بخش های گروه علوم درمانگاهی

گروه علوم درمانگاهی شامل شش بخش می باشد.

1. بخش رادیولوژی و سونوگرافی

2. بخش بیماری داخلی دام های بزرگ

3. بخش بیماری داخلی دام های کوچک

4. بخش مامایی و بیماریهای تولید مثل

5. بخش کلینیکال و پاتولوژی

6. بخش جراحی

بخش رادیولوژی و سونوگرافی

بخش رادیولوژی و سونوگرافی بیمارستان آموزشی دامپزشکی دانشکاه شهید چمران اهواز مجهز به دستگاه رادیولوژی دیجیتال (CR) به منظور تهیه تصاویر رادیوگرافی از دامهای مختلف از قبیل اسب، گاو، گوسفند، بز، سگ، گربه و حیوانات حیات وحش و پرندگان می­باشد.

به منظور تهیه سونوگرافی از حیوانات مختلف ارجاعی به بیمارستان بخش رادیولوژی و سونوگرافی مجهز به چهار دستگاه سونوگرافی داپلر رنگی و اکوکاردیوگرافی می­باشد.

در این بخش علاوه بر خدمات آموزشی (آموزش دانشجویان دوره دکترای عمومی، دانشجویان تخصصی رشته­های مختلف از قبیل دستیاران جراحی، بیماریهای پرندگان، بیماریهای داخلی دامهای بزرگ و بیماریهای داخلی دامهای کوچک) کار خدمات به دامهای ارجاعی نیز به عهده دارد.

سالن مخصوص تفسیر رادیوگراف­ها و آرشیو تصاویر رادیولوژی جهت گزارش و تفسیر رادیوگراف­ها، همچنین آموزش دانشجویان با توجه به وجود آرشیو فنی 25 ساله از بیماریهای مختلف در انواع حیوانات اهلی و حیات وحش است.

تکنسین بخش : حسین لویمی

بخش بیماری داخلی دام های بزرگ

نمایشگر یک مطلب

در این بخش خدماتی هم چون تشخیص بیمار یهایی مانند مسمومی تها، تشخیص وجود اجسام خارجی در شکمبه، بیمار یهای تنفسی، گوارشی، ادراری، پوست و مو، چشم، گوش و بیماری های متابولیک )تغذیه ای( و مشاوره دامداران و... ارائه م یشود.

تکنسین بخش : آقای رشید جهانگیری

قسمت خدمات بخش : آقای سالار قنبری

بخش بیماری داخلی دام های کوچک

نمایشگر یک مطلب

بخش بیماریهای داخلی دامهای کوچک آماده ارائه خدمات به مراجعه کنندگان محترم در زمینه واکسیناسیون صدور شناسنامه

تجویز داروهای ضد انگل و درمان دامهای بیمار از قبیل سگ، گربه ، حیوانات حیات وحش ، حیوانات اگزوتیک (خرگوش، خوکچه هندی ، همستر سنجاب و ...)

در این بخش خدماتی از قبیل آندوسکوپی، آزمایش خون، آزمایش ادرار معاینه چشم  با افتال موسکوف و معاینه گوش با اتوسکوپ می باشد.

آقای احمدپور: تکنیسین بخش

آقای نژاد حسینی: پذیرش

بخش مامایی و بیماریهای تولید مثل

نمایشگر یک مطلب

این بخش خدماتی مانند سخ تزایی، بیماری های مرتبط با نازایی، ورم پستان، شستشوی واژن، پرولاپس، تلقیح مصنوعی، جفت ماندگی و غیره را انجام می دهند.

آقای وحدتی فر

بخش کلینیکال پاتولوژی

نمایشگر یک مطلب

در این بخش تمامی آزمایش های ارجاعی دیگر بخش های گروه انجام می شود. این آزمایشات شامل ،CBC انداز هگیری منیزیم، کلسیم، فسفر، تست رزبنگال، تشخیص انگ لهای خونی، رنگ آمیز یهای زیل نلسون، گرم، تست شیر، بروسلوز و... است.

آقای فرشید تونی

بخش جراحی

نمایشگر یک مطلب

قسمت جراحی دامهای بزرگ (گاومیش، گاو، گوسفند، بز، اسب، شتر و...) که خدماتی مانند سزارین و عمل های جراحی سرپایی، آبسه، تخلیه چشم، شاخ بری و... را ارائه می دهد.

نمایشگر یک مطلب

بخش جراحی دام کوچک (سگ های نژاد کوچک، سگ های نگهبانی، گربه های نژادهای مختلف، همستر، خرگوش) که عمل های زیبایی مانند دم بری و گوش بری و یا موارد تصادف و... را پوشش می دهد.

آقای مجید نوروزی : تکنیسین بخش

آقای محمد تاب : بخش خدمات بخش