جلسه دفاع از پایان نامه خانم زینب صفدری دانشجوی کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی

جلسه دفاع از پایان نامه خانم زینب صفدری دانشجوی کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی


جلسه دفاع از پایان نامه خانم زینب صفدری دانشجوی کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی

 

جلسه دفاع از پایان نامه خانم زینب صفدری دانشجوی کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی 

عنوان

بررسی خصوصیات میکروبی و شیمیایی فیله مرغ تیمار شده با اسانس مرزه رشینگری، سدیم دودیسیل سولفات و اسیدسیتریک طی نگهداری در دمای یخچال   

روز و ساعت و تاریخ جلسه

یکشنبه  1400/7/4 ساعت11 

لینک برگزاری به آدرس

http://meeting.scu.ac.ir/behdasht

آدرس کوتاه :