25 09 2021 04:15
کد خبر : 2086611
تعداد بازدید : 1

جلسه دفاع از پایان نامه خانم زینب صفدری دانشجوی کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی

 

جلسه دفاع از پایان نامه خانم زینب صفدری دانشجوی کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی 

عنوان

بررسی خصوصیات میکروبی و شیمیایی فیله مرغ تیمار شده با اسانس مرزه رشینگری، سدیم دودیسیل سولفات و اسیدسیتریک طی نگهداری در دمای یخچال   

روز و ساعت و تاریخ جلسه

یکشنبه  1400/7/4 ساعت11 

لینک برگزاری به آدرس

http://meeting.scu.ac.ir/behdasht

درج شده توسط: روابط عمومی دانشگاه