جلسه دفاع از پایان نامه خانم آرزو امینیان دهکردی دانشجوی کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی

جلسه دفاع از پایان نامه خانم آرزو امینیان دهکردی دانشجوی کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی


جلسه دفاع از پایان نامه خانم آرزو امینیان دهکردی دانشجوی کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی

 
 

جلسه دفاع از پایان نامه خانم آرزو امینیان دهکردی دانشجوی کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی 

عنوان

با عنوان بهره‏گیری از پوشش آلژینات سدیم- صمغ دانه‏ی مرو حاوی روغن فرار مرزه‏ی خوزستانی برای بهبود ویژگی‏های نگه‏داری پنیر محلی و اثر آن بر آلودگی

 لیستریا مونوسیتوژنز

روز و ساعت و تاریخ جلسه

چهارشنبه  7/7/1400 ساعت8:30 

لینک برگزاری به آدرس

http://meeting.scu.ac.ir/behdasht
آدرس کوتاه :