بخش های گروه علوم پایه

گروه علوم پایه شامل پنج بخش به شرح ذیل است:

۱. بخش آناتومی و جنین شناسی

۲. بخش بافت شناسی

۳. بخش بیوشیمی و بیولوژی مولکولی

۴. بخش فارماکولوژی

۵. بخش فیزیولوژی

بخش آناتومی و جنین شناسی

بخش آناتومی و جنین شناسی هم اکنون با سه عضو هیأت علمی )دو دانشیار و یک استادیار و یک کارشناس( به کار خود ادامه میدهد. این بخش خود به دو قسمت آناتومی و جنین شناسی تقسیم میشود. این بخش در حوزههای پژوهشی ناهنجاریهای اسکلتی، رشد و تکامل جنین دامهای اهلی و آناتومی اعصاب، مطالعه تاثیر آلاینده های زیست محیطی بر تکوین سلولی و مولکولی و حوزه سلول های بنیادی جنینی فعالیت دارد.

در حال حاضر این بخش در مقاطع دکترای عمومی دامپزشکی و دوره Ph.D آناتومی و جنین شناسی دانشجو میپذیرد. از ویژگیهای این بخش ارتباط چشمگیر آن با امور آموزشی و پژوهشی سایر بخشها و گروههای دانشکده و دانشگاه است.

این بخش شامل آزمایشگاههای تحقیقاتی ، تهیه مقاطع و جنین شناسی و کشت سلول و موزه می­باشد.

همچنین دوسالن تشریح ، سالن فیکس و نمونه برداری و سردخانه­ های زیر صفر و بالای صفر از دیگر قسمت­های بخش آناتومی و جنین شناسی می­باشد.

تهیه نمونه­ های آناتومیک و موزه ­ای و تشریح حیوانات آزمایشگاهی ، جهت نمونه­ برداری های پژوهشی صورت می­گیرد.

خدمات تهیه مقاطع مختلف رویانی و جنینی و انجام تست های مربوطه همچون هیستوشیمی و ایمنوهیستوشیمی را با استفاده از کیت­های مخصوص انجام می­دهد.

خدماتی همچون جداسازی و انتقال تخمک ، بلوغ آزمایشگاهی تخمک ، آنالیز اسپرمی ، بلوغ آزمایشگاهی اسپرم ، لقاح آزمایشگاهی ، فلاشینگ و جداسازی رویان در این بخش قابل ارائه است.

در قسمت کشت سلول نیز ، جداسازی سلول­های بنیادی و کشت سلول­های مختلف با اهداف آموزشی و تحقیقاتی انجام می­گیرد.

در سرسرای اصلی دانشکده دامپزشکی واقع شده است . دارای اسکلت دام­های اهلی و پرندگان مختلف ، نمونه ­های تاکسیدرمی ، جنین­های ناهنجار انسان و دام ، مولاژهای مختلف و نمونه ­های آناتومیک تهیه شده در بخش می­باشد.

مسئول بخش :                   آقای دکتر کاوه خزائیل

اعضای هیئت علمی بخش :   آقای دکتر رضا رنجبر

آقای دکتر محمود خاکساری

آقای دکتر جمال نوری نژآد

آقای عبدالرحیم فتحی : کارشناس بخش اناتومی و جنین شناسی

شماره داخلی : ۴۲۰۶

بخش بافت شناسی

نمایشگر یک مطلب

بخش بافت شناسی دارای سه عضو هیأت علمی )یک استاد و دو استادیار و یک کارشناس ارشد( است.

بخش بافت شناسی در سه مقطع تحصیلی دکترای عمومی دامپزشکی، کارشناسی ارشد بافت شناسی و  Ph.D بافت شناسی در حال فعالیت آموزشی و پژوهشی است. این بخش نیز در زمینه های تحقیقاتی هیستولوژی، هیستومورفومتری و ایمونو یستوشیمی گاومیش، آبزیان و دیابت فعال است و ارتباط چشمگیری از این نظر با سایر بخشها و گروهها دارد.

آقای ایرانشاهی : کارشناس بخش

شماره تماس دفتر : 4099

آقای غلیم پور : بخش خدمات

بخش بیوشیمی و بیولوژی مولکولی

نمایشگر یک مطلب

این بخش با سه عضو هیأت علمی دانشیار و یک تکنیسین مشغول به کار است. این بخش به دو قسمت بیوشیمی و بیولوژی مولکولی تقسیم میشود. دانشجویان بخش بیوشیمی در دوره های دکترای عمومی دامپزشکی و دکترای تخصصی بیوشیمی فعالیت آموزشی و پژوهشی دارند. حوزه های پژوهشی بخش بیوشیمی و بیولوژی مولکولی شامل انگل شناسی مولکولی به ویژه شناخت و بررسی سم عقرب، تمایز سلولهای بنیادی به به بافت های عصبی، پانکراس و جنسی و متابولیسم سلوهای سرطانی است.

بخش بیوشیمی و بیولوژی مولکولی
1.آزمایشگاه مولکولی
2.آزمایشگاه بیوشیمی
3.آزمایشگاه کشت سلول

آقای سهیلی زاده : تکنیسین بخش

آقای غلیم پور : خدمات بخش

شماره تماس دفتر ۴۲۰۰

بخش فارماکولوژی

نمایشگر یک مطلب

بخش فارماکولوژی دارای دو عضو هیأت علمی ( دو استادیار و یک کارشناس) است. دانشجویان بخش فارماکولوژی در حال حاضر در دوره های دکترای عمومی دامپزشکی فعالیت آموزشی و پژوهشی دارد.

حوزه های پژوهشی این بخش شامل تاثیرگیاهان دارویی بر مدل های حیوانی و ایسکمیرپرفیوژن است.

بخش فارماکولوژی
1. آزمایشگاه تحقیقاتی
2. آزمایشگاه فارماکولوژی

آقای بهنام پاسدار : کارشناس بخش

شماره تماس دفتر : 4096

بخش فیزیولوژی

نمایشگر یک مطلب

این بخش دارای دو عضو هیأت علمی (یک استاد و یک دانشیار و یک کارشناس ارشد) است. دانشجویان بخش فیزیولوژی در دورههای دکترای عمومی دامپزشکی و کارشناسی ارشد فیزیولوژی فعالیت آموزشی و پژوهشی دارند. حوزههای پژوهشی این بخش شامل فیزیولوژی رفتار، فیزیولوژی غدد درون ریز و دیابت، تولید مثل و ایسکمیرپرفیوژن است. بخش فیزیولوژی آمادهی مشارکت و همکاری فعال در امور آموزشی و پژوهشی با سایر بخشها و نیز ارائه خدمات در زمینه سنجش یونهای سدیم، پتاسیم و کلسیم با استفاده از دستگاه ISE و سنجش انواع هورمونها به روش الایزا است.

آزمایشگاه های بخش فیزیولوژی

1.آزمایشگاه تحقیقاتی