Faculty Members

Back

تغذیه آبزیان

آشنایی با کلیات تغذیه آبزیان و مکملهای رایج – جیره نویسی و اشنایی با عملکرد تغذیه در روند مدیریت بهداشتی و آشنایی با ویژگیهای فیزیولوژیک و تغذیه ای در آبزیان رایج کشور از اهداف این درس می باشد. هفتة اول (1/7/98 تا 8/7/98) فیزیولوژی دستگاه گوارش در ماهیان عملکرد سیستم گوارش در ماهیان و میگو هفتة دوم (9/7/98 تا 15/7/98) چرخه انرژی در بدن ماهی بیوانرژتیک هفتة سوم (16/10/98 تا 22/7/98) پروتئین معرفی اسیدهای آمینه معرفی پروتین¬های گیاهی و جانوری هفتة چهارم (23/7/98 تا 29/7/98) چربی معرفی اسیدهای چرب اشباع و غیر اشباع معرفی چربی¬های گیاهی و جانوری هفتة پنجم (30/7/98 تا 6/8/98) کربوهیدراتها معرفی انواع مونو، دی و پلی ساکاریدها معرفی کربوهیدراتهای گیاهی و جانوری هفتة ششم (7/8/98 تا 13/8/98) ویتامین معرفی ویتامینهای محلول در آب و چربی مواد معدنی هفتة هفتم (18/8/98 تا 24/8/98) معرفی مواد غذایی پروتئینی با منشا گیاهی با منشا حیوانی هفتة هشتم (25/8/98 تا 1/9/98) معرفی مواد ضد تغذیه ای و اثرات آنها هفتة نهم (2/9/98 تا 9/9/98) معرفی انواع خوراکها خوراک خشک، خوراک مرطوب، خوراک تر خوراک های پلت و اکسترود هفتة دهم (10/9/98 تا 17/9/98) اصول جیره نویسی روش پیرسون، دومجهولی هفتة یازدهم (18/9/98 تا 25/9/98) روش های تغذیه میزان غذادهی حجم جیره غذایی روشهای غذادهی هفتة دوازدهم (27/9/98 تا 4/10/98) اصول صحیح خوراک ماهی هفتة سیزدهم (5/10/98 تا 12/10/98) افزودنی های خوراک آنتی اکسیدانها رنگدانه ها هفتة چهاردهم (13/10/98 تا 20/10/98) پروبیوتیک ها پری بیوتیکها سین بیوتیک ها امتحان

/documents/1427870/0/%D8%AA%D8%BA%D8%B0%DB%8C%D9%87%20%D8%A2%D8%A8%D8%B2%DB%8C%D8%A7%D9%86%20-%20%D8%B7%D8%B1%D8%AD%20%D8%AF%D8%B1%D8%B3%20%D9%88%DB%8C%DA%98%D8%A9%20%D8%AF%D8%B1%D8%B3%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C%20%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%D8%A7%D8%AA%20%D8%AA%DA%A9%D9%85%DB%8C%D9%84%DB%8C%20%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87.doc