با عنوان:
تولید پودر نانوامولسیون روغن کنجد و اسانس زیره سبز به روش افشانه ای و تاثیر آن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی ماست
سه شنبه مورخ10/07/1403 ساعت 12
در آمفی تئاتر دانشکده دامپزشکی
دانشگاه شهید چمران اهواز
با عنوان:
تولید پودر نانوامولسیون روغن کنجد و اسانس زیره سبز به روش افشانه ای و تاثیر آن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی ماست
سه شنبه مورخ10/07/1403 ساعت 12
در آمفی تئاتر دانشکده دامپزشکی
دانشگاه شهید چمران اهواز