مجله مطالعات کتابداری و علم اطلاعات

مجله مطالعات کتابداری و علم اطلاعات  با هدف تبادل علم و هم اندیشی بین محققان و متخصصان علم اطلاعات و دانش شناسی  به صورت فصلنامه توسط معاونت پژوهشی دانشگاه شهید چمران اهواز منتشر می­ گردد و از کلیه متخصصین و علاقمندان دعوت می نماید تا یافته های پژوهشی خویش را از طریق این مجله منتشر نمایند.

نویسندگان گرامی، جهت تسریع فرایند داوری و کاهش تعداد بازنگری مقالات، خواهشمند است پیش از بارگذاری مقالات خود در سامانه، حتماً راهنمای نویسندگان را مطالعه نمایید.

توجه: به اطلاع کلیه محققان و پژوهشگران محترم می رساند مقالات خود را تنها از طریق سامانه الکترونیکی مجله مطالعات کتابداری و علم اطلاعات برای دفتر مجله ارسال نمایند. بدیهی است به مقالاتی که به هر صورتی غیر از روش یاد شده به دفتر مجله ارسال گردد ترتیب اثر داده نخواهد شد.