyi) و شیربت (Barbus grypus) تالاب شادگان استان خوزستان دکتری
زهرا محمدی مکوندی ارزیابی توان پروبیوتیکی باکتری ‌های جدا شده از روده، آب و رسوبات محیط پرورش میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) در منطقه چوئبده آبادان دکتری
حسین مومنی تأثیر استفاده از غلظتهای مختلف دی فرمات سدیم در جیره غذایی بر برخی شاخصهای سیستم ایمنی ذاتی و بیان برخی ژنهای مرتبط با رشد و ایمنی در ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius kessler) دکتری 1398/07/28
پویا نجف کوچک مقایسه ی اثر کپسوله کردن باکتری پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس بولگاریکوس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر فراسنجه های خونی و بیوشیمیایی سرم ماهی تیلاپیای نیل Oreochromis niloticus کارشناسی ارشد 1401/07/16
شماره تماس: 3330012-19 ?????
پست الکترونیکی: